vrijdag 16 februari 2024

Frankrijk: ENIGE Kritiek op het mRNA DEATHVAX™ Platform Strafbaar tot 3 jaar gevangenisstraf en 45.000 euro

februari 16, 2024   27

    MDGovpics / Wikimedia / (CC BY 2.0 DEED)

De door het WEF gekaapte regering van Frankrijk heeft een draconische nieuwe wet, getiteld Artikel 4, doorgedrukt. Deze Orwelliaanse en ongrondwettelijke machtsgreep in de kleur van de wet is een opzettelijk slechte poging om de onweerlegbare gegevens over de dood en vernietiging van biowapens door slow kill te verdoezelen,

bericht 2ndsmartestguyintheworld.

Wat artikel 4 zo opruiend maakt, is dat de meerderheid van de Franse bevolking alle “vaccinaties” weigert.

Het dwarsbomen van hun vrije meningsuiting als het gaat om genmodificerende giffen zal de toch al verhoogde spanningen tussen de criminele regering Macron en de ontwakende Franse bevolking alleen maar doen toenemen, met opzet.



Tussen WEF-marionet Trudeau in Canada en WEF marionet Macron in Frankrijk, is er nu een wedloop om de meest totalitaire technocommunistische natie in het Westen te creëren, met Frankrijk nu op een kleine voorsprong; om precies te zijn:



Dit beleid en deze “wetten” zijn niets meer dan een uitbreiding van de voortdurende democide en de bijbehorende iatrocide.

Ondertussen is het Center for Disease Crimes (CDC) in de VS nog steeds bezig met hun “Vertrouw de wetenschap” leugenachtigheid en moord:


Lezers van dit blog zijn zich volledig bewust van de myocarditis- en turbokankerepidemieën die momenteel aan de gang zijn – om nog maar te zwijgen van het stijgende sterftecijfer buiten PSYOP-19 – sinds de uitrol van de “vaccins”.


Het verwijderen van alle wettelijke aansprakelijkheid van BigPharma en het vervolgen van de verschillende “gezondheids”-agentschappen zoals de FDA, CDC, NIH, et al. is nog nooit zo urgent geweest.

Frankrijk’s Artikel 4 is slechts een hint naar wat komen gaat, vooral als de WHO’s Pandemie Verdrag zwendel ooit wordt aangenomen in de verschillende landen die ze proberen verder te kapen.

Ze willen je dood.

Voldoe er NIET aan.


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws.

https://www.frontnieuws.com/frankrijk-enige-kritiek-op-het-mrna-deathvax-platform-strafbaar-tot-3-jaar-gevangenisstraf-en-45-000-euro/

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...