woensdag 24 april 2024

WEF roept op tot ’24-uurs monitoring’ van het publiek

april 24, 2024    2

    Ministério da Indústria, Comércio Exterior e Serviços (CC BY-SA 2.0)

Het World Economic Forum (WEF) dringt aan op het “24 uur per dag monitoren” van het grote publiek met behulp van “biometrische sensoren op of zelfs in hun lichaam.”

Details van het plan werden onthuld door Yuval Noah Harari, een senior adviseur van het WEF en zijn oprichter Klaus Schwab, schrijft Frank Bergman.

Volgens Harari, een zelfbenoemde “transhumanist” die wordt gezien als de architect achter de anti-mensheid agenda van het WEF, zal het 24/7 volgen van het publiek globalisten helpen hen te voorzien van “veel betere gezondheidszorg.”

Harari beweert dat de technologie Big Tech bedrijven, waaronder Facebook en Google, toegang zal geven tot de 24-uurs stroom van gegevens.

Harari suggereerde ook dat de Chinese Communistische Partij “constant in de gaten houden wat er gebeurt” in de lichamen van het grote publiek.

Tijdens een interview beweert Harari:

“De meeste mensen zullen bereid zijn om hun privacy op te geven in ruil voor veel betere gezondheidszorg, gebaseerd op 24-uurs monitoring van wat er in hun lichaam gebeurt.”

“Zeer binnenkort zullen mensen rondlopen met biometrische sensoren op, of zelfs in hun lichaam en zullen ze Google, of Facebook, of de Chinese overheid, of wie dan ook, toestaan om constant te monitoren wat er in [hun] lichaam gebeurt.”

Harari legt verder uit dat de technologie door dictators gebruikt zou kunnen worden om mensen met privégevoelens of “slechte emoties” ten opzichte van de regering tverwijderen.

Hoewel Harari beweert dat het plan gebaseerd is op het leveren van “betere gezondheidszorg”, heeft het WEF soortgelijke plannen gepushed als een manier om het publiek te controleren.

 

Tijdens de top van het WEF in het Zwitserse Davos vorig jaar bespraken de leden technologie die hersengolven leest en manipuleert.

Tijdens een presentatie roemden globalisten het vermogen van de technologie om het gedrag van de beroepsbevolking en de bevolking in het algemeen gemakkelijk te controleren en te manipuleren.

Het plan werd onthuld door Nicholas Thompson, CEO van The Atlantic, en Nita Farahny, directeur Wetenschap en Samenleving van Duke University, tijdens de top in Davos.

De presentatie van de twee WEF “Agenda Contributors” bevat een verontrustende video waarin wordt geschetst hoe opkomende technologieën het mogelijk kunnen maken om hersenactiviteit te monitoren.

Verontrustend genoeg verkneukelen ze zich over hoe zulke technologie gebruikt zou kunnen worden om het gedrag van het publiek te controleren.

Kijk:


De drang van het WEF om technologie met mensen te versmelten is de afgelopen maanden steeds agressiever geworden

Sinds de pandemie voor het eerst opdook in 2020, heeft het WEF de roep om de mensheid tot onderwerping te maken met behulp van technologie steeds luider laten klinken.

Zoals Slay News meldde, heeft het WEF onlangs plannen ontwikkeld om digitale ID-technologie te gebruiken als hulpmiddel om naleving van vaccinaties wereldwijd af te dwingen.

Het WEF wil dat het “digitale identiteitssysteem” ondersteuning biedt aan gebruikers om hun “vaccinatiestatus” aan te tonen.

 

Omdat de digitale identiteit nodig zal zijn om bepaalde diensten te kunnen gebruiken, zou het grote publiek de toegang geweigerd kunnen worden op basis van hun vaccinatiegeschiedenis.

Het WEF wil specifiek dat mensen bewijzen dat ze bepaalde vaccins hebben gekregen voordat ze toegang krijgen tot de zogenaamde metaverse.

De metaverse is een opkomende virtual reality versie van het internet waar mensen kunnen “wonen”, werken, artikelen kopen, “vrienden ontmoeten” en toegang hebben tot sociale media.

Het wordt algemeen beschouwd als de volgende evolutie van het internet.

Echter, globalistische elites proberen manieren te vinden om de technologie onder controle te brengen voordat het publiek het volledig overneemt.

Een belangrijke suggestie is om digitale ID verplicht te stellen.

Zoals Slay News heeft gemeld, zijn globalisten zoals de Verenigde Naties (VN), het WEF, de Europese Unie (EU), de Wereldbank en de Bill & Melinda Gates Foundation er agressief op aan het aandringen om de mensheid te binden met digitale ID’s.

Gates, die de drang naar de technologie leidt, die hij heeft getest in derdewereldlanden, riep onlangs op om “gezondheidsdossiers” en “betalingen” op te nemen in de plannen voor digitale ID’s.

Tijdens de jaarlijkse bijeenkomst van het WEF in januari werd de digitale ID voorgesteld als een manier om niet-gevaccineerden op te sporen.

Koningin Máxima van Nederland heeft globalistische elites op de WEF-top in Davos opgeroepen om plannen voor wereldwijde “digitale ID’s” uit te breiden om ervoor te zorgen dat ze de “vaccinatiestatus” en andere privé-informatie van individuen kunnen bijhouden.


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. 

https://www.frontnieuws.com/wef-roept-op-tot-24-uurs-monitoring-van-het-publiek/

 

 

Hellehond: ‘Thermonator’ robothond is uitgerust met vlammenwerper – ‘De beste vriend van de mens’ of een ander vreselijk idee?

april 24, 2024

Het lijkt er de laatste tijd op dat elke nieuwe wetenschappelijke ontwikkeling die op ons wordt losgelaten een afschuwelijk idee is dat is bedacht om onze ondergang in te luiden.

Van klimaattechnologie tot DNA-veranderende vaccins, het is een parade van gevaarlijke ideeën… en nu hebben we natuurlijk de robots, schrijft Paul Serran……..

Lees verder op https://www.frontnieuws.com/hellehond-thermonator-robothond-is-uitgerust-met-vlammenwerper-de-beste-vriend-van-de-mens-of-een-ander-vreselijk-idee/

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...