zondag 12 mei 2024

Dr. Peter McCullough onthult hoeveel artsen werden omgekocht om COVID-prikken te pushen

 Dit roept een aantal ernstige vragen op.

mei 12, 2024

12

   Foto Credit: Vigilantfox.news / Kleine foto © Karolina Grabowska / Pexels

De wereldberoemde cardioloog Dr. Peter McCullough onthulde onlangs opzienbarende cijfers over de immense verdiensten die artsen ontvingen voor het pushen van de COVID-19 injecties.

Op de Tommy T Podcast verklaarde Dr. McCullough dat een doorsnee arts $250.000 extra kon verdienen als hij een aanzienlijk deel van zijn patiënten injecteerde, bericht Vigilant Fox.

Meer specifiek, als een arts 75% van zijn of haar patiënten injecteert tegen $250 per nieuw geïnjecteerde persoon, zou dat ongeveer $250.000 zijn.

Deze onthulling werd ontdekt via een uitgelekt document van Anthem Blue Cross Blue Shield.

Dr. McCullough legde uit dat een fulltime huisarts doorgaans een patiëntenpanel beheert van ongeveer 1.000 tot 2.000 mensen die onder de dekking van Anthem Blue Cross Blue Shield vallen.

Als je het uitrekent en rekening houdt met de $250 stimulans, dan zijn 1.000 nieuw gevaccineerde mensen maal $250 = $250.000. Sommige artsen verdienden minder, andere meer. Maar het punt is dat artsen financieel werden gestimuleerd om zoveel mogelijk patiënten te injecteren.

De vraag is of Anthem Blue Cross Blue Shield artsen stimuleerde om te injecteren of dat de overheid hen daarvoor betaalde.

Bekijk het volledige interview:   Link => https://youtu.be/J78HyjhcqnQ


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. 

https://www.frontnieuws.com/dr-peter-mccullough-onthult-hoeveel-artsen-werden-omgekocht-om-covid-prikken-te-pushen/

 

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...