maandag 27 mei 2024

Het wordt de Vogelgriep-pandemie – De verplichte vaccins liggen al klaar


27/05/2024

Het is even wachten tot de verkiezingen in alle Westerse landen achter de rug zijn, omdat niemand de huidige regeringen meer vertrouwt, maar als de nieuwe marionetten geïnstalleerd zijn kunnen ze beginnen.

RONDE 2: De moorddadige Dr. Tedros legt in de video hieronder uit dat ze ‘Vogelgriepvaccins’ hebben VOOR hun komende ‘WHO Pandemie’.

Stel je mijn schok eens voor, zegt Liz Churchill… we hebben weer een ‘vaccin’ dat op magische wijze is ontwikkeld, JAREN VOOR een ‘pandemie’ van het WEF/VN/WHO.

Herinner je dat Moderna ook ontwikkeld was voóór ze de Cornonahoax verzonnen.

 


Childrens Health Defence meldt dat ze 5 miljoen vaccins ontwikkelen:

Federale gezondheidsfunctionarissen voeren de inspanningen op om de volgens hen groeiende dreiging van de H5N1-vogelgriep te bestrijden, met plannen om 4,8 miljoen vaccindoses te produceren en het grieptoezicht in het hele land te vergroten.

Deze stap komt nadat twee nieuwe gevallen van menselijke vogelgriepinfecties werden geïdentificeerd – in Michigan en Australië – waardoor de bezorgdheid over de verspreiding van het virus onder mensen toeneemt.

Twee gevallen. Tuurlijk joh. Het is de vraag of de vogelgriep bestaat en het is onwaarschijnlijk dat dat op de mens over kan springen, maar met een gekochte media en een PCR-test die alles bewijst wat je maar wilt, kun je de schapen alles wijsmaken.

Daily Mail:

‘Hoog risico’ op een nieuwe pandemie met de dreiging van griep die van dieren op mensen overspringt ‘een zekerheid’ waarschuwt de tsaar van de Wereldgezondheidsorganisatie voor paraatheid bij uitbraken

Europa moet voorbereid zijn op het ‘hoge risico’ van een grieppandemie, zo beweerde een  chef van de Wereldgezondheidsorganisatie vandaag op sensationele wijze.

Dr. Maria Van Kerkhove, waarnemend directeur van het VN-agentschap voor paraatheid bij pandemieën, zei dat het een ‘zekerheid’ was dat het continent met de dreiging van griep te maken zou krijgen.

In een podcast van de WHO betoogde ze dat Covid niet ‘de laatste pandemie zou zijn waarmee we in ons leven te maken zullen krijgen’.

We hebben elk jaar een griepgolf en daar gaan elk jaar ouderen aan dood, maar dat is geen pandemie.

Het heeft niks te maken met gezondheid, maar alles met een machtsgreep.

De VN is geen echte organisatie. Het is een arm van de Amerikaanse regering, ontworpen om de schijn van onafhankelijkheid te wekken.

Het pandemische akkoord is net als de onzin van de opwarming van de aarde: een plan om een ​​technocratisch mondiaal overheidssysteem op te zetten. Het komt allemaal van het World Economic Forum.

Het wordt verondersteld een organisatie te zijn die “de wereld” vertegenwoordigt, maar het rijkste land met de grootste bevolking – China – heeft nul leden in welke leiderschapspositie dan ook. En natuurlijk zijn er geen Russen.

Het WEF is een uiterst belangrijke organisatie die de planning verzorgt voor al deze VN-agenda’s die verband houden met pandemie-hoaxes, klimaat-hoaxes en diverse andere mondiale fraudes.

Bron: https://dissident.one/het-wordt-de-vogelgriep-pandemie-de-verplichte-vaccins-liggen-al-klaar 


Voormalig CDC-directeur waarschuwt dat wetenschappers op dit moment waarschijnlijk de volgende pandemie creëren en dat het een soort vogelgriep zal zijn die is ontworpen om het menselijke immuunsysteem aan te vallen

Voormalig CDC-directeur Dr. Robert Redfield gaf in een recent interview met NewsNation een huiveringwekkend commentaar op de laatste uitbraak van de vogelgriep, waarbij hij suggereerde dat wat we zien misschien niet te wijten is aan een virus dat in de natuurlijke omgeving wordt aangetroffen, maar aan een virus dat wordt versterkt door menselijke manipulatie in … Meer lezen overVoormalig CDC-directeur waarschuwt dat wetenschappers op dit moment waarschijnlijk de volgende pandemie creëren en dat het een soort vogelgriep zal zijn die is ontworpen om het menselijke immuunsysteem aan te vallen

https://dissident.one/voormalig-cdc-directeur-waarschuwt-dat-wetenschappers-op-dit-moment-waarschijnlijk-de-volgende-pandemie-creeren-en-dat-het-een-soort-vogelgriep-zal-zijn-die-is-ontworpen-om-het-menselijke-immuunsystee


Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...