donderdag 2 mei 2024

Vermaard wetenschapper: Alle Covid-gevaccineerden ‘zullen binnen 3 tot 5 jaar sterven’

 mei 2, 2024   59

 

    Kruisvaccinatie met AstraZeneca en BioNTech Pfizer / Dirk Vorderstraße from Hamm, Deutschland / Wikimedia (CC BY 2.0 DEED)

Een wereldberoemde wetenschapper en vooraanstaand immunoloog heeft alarm geslagen met een explosieve waarschuwing aan het publiek dat iedereen die gevaccineerd is met Covid mRNA-injecties “binnen 3 tot 5 jaar zal sterven, zelfs als ze maar één injectie hebben gehad.”

De waarschuwing werd uitgegeven door Professor Dr. Dolores Cahill, schrijft Frank Bergman.

Professor Cahill heeft meer dan 25 jaar ervaring in high-throughput proteïne arrays, antilichaam arrays, proteomics technologieontwikkeling en automatisering.

Deze ervaring omvat werk op het gebied van het gebruik van eiwitten en antilichamen in biomedische toepassingen, waaronder het ontdekken van biomarkers, diagnostiek en gepersonaliseerde geneeskunde.

Ze is hoogleraar Translationele wetenschap aan het Conway Institute van de University College Dublin’s (UCD) School of Medicine.

Met haar onderzoeksgroep en medewerkers heeft ze belangrijke doorbraken bereikt in het ontwikkelen en demonstreren van toepassingen van high throughput array technologie in biologisch, diagnostisch en medisch onderzoek.

Prof. Cahill was pionier in dit onderzoek aan het Max-Planck-Instituut voor Moleculaire Genetica in Berlijn, Duitsland van 1996 tot 2003 en heeft verschillende toegekende internationale patenten op dit belangrijke gebied.

Sinds de Covid mRNA-injecties begin 2021 werden geïntroduceerd, heeft Cahill alarm geslagen over de verwoestende impact die ze zullen hebben op de volksgezondheid.

Cahill denkt niet alleen dat de injecties gevaarlijk zijn, maar ze waarschuwt ook dat ze uiteindelijk dodelijk zullen zijn voor iedereen die een of meer doses heeft gekregen.

Tijdens een interview legt Cahill uit hoe mRNA in de injecties alle ontvangers schaadt en werkt als een tikkende tijdbom in de Covid-gevaccineerden.

Nadat ze had uitgelegd hoe de injecties de menselijke gezondheid beïnvloeden, deed Cahill de volgende ijzingwekkende voorspelling:

“Iedereen die een mRNA-injectie krijgt, zal binnen 3 tot 5 jaar sterven, zelfs als ze maar één injectie hebben gehad.”

Kijk:

Maar terwijl de opmerkingen al misselijkmakend zijn, gaf Cahill deze waarschuwing in 2021.

Video’s van Cahills waarschuwingen circuleren nu op sociale media omdat velen geloven dat deze voorspelling zich nu drie jaar later in 2024 ontvouwt.

Zoals velen die zich uitspraken tegen de massale vaccinatieagenda, werd Cahill verwijderd van alle sociale mediaplatforms en door de bedrijfsmedia afgeschilderd als een “samenzweringstheoreticus.”

Pas nu kunnen haar opmerkingen circuleren dankzij de agenda voor vrije meningsuiting van Elon Musk’s X-platform.

Professor Cahill is echter niet de enige vooraanstaande expert die deze waarschuwing afgeeft.

Zoals Slay News al meldde, heeft een van ’s werelds meest vooraanstaande virologen het publiek gewaarschuwd dat een “enorme tsunami” van “chaos” en “dood” op het punt staat om de wereldwijde Covid mRNA-gevaccineerde bevolking te decimeren.

De ernstige waarschuwing werd gegeven door Dr. Geert Vanden Bossche, een wereldberoemde Belgische viroloog.

Dr. Bossche waarschuwt dat een “enorme, enorme golf” van ziekte en sterfgevallen onder mensen die gevaccineerd zijn voor Covid nu “op handen is.”

 

De topwetenschapper zegt dat deze “enorme tsunami” ziekenhuizen zal doen instorten en financiële, economische en sociale “chaos” zal veroorzaken.

“Wat ik voorspel is een enorme tsunami van ziektes en sterfgevallen onder hooggevaccineerde bevolkingsgroepen met een aangetast immuunsysteem, zei Bossche.

“Je zult zien wat er bijvoorbeeld de komende weken zal gebeuren… is meer en meer gevallen van ernstigere long Covid…

“Ze zullen de golf van kankers beginnen te vervangen… nu hebben we een meer chronische fase. Het zal eindigen met een hyperacute fase, een enorme, enorme golf… ”

“Ik bestudeer dit nu al vier jaar. Ik weet waar ik het over heb,” zei Bossche.

“Wat ik wil dat uw publiek begrijpt, wat ons te wachten staat in de hyperacute Covid-crisis die er aan zit te komen, is dat we een compleet nieuwe wereld zullen moeten opbouwen…” vervolgde Bossche.

“Het is heel erg duidelijk dat wanneer dit begint, onze ziekenhuizen zullen instorten. En dat betekent dat de chaos in allerlei lagen van de samenleving – financieel, economisch, sociaal, noem maar op – compleet zal zijn.”

“En dat is wat ik heel duidelijk voorspel… ”

“Het is heel vreemd voor mij om zulke uitspraken te doen, maar ik steek het niet onder stoelen of banken omdat ik er tweehonderd procent van overtuigd ben dat het zal gebeuren,” waarschuwde hij.

“Dit zal iets zijn dat nog vele generaties de geschiedenis in zal gaan,” merkte hij op.


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws.

https://www.frontnieuws.com/vermaard-wetenschapper-alle-covid-gevaccineerden-zullen-binnen-3-tot-5-jaar-sterven/

 

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...