tedvanessen tribunaalMiljoenen mensen wereldwijd hebben zich laten inspuiten met de experimentele gentherapie, in de volksmond ‘coronavaccin’ genoemd.

Velen hebben dat gedaan op advies van TV dokters en maken zich nu grote zorgen na het verdwijnen van Astra Zeneca.



Iedereen die beschikt over een normaal denkvermogen kan zelf uitwerken dat het onmogelijk is om binnen een jaar een veilig ‘vaccin’ op de markt te brengen.

Dit, simpelweg omdat voor corona men gemiddeld tien tot vijftien jaar de tijd nam om te testen hoe een bepaald vaccin op de wat langere termijn zich zou gedragen voordat dit echt werd gebruikt.

Dat feit alleen al had voor veel mensen voldoende moeten zijn om na minder dan een jaar testen deze experimentele vorm van een ‘vaccin’ te weigeren. Een ‘vaccin’ gebaseerd op een techniek die thuishoort bij genetische manipulatie.

Maar, mensen deden dat niet, want ze werden bang gemaakt door de mainstream media en niet in de laatste plaats door de televisie.

Daar doken bekende en minder bekende TV dokters op om mensen ervan te overtuigen dat het ‘vaccin’ toch echt veilig en effectief was.

Juist deze mensen hadden beter moeten weten. Je kunt een normale burger geen onkunde verwijten, maar artsen wel.

Deze artsen hadden de plicht om de mensheid te informeren over de mogelijke gevaren en bijwerkingen van deze nauwelijks geteste ‘vaccins’.

Dat deden ze niet en de vraag is dan ook: Waarom deden ze dat niet?

Het volgende is wat David Icke schrijft:

Dr. Hilary Jones is een man die je kunt vertrouwen. Een stel idioten die praten over de veiligheid van een prik die nu is ingetrokken omdat het niet veilig is. Zoals ik al zei tijdens 'Covid': 'TV dokters vertellen je altijd het verhaal van de sekte, anders zouden ze geen 'TV dokters' zijn'.
Niet alleen in het buitenland zijn ze slachtoffer geworden van TV dokters, ook bij ons is dat het geval.

In september 2022 schreven wij het volgende:

Het lijkt wel alsof de aanval op ouderen in onze maatschappij aan alle kanten is losgebarsten.

Zij die nog niet zijn gestorven na de eerste serie prikken, krijgen deze binnenkort opnieuw voor de kiezen en voor velen zal dit net de druppel zijn die de emmer doet overlopen.

De prik die het laatste zetje zal geven aan die onderdelen van het immuunsysteem die misschien nog wel goed werken, waardoor de oversterfte nog verder zal toenemen.

De oude mensen zullen te maken krijgen met verstopte aderen en immuunsystemen die steeds minder goed zullen werken. Wanneer ze dan uiteindelijk zullen sterven, dan zullen ze worden getest, net zolang totdat men wat bepaald genetisch materiaal heeft ontdekt en dan zullen deze slachtoffers helaas zijn overleden aan de gevolgen van covid-19.

De aanval op ouderen bestaat niet alleen uit een aanval op hun gezondheid, ook hun pensioenen zijn verwaterd en velen hebben nog nauwelijks geld om fatsoenlijk te kunnen eten. Maar, klagen doen ze niet snel, want ze zijn opgegroeid in een tijd dat alles schaars was en afzien is voor hen niet zo moeilijk.

Op zich is bovenstaande al erg genoeg, maar als er dan nog vaccinverkopers zijn die niets anders doen dan die oude mensen hersenspoelen en hen vertellen dat als ze gezond willen blijven, ze toch echt die spuit moeten nemen, daar zijn geen woorden voor.

Een dergelijke vaccinverkoper is de omroep MAX arts, de voormalige huisarts Ted van Essen. Deze man is populair bij die zender en de oudjes en dus spuit hij non stop vaccinatiepropaganda. Dit in de hoop dat zoveel mogelijk oudjes die prik gaan halen.

Ted van Essen ligt uiteraard geen minuut wakker van de nu bijna permanente oversterfte in ons land en durft het volgende te beweren:

“Het merendeel van de mensen heeft “gewone” vaccinatiereacties: een dag niet helemaal lekker, een beetje pijn in de arm, misschien een beetje verhoging. Bij de eerste vaccinatie hadden veel mensen last van bijwerkingen. Slechts een heel klein deel van de bevolking reageert allergisch op het vaccin. Dat geldt ook voor de vernieuwde vaccins. De verschillen tussen de spike-eiwitten zijn beperkt.”

Honderdduizenden ouderen zullen in de verkooppraatjes van Van Essen trappen.

Vol vertrouwen zullen ze hun mouwen opstropen en bij zichzelf denken: Als de MAX dokter het zegt, dan zal het wel goed zijn.

Tot zover het eerdere artikel.

Later werd duidelijk waarom Van Essen zo gedreven was om mensen richting ‘vaccinatie’ te pushen.
Gewetenloze vaccinverkopers die het vertrouwen van het publiek misbruiken om hun levensgevaarlijke producten te slijten.

Ook voor de TV dokters en de omroepen zal een plek ingeruimd dienen te worden bij de tribunalen.
Tot slot: Een lezer stuurt het volgende:

Gisteren kreeg ik te horen dat de vrouw van een kennis binnen zes weken na de diagnose (beetje buikpijn > onderzoek > uitgezaaide leverkanker) aan turbokanker is overleden. Ik moest het voorzichtig vragen maar inderdaad, ze was twee keren geïnjecteerd en geboosterd met die dodelijke mNRA injectie.

Tel hierbij op meerdere gevallen in mijn kennissenkring/familie: Inmiddels drie turbo kankergevallen, drie hartaanvallen, een auto-immuunziekte slokdarm, twee hersenbloedingen, een hersenbloeding, een longembolie en verschillende mensen die kampen met een scala aan gezondheidsproblemen. En dat is alleen nog mijn directe omgeving. Geen van allen geeft het toe en/of wil weten dat die mNRA injectie hiermee te maken heeft. Slechts twee van de bovengenoemde was ouder dan 60 jaar.

Waar ik met name van schrik, geen van allen willen geconfronteerd worden met de mogelijkheid dat die mNRA injectie er ook maar iets mee te maken heeft.