donderdag 20 juni 2024

ANGST PSYOP: Vogelgriep met hoge mortaliteit kan al ontworpen zijn voor snelle overdracht op mensen, waarschuwt voormalig CDC-hoofd Dr. Robert Redfield

 juni 20, 2024   10

 

Mailen / Wikipedia / (CC BY-SA 2.5)

Dr. Robert Redfield, voormalig directeur van de Centers for Disease Control (CDC), heeft een grimmige waarschuwing afgegeven over een dreigende wereldwijde pandemie, die hij toeschrijft aan mogelijk bioterrorisme of lopend gain-of-function onderzoek in de Verenigde Staten en daarbuiten. Hij beweert dat de volgende pandemie waarschijnlijk zal worden veroorzaakt door een vogelgriepvirus dat is ontworpen om zich onder mensen te verspreiden. Het is natuurlijk een handig verhaal om het publiek bang te maken zodat ze in de rij gaan staan voor vogelgriepvaccins, lockdowns en het verplicht ruimen van veestapels die bijdragen aan de nationale voedselvoorziening. De vraag is of de mensen in een nieuwe plandemische psyop zullen trappen, schrijft LJDEVON.

Dr. Redfield heeft opgeroepen tot een hernieuwd moratorium op “gain-of-function” onderzoek, waarbij hij zich distantieert van zijn voormalige collega’s Dr. Anthony Fauci en Dr. Francis Collins, die dergelijk onderzoek ondersteunen, waaronder het ontwerpen van ziekteverwekkers met een pandemisch potentieel om vaccins, tests en andere winstgevende medicijnen te ontwikkelen. Dr. Redfield waarschuwt er ook voor dat de VS dit onethische onderzoek nog steeds financiert en hij benadrukt de noodzaak van meer wetenschappelijk onderzoek en voorzichtigheid in de toekomst. Hij voorspelt dat een toekomstige vogelgrieppandemie ernstiger zal zijn dan COVID-19 en waarschuwt voor de verwoestende wereldwijde gevolgen, waaronder een potentieel sterftecijfer van 50 procent. Hij geeft zelfs toe dat de overheid al in 2012 aan een vogelgrieppandemie in een laboratorium heeft gewerkt. Hij zei dat hij het virus theoretisch zou kunnen veranderen “letterlijk in weken tot maanden door gebruik te maken van gain of function onderzoek.”

 

“Ik weet precies welke aminozuren ik moet veranderen, want in 2012 publiceerden de wetenschappers die deze experimenten uitvoerden ze, tegen mijn aanbeveling in,” waarschuwt Redfield. “Dus het recept om vogelgriep zeer besmettelijk te maken voor mensen is al bekend. Je hoeft er alleen maar naar te kijken.”

Redfield bezorgd over een gewapende vogelgriep die wereldwijde pandemie kan veroorzaken

Redfield is “minder bezorgd” over de vogelgriep die tussen dieren springt en maakt zich meer zorgen over een uit de hand gelopen, door de mens gemaakt virus dat een sterftecijfer van 25-50 procent bij mensen zou kunnen hebben. Het aantal positieve testresultaten bij 27 zoogdiersoorten, waaronder kippen, eenden, kalkoenen en melkvee, is toegenomen. Maar deze boerderijdieren zijn niet de enige dieren die positief testen. Wilde dieren zoals dolfijnen, zeehonden, lama’s, katten en beren testen ook positief. Redfield denkt dat het virus zich heeft aangepast aan verschillende receptoren van zoogdieren en steeds dichter bij de mogelijkheid komt om mensen te besmetten. Op dit moment investeert de federale overheid in een nieuw mRNA-vaccin dat op termijn waarschijnlijk verplicht zal worden gesteld in de VS en daarbuiten. De advocaten en rechters die aarzelden om vaccinatiemandaten tegen te houden tijdens de covid-19 hysterie zullen waarschijnlijk weer op hun handen gaan zitten nu de mandaten voor vogelgriepvaccins en vaccinpaspoorten de wereld overspoelen. Een gemanipuleerde vogelgrieppandemie, met een naar verluidt hoger sterftecijfer, zal worden aangevoerd als juridische rechtvaardiging voor verplichte vaccins.

Testen op vogelgriep breiden zich uit nu de angst voor wijdverspreide menselijke overdracht de kop opsteekt

Het CDC dringt momenteel aan op meer testen op vogelgriep op Amerikaanse boerderijen. Sinds 2003 zijn er wereldwijd 888 bevestigde gevallen van vogelgriep bij mensen geweest, maar deze gevallen werden voornamelijk binnen de perken gehouden met een zeer lage waarschijnlijkheid van overdracht van mens op mens. Hoewel de overdracht van mens op mens historisch laag is voor vogelgriep, zou de vogelgriep al bewapend kunnen zijn om specifieke receptoren in het menselijk lichaam aan te vallen, waardoor de griep overdraagbaarder wordt dan voorheen.

 

Redfield waarschuwt dat het niet een kwestie is van of, maar wanneer. Hij zei dat hij tegen gain of function onderzoek is, maar dat het te laat is, omdat “het al gedaan is.” Als vogelgriep in hoge mate overdraagbaar wordt, kan het mogelijk meer mensen doden dan wat we hebben gezien bij snel muterende coronavirussen. De oorspronkelijke SARS-CoV-2-stam die eind 2019 en begin 2020 grotendeels onopgemerkt en onbegrepen bleef, was in het begin dodelijker, vooral omdat lockdowns, gebrek aan vroegtijdige behandeling en inhumane ziekenhuisprotocollen de sterfte bevorderden. Naarmate de coronavirusstammen muteerden, werd het voor de meesten meer een gewone verkoudheid, maar dit zal waarschijnlijk niet het geval zijn met een vogelgriep, die lange tijd een ernstige infectie zou kunnen zijn, als het is ontworpen om zich heimelijk tussen mensen te verspreiden en zich te hechten aan specifieke receptoren in het menselijk lichaam. Volgens de CDC is de helft van de 888 bevestigde gevallen bij mensen aan de ziekte overleden. Met menselijke populaties die momenteel worstelen met chronische ziekten en immunosuppressie als gevolg van meerdere mislukte covid-19 vaccins, is het waarschijnlijk dat een nieuw ontwikkelde griep een ravage kan aanrichten in het immuunsysteem van mensen, ziekenhuizen kan overweldigen en gemeenschappen snel kan ontvolken.

Een nieuwe vogelgrieppandemie zal ook het gevolg zijn van:

·         Gewone ziekten die ten onrechte worden gediagnosticeerd als vogelgrieppandemie door vals-positieve testresultaten, wat leidt tot hysterie en onjuiste behandeling.

·         Agressieve marketing van het aantal vogelgriepgevallen op basis van onbetrouwbare PCR-tests die worden gebruikt om verkeerde diagnoses te stellen.

·         Mensen die in een voortdurende staat van kiemfobie, angst en bioterreur leven, wat de menselijke immuunfunctie vernietigt en leidt tot de manifestatie van ziekte.

·         Immuunsuppressie veroorzaakt door overvaccinatie, immuunsuppressiva, overmatig gebruik van antibiotica, chemotherapie en ondervoeding.

·         Onderliggende ontstekingsaandoeningen, chronische ziekten en meervoudige comorbiditeiten die niet in de hele maatschappij zijn aangepakt.

·         Slechte ziekenhuisprotocollen, waaronder de toediening van medicijnen die organen beschadigen en het risico op beademingsgeassocieerde longontsteking en superbacterie-infecties.

·         Gebrek aan kennis en bereidheid om infectieziekten thuis te behandelen met behulp van gewone antivirale kruiden, probiotica, antioxidanten, mineralen en voedingsstoffen.

·         Onderdrukking en censuur van effectieve behandelingen voor ernstige ziekten
Bijwerkingen van de huidige griepvaccins, covid-vaccins en nieuwe mRNA-vaccins.

 


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. 

https://www.frontnieuws.com/angst-psyop-vogelgriep-met-hoge-mortaliteit-kan-al-ontworpen-zijn-voor-snelle-overdracht-op-mensen-waarschuwt-voormalig-cdc-hoofd-dr-robert-redfield/

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...