woensdag 12 juni 2024

Hooggerechtshof (i/d VS) oordeelt dat Covid mRNA-prik GEEN VACCIN is, dus wat is het dan wel?

juni 12, 2024

   Baltimore County Government / Wikimedia / (PDM 1.0)

Pro-prik ijveraars houden van het woord “vaccin” omdat ze geloven dat het de enige manier is voor mensen om de planeet vol virussen te overleven waar alles je op elk moment kan doden, zoals polio, mazelen en het Wuhan virus, ook bekend als Covid-19. Er wordt gezegd dat vaccins de heilige graal van de geneeskunde zijn en de CDC raadt alle kinderen aan om 70 injecties te krijgen voor hun 7e en te beginnen op de dag van hun geboorte (denk hier aan hepatitis jab). Nu zullen we erachter komen dat alle 270 miljoen Amerikanen die ten minste één Covid spiked-prion kregen, niet alleen een vuil vaccin ontvingen, maar iets dat niet eens in aanmerking komt voor de term “vaccin”. Dus waar hebben ze in hemelssnaam allemaal mee ingestemd? schrijft S.D. Wells.

Er is een verwrongen, dement experiment aan de gang met 85 procent van alle Amerikanen en het heeft te maken met het misleiden van menselijke cellen om miljoenen nanodeeltjes te maken, voor altijd, die het bloed verstoppen, het centrale zenuwstelsel verstoren en kankercellen katapulteren. Oeps. Sorry daarvoor, zeggen de CDC, FDA, WHO, artsen, verpleegkundigen, apothekers, schoolsystemen en miljoenen werkgevers in het hele land. Het is de bandwagon van de vaccinologen en het komt te weinig en te laat.

De Covid-injecties zijn absoluut GEEN vaccins en een hooggerechtshof heeft dit beslist, omdat de genmuterende injecties NIET voldoen aan de medische definitie van vaccins, omdat ze de verspreiding van het virus NIET voorkomen.

Vuile vaccins bevatten en creëren besmettingen in het menselijk lichaam, waardoor ziekten en aandoeningen worden verspreid, in plaats van dat er bescherming tegen wordt gecreëerd door immuniteit

Weet je ECHT wat mRNA betekent? Je hebt er veel valse verhalen over gehoord, vanaf het moment dat ze voor het eerst de niet-vaccin injecties uitbrachten. Iedereen kreeg te horen dat ze je DNA NIET veranderen. Dat was een schaamteloze leugen. Iedereen kreeg te horen dat de spike-eiwitten op de plaats van injectie blijven. Een leugen. Iedereen kreeg te horen dat ze de verspreiding van het virus voorkomen. Nog een leugen. Iedereen werd ook verteld dat je Covid niet kunt krijgen als je de “vaccins” neemt. Nog meer onzin.

 

Het United States Court of Appeals for the Ninth Circuit is het federale hof van beroep en heeft zijn hoofdkantoor in San Francisco, Californië. Het Ninth Circuit is veruit het grootste van de 13 Amerikaanse Courts of Appeals, met in totaal negen staten en twee territoria, en 29 actieve rechters. Ze hebben zojuist een precedent in een oude zaak genaamd Jacobson v. Massachusetts teruggedraaid (misapplied, verkeerd toegepast), dat te maken had met het feit dat pokkeninjecties effectief waren in het voorkomen van de verspreiding van ziektes. Hierdoor kon het medisch-industrieel complex Amerikanen gedwongen vaccineren op basis van die theorie (zonder enig wetenschappelijk bewijs, let wel). Omdat Covid-19 mRNA “vaccinaties” NIET effectief (of helemaal niet) “de verspreiding” van het virus voorkomen, oordeelde de rechtbank dat ze geen vaccins meer genoemd mogen worden.

Een vaccin wordt door het CDC zelf gedefinieerd als “een product dat het immuunsysteem van een persoon stimuleert om immuniteit tegen een specifieke ziekte te produceren.” De term “vaccinatie” wordt gedefinieerd als “de handeling waarbij een vaccin in het lichaam wordt gebracht om immuniteit tegen een specifieke ziekte te produceren.” Geloof het of niet, maar Big Pharma heeft de vaccinatie nooit getest om te zien of het overdracht voorkomt, maar toch herhaalt elke arts, wetenschapper, nepnieuwsfanaat en de neppresident zelf (haarsnuivende Joe) herhaaldelijk de zin dat je het vaccin moet nemen zodat je niet besmet raakt met (en sterft aan) Covid. Wat denk je? Vaccins zijn wapens. Wapens.

Hooggerechtshof oordeelt dat mRNA geen vaccin is, en misschien is dat omdat het eigenlijk een biologisch massavernietigingswapen is

Misschien heb je het nog niet gehoord, omdat het industriële complex van de massamedia (nepnieuws) dit nooit als voorpaginanieuws of überhaupt als verhaal zal publiceren, maar de man die de Biologische Wapens en Antiterrorisme Wet (BWAA) van 1989 heeft opgesteld, categoriseert mRNA injecties met nanodeeltjes als massavernietigingswapens. Oh ja, dat deed hij. Dr. Francis Boyle, een in Harvard opgeleide professor en schrijver van de BWAA heeft een beëdigde verklaring uitgegeven waarin hij VERKLAART dat Covid-19 mRNA-injecties “biologische wapens” en “massavernietigingswapens” zijn.

 

Tot zover het in diskrediet brengen van de klokkenluider, met dit soort geloofsbrieven zullen ze alleen maar hun eigen verzonnen samenzweringstheorieën nog meer in diskrediet brengen, over het feit dat injecties “veilig en effectief” zijn en de “heilige graal” van de geneeskunde. Nu blijkt dat ze een van de gevaarlijkste dingen zijn waar het lichaam van een mens door binnengedrongen kan worden. Overgenomen door. Uitgeroeid door.

Volgens de juiste classificatie van Covid “vaccins”, worden ze geclassificeerd als de volgende:

·         Biologische wapens 18 USC § 175; Wapens en Vuurwapens § 790.166 Fla. Stat. (2023);

·         Federale misdaad van verraad 18 USC § 2381;

·         Treason § 876.32 Fla. Stat. (2023);

·         Binnenlands terrorisme, 18 USC § 2331;

·         Terrorisme § 775.30 Fla. Stat. (2023);

·         Moord § 782.04 (1)(a) Fla. Stat. (2023);

·         en Genocide 18 USC §1091;

 

WMD’s die “vaccins” worden genoemd en die vaatproppen, hypertensie, myocarditis, pericarditis, hartaanvallen, beroertes, PCVS, SPS en Long-Vax-Syndroom veroorzaken.


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. 

https://www.frontnieuws.com/hooggerechtshof-oordeelt-dat-covid-mrna-prik-geen-vaccine-is-dus-wat-is-het-dan-wel/

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...