zondag 2 juni 2024

MSM kunnen er niet meer omheen: artsen zien alarmerend aantal hartaanvallen bij jonge mensen


Artsen zien steeds meer plotse hartaanvallen bij jongvolwassenen die verder gezond zijn. Ze vertonen vaak geen klassieke cardiovasculaire risicofactoren, zei arts Deepak Bhatt, directeur van het Mount Sinai Fuster Heart Hospital.

De klassieke risicofactoren zijn hoge bloeddruk, hoge bloedsuiker of diabetes, overgewicht of obesitas en roken, aldus Bhatt.

Bekijk het item van Today:

(Video verwijderd? Klik hier...)

Eén ding gemeen

Ook uit onderzoek blijkt dat er steeds meer jonge, ogenschijnlijk gezonde patiënten zijn die een hartaanval krijgen. Artsen tasten nog in het duister over de mogelijke oorzaak en de risicofactoren.

Bhatt volgt samen met een aantal andere artsen patiënten om te achterhalen of er risicofactoren zijn die ze hebben gemist.

Veel patiënten hebben één ding gemeen: ontstekingen die een hartaanval, maar ook beroerte kunnen uitlokken.

Onderzoek niet gepubliceerd

Arts Frank Peeters heeft een tip: “Misschien eens vragen of ze gevaccineerd zijn?”

In 2021 bleek uit onderzoek dat de kans op een hartaanval na een mRNA-coronavaccin toeneemt. De onderzoekers besloten hun resultaten niet naar buiten te brengen omdat ze bang waren om onderzoeksgeld van de farmaceutische industrie mis te lopen.

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...