vrijdag 7 juni 2024

Nieuwe studies voegen steeds meer wetenschappelijk bewijs toe dat COVID-19 vaccins in verband brengt met kanker

juni 7, 2024    2

   Nick-D / Wikimedia / (CC BY-SA 4.0)

Verschillende recente studies hebben een bijdrage toegevoegd aan de groeiende hoeveelheid wetenschappelijk bewijs dat COVID-19 vaccins in verband brengt met kanker. De eerste studie is een nieuwe preprint die aantoont dat het spike-eiwit in het SARS-CoV-2 virus en mRNA vaccins een cruciaal eiwit remt dat tumoren onderdrukt, waardoor mogelijk meer kanker voorkomt, schrijft Cassie B.

Het onderzoek, getiteld “SARS-CoV-2 spike S2 subunit inhibits p53 activation of p21(WAF1), TRAIL Death Receptor DR5 and MDM2 proteins in cancer cells,” is geschreven door onderzoekers van Brown University, die wilden onderzoeken of de S2 component van het spike-eiwit in het vaccin en het virus een wisselwerking had met een tumorsuppressoreiwit dat bekend staat als P53 en dat een essentiële rol speelt bij DNA-schaderespons en -herstel. Ze ontdekten dat de S2-component P53 onderdrukt, een bevinding die “een potentieel moleculair mechanisme biedt waardoor SARS-CoV-2 infectie tumorigenese, tumorgroei en gevoeligheid voor chemotherapie kan beïnvloeden.”

Dit betekent dat een component in het spike-eiwit van het virus de ontwikkeling van tumoren kan veroorzaken en de positieve effecten van kankertherapieën kan remmen. Hoewel hun studie zich richtte op het spike-eiwit in het virus zelf, zeiden de onderzoekers dat de resultaten ook implicaties hebben voor de mRNA-prikken, omdat deze het lichaam instrueren om hetzelfde spikeiwit aan te maken dat in het virus zit.

Ze schreven: “Onze resultaten hebben implicaties voor de biologische effecten van de spike S2-subeenheid in menselijke cellen, ongeacht of spike aanwezig is door primaire COVID-19-infectie of door mRNA-vaccins waarbij de expressie ervan wordt gebruikt om antivirale immuniteit te bevorderen.”

Dit onderzoek dient ter bevestiging van eerdere bevindingen, zoals een onderzoek uit oktober 2020 dat werd gepubliceerd in Translational Oncology en waarin de interactie tussen S2-eiwitten en het P53-tumorsuppressoreiwit werd opgemerkt, samen met een peer-reviewed onderzoek uit oktober 2021 in het Journal of Viruses dat een soortgelijke bevinding deed.

Een andere nieuwe studie die het verband aantoont tussen COVID-19 vaccins en kanker is “Review: N1-methyl-pseudouridine (m1?): Friend or foe of cancer?”, dat in april werd gepubliceerd in het International Journal of Biological Macromolecules. De conclusie was dat 100% pesudouridinehoudend mRNA kanker kan bevorderen en niet gebruikt zou moeten worden in mRNA-therapieën.

“Er wordt bewijs geleverd dat het toevoegen van 100% N1-methyl-pseudouridine (m1?) aan het mRNA-vaccin in een melanoommodel de groei en uitzaaiing van kanker stimuleerde, terwijl niet-gemodificeerde mRNA-vaccins tegenovergestelde resultaten teweegbrachten, wat suggereert dat COVID-19 mRNA-vaccins de ontwikkeling van kanker zouden kunnen bevorderen,” merkten de auteurs van het onderzoek op.

Oncologie-experts leggen de gevaren uit van mRNA COVID-19 injecties

Volgens oncologieprofessor Angus Dalgleish hebben onderzoekers vier mechanismen geïdentificeerd waardoor de injecties een toename van kanker zouden kunnen veroorzaken. Dalgleish rapporteert dat hij, nadat hij in zijn melanoomkliniek een toename van het aantal kankerrecidieven had waargenomen, besloot om verder te graven nadat hij had opgemerkt dat één ding dat ze allemaal gemeen hadden, een recente mRNA COVID-19-vaccin booster was. Uit overleg met collega’s bleek dat deze trend ook in andere landen werd waargenomen, waarbij verschillende collega’s hun bezorgdheid uitspraken over een toename van het aantal nieuwe gevallen van kanker, met name bij jongere mensen.

Het eerste mechanisme dat hij identificeerde is de onderdrukking van T-celresponsen na boosters van het vaccin. Andere mechanismen zijn een toename van PD-L1, besmetting van plasmide DNA met SV40 enhancer sequentie en IgG4 klasse switch.

Veel andere oncologen komen nu naar voren en vestigen de aandacht op de gevaren. De meest vooraanstaande kankerarts van Japan, Dr. Masanori Fukushima, riep onlangs de Wereldgezondheidsorganisatie op om de gevaren van de injecties te onderzoeken in het licht van de toename van voorheen ongeziene “turbokankers”. De gewaardeerde oncoloog zei dat de mRNA COVID-19 injecties “in wezen moord” en “misbruik van wetenschap” zijn.


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. 

https://www.frontnieuws.com/nieuwe-studies-voegen-steeds-meer-wetenschappelijk-bewijs-toe-dat-covid-19-vaccins-in-verband-brengt-met-kanker/

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...