woensdag 3 juli 2024

Japanse oncoloog: Ik heb geen covid-vaccin genomen omdat ik de genetische vaccins vanaf het begin dwaas vond

 juli 3, 2024   5

    Foto Credit: Expose-news.com

Prof. Masanori Fukushima, Japans toponcoloog, zegt dat genetische vaccins totaal onacceptabel zijn. “Ik heb er niet voor gekozen om me te laten vaccineren omdat ik het vanaf het begin een dwaze beslissing vond. Ik heb zelfs niet voor de griepprik gekozen omdat ik het een onverstandige keuze vind.”

Op 19 april 2024 hield Commissione Medico Scientifica Indipendente (“CMSi”) een online conferentie getiteld ‘Perspectives of the World Health Organisation: from advisory body to world government?‘ Een van de experts die een presentatie gaf was Prof. Masanori Fukushima, schrijft Rhoda Wilson.

Prof. Fukushima is emeritus hoogleraar aan de Universiteit van Kyoto, directeur van het Translational Research Centre for Medical Innovation en de Foundation for Biomedical Research and Innovation, voorzitter van de Foundation of Learning Health Society Institute en voormalig directeur van de Outpatient Oncology Unit van het Universiteitsziekenhuis van Kyoto. Hij is de auteur van meer dan 290 wetenschappelijke publicaties.

Tijdens zijn presentatie, verzorgd door de Italiaanse bioloog Dr. Panagis Polykretis, zei Prof. Fukushima het volgende:

“Genetische vaccins zijn totaal onacceptabel. De introductie van transgenen in het menselijk lichaam is gentherapie. Hoe kan dit als acceptabel worden beschouwd voor het maken van vaccins?

Als je mRNA inkapselt in nanodeeltjes en toedient, krijg je alleen maar off-target effecten, beginnend bij de eierstokken, naar de hersenen, lever, milt en beenmerg. Het grootste probleem is het beenmerg, de voortplantingsorganen zoals de eierstokken en daarna elk mogelijk orgaan.

Het feit dat er na meer dan een jaar nog steeds spike-eiwitten worden aangetroffen in de uitslag, maakt duidelijk dat mRNA spike-eiwitten produceert. Het is onmogelijk dat een spike-eiwit van een jaar oud in de uitslag blijft zitten en gedetecteerd wordt.

“Ik heb er niet voor gekozen om me te laten vaccineren omdat ik denk dat het vanaf het begin een domme beslissing was. Ik heb zelfs niet voor de griepprik gekozen omdat ik het een onverstandige keuze vind.”

Commissione Medico Scientifica Indipendente: Prof. Masanori Fukushima – Vaccinatie mRNA voor COVID-19 en ongekende ramp: acute dood en verhoogde kankersterfte, 23 april 2024 Bron: Died Suddenly on Twitter

De volledige sessie van CSMi’s conferentie is HIER te vinden in het originele Japans en HIER in de Engelse vertaling. Het begin van bovenstaande clip is genomen vanaf tijdstip 29:20 en de afsluitende verklaring is genomen vanaf tijdstip 30:44.

Voor een uitgebreidere beschrijving van de volledige sessie schreef Aussie17 het volgende in een Substack-artikel.

Prof. Fukushima belicht een alarmerende ontwikkeling in de oncologie die bekend staat als “turbokanker” en die is ontstaan na het gebruik van experimentele mRNA gentherapie. Het is belangrijk om op te merken dat hoewel sommige ” factcheckers ” “turbokanker” kunnen afdoen als een niet-bestaande aandoening, zoals Wikipedia HIER heeft gedaan, het eigenlijk verwijst naar wat medisch erkend wordt als hyperprogressieve ziekte. Mocht je daarom een achterlijke, gekochte en betaalde factchecker tegenkomen over de term “turbokanker”, dan kun je ze verwijzen naar de hyperprogressieve kankerziekte.

Zoals Prof. Fukushima het beschrijft, is het “een type dat nog niet eerder door artsen was gezien en dat wordt gekenmerkt door zijn ongelooflijk hoge snelheid.” Tegen de tijd dat zulke kankers worden ontdekt, zijn ze al “in stadium vier, gevorderde kanker”. Prof. Fukushima zei zelfs: “Artsen hebben vanuit het veld gevoeld dat er mogelijk iets ongewoons met kanker aan de hand is. Ze voelden het op de grond.”

Verder benadrukt prof. Fukushima dat “specifieke kankersoorten, in relatie tot de vaccinatie, een overmatige sterfte lijken te hebben”. Hij noemt in het bijzonder kankersoorten als “borstkanker, eierstokkanker, schildklierkanker,” samen met “slokdarm- en longkanker” en vooral “prostaatkanker bij mannen.” Deze toename in sterfte onder deze specifieke kankersoorten na de vaccinatie “kan niet eenvoudigweg worden verklaard door verstoringen zoals het niet beschikbaar zijn van vroege screenings vanwege de pandemie, of gemiste kansen voor behandeling,” wat wijst op een direct en verontrustend verband tussen deze “turbokanker”-gevallen en de mRNA-gen-therapie.

Prof. Fukushima vertelde vervolgens over een zeer triest geval dat hij tegenkwam. Een jonge man, 28 jaar oud, die gezond was en nooit een dokter nodig had gehad, stierf plotseling. Dit gebeurde vijf dagen nadat hij zijn tweede Pfizer-vaccin had gekregen. Zijn vrouw vond hem op een ochtend dood. De politie bracht zijn lichaam naar een ziekenhuis voor een autopsie, waar een arts iets schokkends ontdekte. Het hart van de man was zo zacht geworden dat het uit elkaar viel.

Dit geval baarde Prof. Fukushima grote zorgen. Hij denkt dat het laat zien hoe riskant het vaccin kan zijn, vooral voor mensen die gezond waren en voorheen geen ziekte hadden. Hij gelooft dat zulke plotselinge sterfgevallen na vaccinatie zeer ernstig zijn. Prof. Fukushima is gefrustreerd over het gebrek aan media-aandacht voor deze kritieke kwesties.


https://frontnieuws.backme.org/


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws.
Bron: https://www.frontnieuws.com/japanse-oncoloog-ik-heb-geen-covid-vaccin-genomen-omdat-ik-de-genetische-vaccins-vanaf-het-begin-dwaas-vond/

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...