woensdag 3 juli 2024

COVID en klimaatverandering muteren in een enkele autoritaire VIRUS voor een snelle globalistische overname van de planeet

07/01/2024 // Ethan Huff // 2,8K Weergaven

Tags: authoritarianismbadhealthbig governmentClimateclimate alarmismclimate changeconspiracycovid-19deceptiondeep statedomestic terrorismenslavedenvironmentglobal warmingglobalistsgreen tyrannyinfectionsinsanityliesoutbreakoverlordspandemicpropagandaTyrannyviral pandemicvirusweather terrorism


De American Medical Association (AMA) faciliteert de fusie van het Wuhan coronavirus (COVID-19) en klimaatverandering, die samen veranderen naar een enkel autoritair virus, of besmetting, dat stelt de globalisten in staat de deal van hun lang geplande wereldovername te bezegelen.

De AMA publiceerde eerder dit jaar een paper genaamd "Hoe het terugdringen van de klimaatverandering kan helpen de volgende virale pandemie te stoppen", geschreven door Tanya Albert Henry, die de opkomst van ziekten zoals COVID de schuld geeft van de opwarming van de aarde en een zogenaamd veranderend klimaat.

"Bijna 75% van de opkomende infectieziekten is nu zoönotisch – denkt dat ebola, ernstig acuut respiratoir syndroom (SARS), Midden-Oosten respiratoir syndroom (MERS) en meest recentelijk SARS-CoV-2, het virus dat COVID-19 veroorzaakt," schreef Henry in het artikel van 14 februari 2024.

"Verwacht wordt dat de voortgaande klimaatverandering de overdracht zal verergeren in omgevingen die worden gedeeld door planten, mensen en dieren."

(Gerelateerd: Biden heeft al gedreigd dat als zijn "groene" agenda niet uitkomt, hij gewoon een "klimaatnoodsituatie" zal uitroepen om iedereen weer op te sluiten en COVID "pandemische" dictatoriale bevoegdheden zal nemen.)

AMA duwt de tirannie van "One Health" als laatste oplossing

Henry heeft echter een oplossing. Ze noemt het 'One Health' en deze 'nieuwe aanpak' kan helpen om 'nationale en internationale samenwerkingsreacties te vergemakkelijken om acties te verminderen die de risico's voor de overdracht van mens op dier vergroten."

Met andere woorden, geef gewoon meer controle aan uw medische en politieke opperheren, zodat ze nieuwe vormen van misbruik kunnen bedenken waarmee ze de samenleving kunnen bedwingen en elk detail van het leven van mensen kunnen beheersen – voor het 'klimaat' natuurlijk.

Rond de tijd dat Henry's artikel werd gepubliceerd door de AMA, de AMA Journal of Ethics publiceerde het februari-nummer met de volgende propaganda-artikelen die dezelfde belachelijke ideeën over virale besmettingen en klimaatverandering pushten:

1) "Waarom klimaatgeletterdheid gezondheidsgeletterdheid is"

2) "Vijf dingen die clinici moeten weten over zoönotische virale spillover en spillback"

3) "AMA Code of Medical Ethics 'Openingen met betrekking tot gezondheidsecologie en ziekteoverdracht"

4) "Top vijf dingen gezondheidsberoepen [sic] Studenten moeten op de hoogte zijn van ecologie en afvalbeheer"

Van deze verschillende titels, vooral de eerste, kun je waarschijnlijk zien dat de moderne 'wetenschap' echt een parodie op zichzelf is geworden. Het is duidelijk niet meer serieus te nemen.

Toch staan de tophonden van de AMA erop dat One Health de favoriete eindoplossing is voor virale besmettingen en klimaatverandering. Joost van Herten, PhD, een senior beleidsmedewerker en dierenarts bij de Royal Veterinary Association in Nederland, verscheen in een aflevering van de podcast van februari "Ethics Talk" van het tijdschrift om One Health te bespreken en "precies wat een One Health-benadering van gezondheidsaanbiedingen en wat het niet doet."

"Als de verkiezingsfraude van de marxisten in 2024 slaagt, zou dit een snelle realiteit kunnen worden", waarschuwde een van onze lezers voor wat de "groene" klimaatcultus zal doen, vooral onder leiding van een andere Biden-termijn (i/d VS), als deze regelingen worden niet onmiddellijk stopgezet.

"We hebben weinig tijd voordat Obama's schaduw een 4e ambtstermijn begint. Ja, ik noem het. Hij is degene die aan Biden's poppensnaren trekt en ik wed er zelfs geld op."

"Deze klimaat geesteszieke poppen hebben geen flauw idee hoe kreupel hun zogenaamde 'klimaatverandering'-zwendel is", schreef een ander over hoe hij zich een tijd herinnert waarin niemand ooit de term "klimaatverandering" had gehoord, ondanks moeilijk weer van tijd tot tijd.

"Ik herinner me 100 dagen op rij van meer dan 100 graden (Fahrenheit) in de jaren tachtig en niemand schreeuwde' klimaatverandering.' Het draait allemaal om het wegnemen van je overlevingsmiddelen die je al meer dan 150 jaar gebruikt, tenzij je je aan hun controle over jou houdt!"

Het echte virus dat moet worden gedoofd, is globalisme. Meer informatie bij Globalisme. Nieuws.

Bronnen voor dit artikel zijn onder meer:

ClimateDepot.com

NaturalNews.com

AMA-assn.org

GERELATEERDE ONDERWERPEN

AUTHORITARIANISM BADHEALTH BIG GOVERNMENT CLIMATE CLIMATE ALARMISM CLIMATE CHANGE CONSPIRACY COVID-19 DECEPTION DEEP STATE DOMESTIC TERRORISM ENSLAVED ENVIRONMENT GLOBAL WARMING GLOBALISTS GREEN TYRANNY INFECTIONS INSANITY LIES OUTBREAK OVERLORDS PANDEMIC PROPAGANDA TYRANNY VIRAL PANDEMIC VIRUS WEATHER TERRORISM

Bron: https://www.naturalnews.com/2024-07-01-covid-climate-change-mutate-virus-globalist-takeover.html

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...