vrijdag 1 maart 2024

‘World Economic Forum richt zijn kwaadaardige agenda nu op voedsel’

De media, die dezelfde eigenaren hebben als het World Economic Forum, houden vol dat de kwaadaardige agenda van het WEF ‘een complottheorie’ is, zei de Australische senator Malcolm Roberts in het parlement.

Er zijn slechts een paar senatoren die zich durven uit te spreken over deze kwaadaardige agenda, die gericht is op economische uitbuiting en sociale controle, vervolgde Roberts.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Ronduit beangstigend

De waarheid over hun agenda is ronduit beangstigend, stelde de senator. Het WEF richt zijn pijlen nu op voedsel. De campagne tegen boeren is een campagne tegen één van de eerste levensbehoeften: voedsel, benadrukte de senator.

Roofzuchtige en parasitaire miljardairs dringen voedselachtige substanties op aan de massa via de klimaatzwendel van het WEF, zei hij.

Dit is wat ze momenteel proberen te bereiken

Wie de controle krijgt over voedsel, krijgt de controle over mensen. Wie de controle krijgt over energie, krijgt de controle over hele continenten. Wie de controle krijgt over geld, krijgt de controle over de wereld. Dit is wat het WEF en de roofzuchtige miljardairs die zij vertegenwoordigen momenteel proberen te bereiken, aldus Roberts.

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...