zaterdag 9 maart 2024

Theo Schetters komt met onthulling over toename in sterfte tijdens prikrondes: ‘Dit wisten we nog niet’


Afgelopen week was het Oversterftecongres in Driebergen. Immunoloog Theo Schetters was erbij en deed in de studio van Blckbx verslag.

Schetters sprak op het congres onder meer Agnes Kant, directeur van het Lareb. Zij deed daar en plein publique een opmerkelijke uitspraak. Ze zei dat het Lareb dingen wilde uitzoeken met betrekking tot de bijwerkingen van de covidvaccins, maar dat er niet genoeg geld was om de data te kopen (!) van het CBS.

“Die data krijg je niet, die moet je kopen,” aldus Schetters. “Dat is toch bizar,” reageerde journalist David Boerstra.

Dit wisten we nog niet

Vlak voor het congres publiceerde Schetters samen met data-analist Wouter Aukema een grafiek waarin het aantal sterfgevallen per week is weergegeven onder gevaccineerden en niet-gevaccineerden.

In de grafiek zijn ook twee pijlen te zien, die het begin van een vaccinatiecampagne markeren. Na het begin van zo’n campagne schiet de sterfte meteen omhoog. Dat gebeurt alleen bij de gevaccineerden en niet bij de ongevaccineerden, lichtte Schetters toe.

“Dit is iets extra’s, dit wisten we nog niet.”

schetters
Beeld: X/Wouter Aukema
Er komt beweging in

Ik denk dat dit weer een punt is dat het aannemelijker maakt dat we inderdaad een aantal overlijdens hebben vrij kort na vaccinatie, benadrukte de immunoloog.

Schetters sprak op het congres ook met Susan van den Hof van het RIVM, die op NPO Radio 1 toegaf dat er mensen zijn overleden door de vaccinatie. Er komt dus beweging in. “Ik denk dat wij tot een waarheid gaan komen. Het feit dat dit in zoveel landen wereldwijd is uitgevoerd, maakt het bijna onmogelijk om dit onder de pet te houden.”

Hij voorspelt dat het nog wel een paar jaar gaat duren.

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...