zondag 14 april 2024

Nu begrijp je Ursula von der Leyen ook beter

zondag, 14 april 2024 11:36   Hits: 5845

 ursula von der leyen, verplichte vaccinaties   Toen bekend werd dat ongeveer driekwart van de Europese bevolking zich had laten ‘vaccineren’ tegen corona vond Ursula von der Leyen dat niet goed genoeg.
Zij wilde toen een discussie starten over verplichte vaccinaties, iets dat nu heel goed te begrijpen is.
Als je bereid bent om te geloven dat ‘coronavaccinaties’ niets met gezondheid te maken hebben, dan ben je al een eind op weg.


Als je nog steeds vastzit in de programmering dat deze gentherapie goed is voor je omdat het je beschermt tegen een vreselijke ziekte, dan ben je een geschikte kandidaat voor de geplande slavernij maatschappij.

Als de ‘coronavaccinaties’ echt voor het welzijn van de bevolking bedoeld waren, dan had men onmiddellijk gereageerd op iedere bijwerking die zich zou voordoen. Dan zou men heel alert geweest zijn voor ieder signaal, omdat de tijd dat er getest kon worden minder dan een tiende was van de tijd die daar normaal voor staat.

(“Normaal duurt de ontwikkeling van een vaccin zo’n tien tot vijftien jaar, nu moet het binnen een jaar”, vertelt Miriam Sturkenboom, hoogleraar Observational Data Analysis en werkzaam in het UMC Utrecht).

Dan was er kritisch gekeken naar ieder sterfgeval dat zich voordeed kort na een ‘vaccinatie’ en hadden we nooit te maken gehad met de enorme oversterftecijfers zoals nu het geval is.

Als de ‘vaccinaties’ voor het welzijn van de bevolking bedoeld waren, dan was men na een x aantal gevallen van serieuze bijwerkingen en verdachte sterfgevallen gestopt met het verder toedienen van deze prikken totdat alles tot op de bodem zou zijn uitgezocht.

Als het echt zou gaan om de gezondheid van mensen, dan zouden die artsen die met goedkope beschikbare medicijnen fantastische resultaten wisten te boeken, bejubeld zijn als helden en niet voor de rechtbank gesleept omdat ze zich niet hielden aan voorschriften.

Dan zouden er überhaupt nooit ‘coronavaccins’ zijn geweest, want deze werden alleen toegelaten onder een noodprocedure omdat er geen medicijnen beschikbaar zouden zijn, hetgeen een enorme leugen bleek gezien de resultaten die door ‘eigenwijze’ artsen werden behaald.

Als het dan niet om gezondheid gaat met die ‘vaccinaties’, dan moet het om iets anders gaan.

Het begint nu stap voor stap duidelijk te worden dat de ‘vaccinaties’ niets anders zijn dan een manier om mensen te koppelen aan het internet en deze via magnetische velden te besturen en aan te sturen.

Het leek een sciencefictionverhaal, maar nu de partner van Pfizer in geuren en kleuren vertelt wat ze allemaal wel niet kunnen doen met geïnjecteerde nanobots wordt het een heel ander verhaal.

Dan begrijp je ook dat de corona neppandemie een test was.

Dan begrijp je ook waarom ze nu dat WHO verdrag erdoor willen jagen en politici namens ons land tekenen voor de komst van de digitale identiteit terwijl het parlement tegen is.

Nu begrijp je ook waarom Ursula maar blijft drammen over verplichte vaccinaties.

Nog nooit zijn we zo dicht bij totale slavernij geweest.

Blijf ons daarom steunen zodat je op tijd weet wat we kunnen verwachten.

Bezoek ook eens gezondheidswebwinkel Orjana.nl

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...