donderdag 8 juli 2021

Verplichte vaccinaties: de druk op tegenstanders van vaccinatie neemt toe – hier een overzicht

juli 7, 2021   3484   10

 


Een groeiend aantal landen en gebieden over de hele wereld dwingt mensen, vaak in specifieke sectoren, zich te laten vaccineren tegen COVID-19, bericht medicalxpress.com.

Hier is een overzicht:

Verplicht in Tadzjikistan en het Vaticaan

Tadzjikistan en het Vaticaan behoren tot de weinige landen die inentingen voor alle volwassenen verplicht stellen.

In het voormalige Sovjet-Tadzjikistan heeft het officiële nieuwsagentschap een regeringsdecreet gepubliceerd dat alle 18-plussers verplicht zich te laten vaccineren, zonder verdere details te verstrekken.

In het Vaticaan, de kleinste staat ter wereld, werden inentingen in februari verplicht gesteld voor inwoners en werknemers, en wie weigert kan worden ontslagen.

Italië

Verscheidene landen of gebieden hebben vaccinaties voor bepaalde bevolkingsgroepen verplicht gesteld.

Italiaanse artsen en werknemers in de openbare en particuliere gezondheidszorg moeten zich laten vaccineren of krijgen een verbod om rechtstreeks met patiënten te werken.

Een groep van 300 Italiaanse gezondheidswerkers is naar de rechter gestapt om te proberen deze verplichting ongedaan te maken; op 14 juli is een hoorzitting gepland.

Engeland

Op 16 juni heeft de Britse regering aangekondigd dat al het personeel van verzorgingstehuizen in Engeland volledig gevaccineerd zal moeten zijn.

Als de nieuwe wetgeving door het parlement wordt goedgekeurd, moet iedereen die in een verzorgingstehuis werkt vanaf oktober twee doses van een vaccin hebben, tenzij hij of zij een medische vrijstelling heeft.

De regels zullen gelden voor alle werknemers die rechtstreeks in dienst zijn van het verzorgingstehuis, maar ook voor uitzendkrachten en vrijwilligers.

Rusland

President Vladimir Poetin is tegen verplichte vaccinaties in het hele land.

De burgemeester van Moskou, Sergej Sobjanin, heeft op 16 juni verplichte inentingen bevolen voor inwoners van de Russische hoofdstad die in de dienstensector werken.

Vaccinfabrikanten afgeschermd van alle aansprakelijkheid terwijl neveneffecten zich opstapelen

 

Ongeveer 60 procent van alle werknemers in de dienstensector in Moskou – iets meer dan twee miljoen mensen – moest tegen 15 augustus volledig gevaccineerd zijn.

Sindsdien hebben andere steden soortgelijke maatregelen genomen, waaronder het zwaar getroffen Sint-Petersburg.

Kazachstan

Kazachstan heeft op 1 juli verplichte vaccinaties tegen het coronavirus bevolen voor een groot aantal werknemers die in contact komen met andere mensen. Degenen die weigeren zullen worden beperkt in het persoonlijk samenwerken met anderen.

Verenigde Staten

De stad San Francisco heeft aangekondigd dat zij alle gemeentemedewerkers zal verplichten zich te laten vaccineren, anders kunnen hen sancties tot en met ontslag worden opgelegd.

De nieuwe regel wordt pas van kracht wanneer de vaccins volledig zijn goedgekeurd door de Amerikaanse Food and Drug Administration, die al eerder groen licht heeft gegeven voor noodgebruik in verband met de pandemie.

Meer dan 150 werknemers van het Houston Methodist Hospital in Texas zijn al ontslagen of hebben ontslag genomen nadat zij geen gehoor hadden gegeven aan het bevel om een prik te halen.

Frankrijk

De Franse minister van Volksgezondheid Olivier Veran heeft gezegd dat verplichte vaccinaties nog niet voor iedereen nodig zijn. Maar de regering werkt aan een wetsvoorstel om gezondheidswerkers te dwingen zich te laten vaccineren.

Saoedi-Arabië

Op een aantal plaatsen bestaat weliswaar geen formele verplichting tot vaccinatie, maar door beperkingen voor de ongevaccineerden bestaat er de facto wel een verplichting.

Riyad heeft besloten dat iedereen die gebruik maakt van het openbaar vervoer of een overheids- of particuliere instelling of sporthal betreedt, vanaf 1 augustus moet zijn ingeënt.

Verdere sterfgevallen kort na de Coronavaccinatie in Zwitserland en Israël

 

Alleen gevaccineerde werknemers in de openbare en de particuliere sector mogen hun werkplek betreden.

Pakistan

De Zuid-Pakistaanse provincie Balochistan heeft op 1 juli niet-ingeënte mensen de toegang tot overheidsgebouwen, openbare parken, winkelcentra en het openbaar vervoer ontzegd.

De provincie Sindh zegt dat zij vanaf juli zal weigeren overheidsambtenaren te betalen die niet zijn gevaccineerd, en de naburige Punjab heeft gezegd dat zij de mobiele telefoons zal blokkeren van mensen die weigeren zich te laten vaccineren.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

 


Mensen in India vallen Coronapolitie aan – zeggen dat de mensen die sterven degenen zijn die zijn ingeënt

India is ondanks bezwaren van wetenschappers en artsen al in januari begonnen met vaccineren onder het motto: “’s Werelds grootste Covid-19 vaccinatieprogramma”. Er werden vooraf krachtige waarschuwingen afgegeven omdat het door India ontwikkelde vaccin niet afdoende was getest, bericht Uncutnews.ch. “Gezondheidsdeskundigen hebben kritiek geuit op het besluit van de Indiase regering om het inheemse vaccin … Meer lezen overMensen in India vallen Coronapolitie aan – zeggen dat de mensen die sterven degenen zijn die zijn ingeënt



  


Corona

Dit is een beknopte versie van deze tekst.  U kan meer lezen in de uitgebreide tekst.

“Corona” is in wezen een soort griep, veroorzaakt door een bepaald type virus: 

het corona virus.

Corona, of een infectie met Covid-19, is een infectie met een griepvirus van de corona familie.  Er zijn honderden varianten op dit virus waarvan sommige elk jaar opnieuw deel uitmaken van de griepvirussen die ons land bereiken.  Covid-19 is een virus dat niet natuurlijk is ontstaan, maar wel in een geheim labo in Wuhan, China, met medeweten en hulp van de USA.  De infectie kan bij personen met een gehavend immuunsysteem voor ernstige complicaties zorgen waarbij vooral de longen worden getroffen.  Er ontstaan bloedklonters in de kleine bloedvaten van de longen.  Dit leidt tot zuurstoftekort waardoor de patiënt in ademnood komt en kan overlijden.

Er bestaan efficiënte manieren om een corona-infectie te bestrijden.  Hoge dosissen vitamine C, aspirine, chloroquine en het antibioticum azitromycine kunnen de complicaties van de infectie, en dus het risico op overlijden, wegnemen.

De paniek rond de corona-epidemie is buiten proportie.  Deze paniek wordt extreem in de hand gewerkt door het soort berichtgeving in onze media.  Het aantal infecties wordt zwaar onderschat, het aantal overlijdens ten gevolge van een corona-infectie dan weer danig overschat.  Daardoor krijgt het publiek de indruk dat een corona-infectie extreem gevaarlijk en dodelijk is, terwijl dit in werkelijkheid niet zo is: voor het merendeel van de bevolking houdt een infectie met het virus weinig of geen risico’s in.  Bij risicopatiënten is de infectie behandelbaar.  De angst die door deze berichtgeving onder de bevolking wordt verspreid is bijzonder schadelijk voor onze gezondheid want ze onderdrukt het immuunsysteem.

Een aantal maatregelen ter voorkoming van de infectie zijn zeker zinvol: handen wassen met water en zeep (niet met alcoholgels want die beschadigen de huid), afstand bewaren en onnodige verplaatsingen en contacten vermijden.  In bepaalde omstandigheden kunnen ook mondmaskers zinvol zijn.  Veel maatregelen die door de overheid zijn genomen waren echter totaal overbodig, en hebben onnodig veel psychische, sociale en economische schade berokkend aan onze samenleving.  Een aantal landen zonder lockdown hebben het even goed of zelfs beter gedaan dan wij.

De indruk wordt gewekt dat enkel een veralgemeende vaccinatie het gevaar van de epidemie kan keren.  Dit is totaal onjuist.  Nu reeds (mei 2020) is de epidemie sterk op zijn retour, en tegen (eind) volgend jaar is er wellicht geen sprake meer van.  Ook zonder vaccin.  Vooral zonder vaccin zelfs, want uit alle experimenten met coronavaccins de laatste 15 jaar blijkt dat dit vaccin juist aanleiding geeft tot meer en ernstiger reacties van de gevaccineerden wanneer ze later in contact komen met het virus.  Het vaccin veroorzaakt na contact met het virus auto-immuunreacties, namelijk ontstekingen in de bloedvaten van de longen, die zelf levensbedreigend zijn.

Het is dus veel logischer en haalbaarder om volledig in te zetten op zinvolle preventie, en op een efficiënte behandeling van de aandoening. En die is er reeds, zoals hierboven vermeld. 

Na 15 jaar onderzoek is men er nog niet in geslaagd een veilig coronavaccin te produceren.  Nu  zou dit zogezegd wel lukken op amper een jaar à anderhalf jaar tijd.  Daarbij wordt de vloer aangeveegd met alle veiligheidsnormen die normaal gezien gehanteerd worden voor de productie van een vaccin.  Er worden miljarden geïnvesteerd in het onderzoek hiernaar, geld dat veel beter aan andere doeleinden kan gespendeerd worden.  Dat men van plan is de hele wereldbevolking in te enten met een vaccin dat nog puur in het experimentele stadium zit is onvoorstelbaar onverantwoord.  De WGO geeft met deze politiek toe aan de druk van de farma-industrie die gigantische winsten in het verschiet heeft.

https://www.vaccinatieschade.be/content/corona-kort 

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...