maandag 16 augustus 2021


 

Patholoog laat zien wat de prik met het brein 

en andere organen van ingeënten doet

in Mens en Dier 15 augustus 2021 06:00 71 Reacties

 

Ryan Cole, een dermatopatholoog uit Idaho, gaf afgelopen maand een verontrustende speech tijdens de White Coat Summit in Texas. Hij legde onder andere uit hoe de ‘vaccins’ tegen corona kunnen leiden tot kanker en andere aandoeningen.

“We zien in het laboratorium dat de prikken je immuunrespons ontregelen,” zei de arts. We hebben hele belangrijke cellen die andere virussen in toom houden, waaronder zogeheten CD8 killer T-cellen. Uit onderzoek is gebleken dat de cellen na inenting een zorgwekkend patroon vertonen en we weten niet wanneer ze zich weer normaal gaan gedragen, aldus Cole.

https://www.ninefornews.nl/patholoog-laat-zien-wat-de-prik-met-het-brein-en-andere-organen-van-ingeenten-doet/

 


Ze houden kanker in bedwang

Het resultaat is dat er gaten in de verdedigingslinie ontstaan. Vervolgens krijgen herpesvirussen meer de ruimte, evenals het humaan papillomavirus en allerlei andere virussen, klierkoorts, etc. “Ik ben een patholoog, dus we zien dit in het laboratorium en ik zie het vroege signaal.”

Raad eens wat die CD8-cellen en sommige receptoren op die T-cellen ook doen? Ze houden kanker in bedwang, zei Cole. “Ik heb het aantal gevallen van baarmoederkanker in mijn laboratorium de afgelopen zes maanden zien vertien- of vertwintigvoudigen. Wanneer zijn we begonnen met vaccineren? Januari?”

De arts zei te verwachten dat het aantal kankergevallen de komende jaren flink gaat toenemen. 

© Copyright (c) NineForNews.nl


https://americasfrontlinedoctors.org/videos/summit-sessions-the-science-ryan-cole-md-covid-19-vaccines-autopsy/

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...