maandag 16 augustus 2021

 

Spaanse onderzoekers ontdekken GRAFEENOXIDE in coronavaccins: ‘Laat je niet inenten met dit materiaal’

in Buitenland 1 juli 2021 13:30 88 Reacties

Een team Spaanse onderzoekers en professoren onder leiding van biostatisticus Ricardo Delgado en dr. José Sevillano heeft het coronavaccin onder de loep genomen. De uitkomsten zijn zorgwekkend. De vaccins blijken grafeenoxide te bevatten.

Op een doos frikandellen staat keurig netjes een ingrediëntenlijst. Op dezelfde manier heb je het ook het recht om te weten wat er in een coronavaccin zit. De onderzoekers legden het goedje onder een zogeheten transmissie-elektronenmicroscoop (TEM). De vaccins bleken voor een groot deel uit grafeenoxide te bestaan.

 

Onder geen beding

Deze nanodeeltjes grafeen zijn giftig, maken mensen mogelijk magnetisch en veroorzaken bloedstolsels en sterfte. Daarnaast kan grafeenoxide een instorting van het immuunsysteem en vervolgens een cytokinestorm veroorzaken, aldus de groep.

De experts die de analyse hebben uitgevoerd, hebben maandag een voorlopig rapport gepubliceerd over hun bevindingen, dat hier kan worden bekeken. Het rapport is opgesteld door professor Pablo Campra Madrid van de Universiteit van Almeria in Spanje.

“Houd je kinderen, jezelf en je familieleden uit de buurt van dit materiaal,” waarschuwde Delgado. “Laat jezelf onder geen beding inenten met grafeenoxide, want dat is wat er in het vaccin zit.”

 

Gemerkt als vee

Sevillano voegde toe dat we koste wat kost moeten voorkomen dat wij en toekomstige generaties magnetisch worden gemerkt als vee en ziek kunnen worden gemaakt. Delgado zei nog dat de Duits-Amerikaanse advocaat Reiner Fuellmich is geïnformeerd over het onderzoek.

 

https://www.ninefornews.nl/spaanse-onderzoekers-ontdekken-grafeenoxide-in-coronavaccins-laat-je-niet-inenten-met-dit-materiaal/

 


[Orwell City]

https://www.ninefornews.nl/spaanse-onderzoekers-ontdekken-grafeenoxide-in-coronavaccins-laat-je-niet-inenten-met-dit-materiaal/   

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...