zaterdag 14 augustus 2021

 Uit Kipdrego's Blog:

De weg naar een wereldwijde burgeroorlog wordt geplaveid.

Hopelijk worden regeringsleiders en aanstichters, net als na WOII, met de doodstraf bedacht.

Het Covid-19 vaccinpas zou verplicht worden in Italie

De linkse regering van Italië sluit zich nu aan bij degenen die burgers verplichten zich te identificeren met COVID-19 vaccinpassen om te kunnen reizen en zich in openbare gelegenheden te kunnen bevinden.

De voormalige minister van Binnenlandse Zaken van het land en leider van de conservatieve Lega-partij bekritiseert de regering voor het “ruïneren van het leven” van de Italianen, bericht samnytt.se.

Woedende Australiërs door Lock-Downs zonder Coronapatiënten.

Massale volksprotesten tegen de dwangmaatregelen van de Australische regering zijn in verschillende grote steden gedeeltelijk geëscaleerd, tegelijkertijd waarschuwen de Australische media voor “snel stijgende Covid-19 gevallen” in Sydney en andere regio’s van het continent, terwijl de autoriteiten van een “hardnekkig en groeiend probleem” spreken.

The Guardian meldt in zijn zaterdageditie dat “duizenden boze, ongemaskerde mensen” zaterdagmiddag door het centrale zakendistrict van Sydney marcheerden om een einde van de Lock-down te eisen.

De huidige uitgaansverboden gaan nu hun vijfde week in, en de Covid-19 patiënten zijn in feite niet te meten, schrijft report24.news.

Israëlische premier zegt dat ongevaccineerde burgers niet zullen mogen deelnemen aan de samenleving

De Israëlische premier Naftali Bennett verklaarde dat ongevaccineerde burgers zullen worden beperkt van deelname aan de samenleving totdat zij de COVID-injectie nemen, bericht infowars.com.

In een toespraak tot de natie donderdag, drong Bennett erop aan dat burgers die de injectie hebben geweigerd het hele land in gevaar brengen en moeten worden afgezonderd van de samenleving, of meer Lockdowns zullen worden opgelegd.

“Er is een tijd en plaats dat deze discussie moet stoppen. De wetenschap is duidelijk: de vaccins werken, ze zijn effectief, ze zijn veilig.” zei Bennett in de primetime toespraak.

“Een miljoen Israëli’s weigeren zich te laten vaccineren. Ze brengen de hele bevolking in gevaar, ze brengen de andere 8 miljoen burgers in het land in gevaar.”

(PS een ongevaccineerde kan in principe geen gevaccineerde in gevaar brengen, tenzij de gevaccineerde met een nep vaccin werd behandeld) 

Volledig gevaccineerde lopen 65% meer kans op ziekenhuisopname en 1540% meer kans op overlijden als gevolg van Covid-19 dan ongevaccineerden²

Public Health England heeft de 19e technische briefing over Covid-19 varianten vrijgegeven en daaruit blijkt dat mensen die ten minste één dosis van een Covid-19-vaccin hebben gekregen, meer dan 65% uitmaken van alle vermeende Covid-19 stergevallen van 1 februari 2021 tot en met 19 juli 2021, meldt dailyexpose.co.uk.

Het ‘vaccins zijn het antwoord’ narratief wordt aan diggelen geslagen, nu meer en meer van de ‘volledig gevaccineerde’ ziek worden en sterven.

Volgens de CDC’s eigen definitie van ‘vaccin’, is een vaccin: Een product dat het immuunsysteem van een persoon stimuleert om immuniteit te produceren tegen een specifieke ziekte, waardoor de persoon beschermd wordt tegen die ziekte, schrijft  AllNewsPipeline.com.

Terwijl Reuters in februari dit ‘factcheck verhaal‘ publiceerde met de titel “Het mRNA coronavirus vaccin is een vaccin, en het is ontworpen om ziekte te voorkomen”, hebben we alleen al in de afgelopen dagen massa’s bewijs gekregen dat dit zogenaamde ‘vaccin’ niet ‘werkt om ziekte te voorkomen’, met talloze verschillende verhalen die recentelijk over de hele wereld naar buiten zijn gebracht en die het globalistisch ‘vaccin-is-het-antwoord-op-Covid’ narratief, aan diggelen hebben geslagen.

En terwijl links doorgaat met het krankzinnige geschreeuw over “verkeerde informatie” over vaccins die mensen doden, zoals dit artikel Dokter: Hartproblemen door mRNA-injecties “Zal de meeste mensen doden” van 10 juli meldde, zal volgens een arts in British Columbia in Canada “de overgrote meerderheid van de mensen die een injectie krijgen voor het coronavirus binnen een paar korte jaren sterven aan hartfalen”, aldus Dr. Charles Hoffe, M.D.

Dr. Peter Mccullough – Dringende waarschuwing over giftige COVID-19 injecties

Dr. Peter McCullough is professor aan het Texas A & M College of Medicine, voorzitter van de Cardiorenal Society of America, hoofdredacteur van Reviews in Cardiovascular Medicine, Senior Associate Editor van o.a. American Journal of Cardiology. Hij heeft 46 peer-reviewed publicaties over COVID-19 geschreven en wordt beschouwd als een van ’s werelds deskundigen op dit gebied. Hij heeft in november 2020 getuigenis afgelegd in de commissie voor binnenlandse veiligheid en overheidszaken van de Amerikaanse Senaat en in 2021 in de senaatscommissie voor gezondheid en menselijke diensten van Texas, in de algemene vergadering van Colorado en in de senaat van New Hampshire, over vele aspecten van de reactie op de pandemie, schrijft lewrockwell.com.

Dr. McCullough praktiseert ook interne geneeskunde in Dallas en hij was aanvankelijk een voorstander van het vaccin, totdat de vele bijwerkingen bij zijn patiënten hem volledig van gedachten deden veranderen. Sindsdien is hij fel tegen het vaccin gekant.

Zullen de COVID-19 geïnfecteerde, gemuteerde varianten veroorzaken?

Gebaseerd op wetenschappelijk bewijs is het verhaal dat ongevaccineerde mensen virale fabrieken zijn voor gevaarlijkere varianten onjuist. Net zoals antibiotica resistentie kweken bij bacteriën, oefenen vaccins evolutionaire druk uit op virussen om mutaties te versnellen en meer virulente en gevaarlijke varianten te creëren. Virussen muteren de hele tijd, en als je een vaccin hebt dat de infectie niet volledig blokkeert, dan zal het virus muteren om de immuunrespons van die persoon te omzeilen. Dat is een van de bijzondere kenmerken van de COVID-vaccins – ze zijn niet ontworpen om infectie te blokkeren. Ze laten infectie toe en verminderen in het beste geval de symptomen van die infectie. In een niet-gevaccineerd persoon ondervindt het virus niet dezelfde evolutionaire druk om te muteren in iets sterkers.

Dus als SARS-CoV-2 in dodelijker stammen muteert, is massale vaccinatie de meest waarschijnlijke oorzaak. Tot dusver verschillen de varianten van SARS-CoV-2 hooguit 0,3% van het oorspronkelijke Wuhan-virus. Zo’n kleine variatie betekent dat het virus zich niet als een nieuw virus zal presenteren. Als je hersteld bent van COVID-19, zal je immuunsysteem het nog steeds herkennen, luidt Dr. Joseph Mercola zijn artikel in.

Dagelijkse COVID-doden in Zweden staat op NUL, terwijl andere landen zich klaarmaken voor meer lockdowns

Een land dat niet veel nieuws maakt is Zweden.

Zweden werd in 2020 uiteraard verguisd omdat het afzag van een strikte Lock-down.

De Guardian noemde zijn aanpak “een catastrofe” in wording, terwijl CBS News zei dat Zweden “een voorbeeld was geworden van hoe je niet met COVID-19 moet omgaan”.

Ondanks deze kritiek gaat de Zweedse laissez-faire aanpak van de pandemie vandaag nog steeds door. In tegenstelling tot zijn Europese buren, verwelkomt Zweden toeristen. Bedrijven en scholen zijn bijna zonder beperkingen open. En wat de mondkapjes betreft, is er niet alleen geen mandaat, de Zweedse gezondheidsambtenaren bevelen ze zelfs niet aan.

Wat zijn de resultaten van het veelgeroemde Zweedse laissez-faire-beleid?

Uit gegevens blijkt dat het 7-daags voortschrijdend gemiddelde voor COVID sterfgevallen gisteren nul was. En het staat nu al ongeveer een week op nul.

Wit-Russische president verklaart dat IMF en Wereldbank hem smeergeld hebben aangeboden om COVID-beperkingen op te leggen.

De Wit-Russische president Aleksandr Loekasjenko heeft vorige maand via het Wit-Russische telegraafagentschap BelTA verklaard dat de Wereldbank en het IMF hem een omkoopsom van $940 miljoen USD hebben aangeboden in de vorm van “Covid Relief Aid”. In ruil voor deze 940 miljoen dollar, eisten de Wereldbank en het IMF dat de president van Wit-Rusland:

Zijn mensen in Lock-down plaatsten.

Dwingen om mondkapjes te dragen.

Een streng uitgaansverbod instelt.

Een politiestaat instelt

De economie te laten crashen

WHO beveelt genetische manipulatie van mensen aan.

Degenen die waarschuwden dat de “Corona-vaccinaties” de eerste stap waren in de richting van genetische manipulatie van de mens, werd blootgesteld aan harde aanvallen van de mainstream media, politici en activisten, die dit ontkenden en de bijbehorende angsten belachelijk maakten. Maar dat is nu allemaal achterhaald: op 12 juli 2021 heeft de WHO zelf de kat uit de zak gelaten en aanbevelingen gepubliceerd – voor iedereen beschikbaar op de website van de WHO – over de genetische manipulatie van mensen “ter bevordering van de volksgezondheid” (1), bericht blauerbote.com

Frontnieuws’ artikel over de waarschuwing van de Canadese arts Dr. Bridle werd breed opgemerkt: 

Vaccinonderzoeker geeft “enorme fout” toe, zegt dat spike-eiwit gevaarlijk ‘vergif’ is.

Zoals op dat moment al duidelijk was, werd Bridle vervolgens door de Covidianen aan een enorme vijandigheid blootgesteld. Nu komt er hulp uit onverwachte hoek: de uitvinder van mRNA- en DNA-vaccinaties, Dr. Robert Malone stelt dat Dr. Bridle een onberispelijk karakter heeft en dat zijn mening wordt ondersteund door wetenschappelijke literatuur.

De gebruikelijke aanvallen en het schofferen van Dr. Bridle, die niets anders had gedaan dan het verzamelen en presenteren van gegevens van officiële peer-reviewed studies, moet Dr. Robert Malone hebben geschokt.

Robert W Malone heeft een open brief aan het grote publiek gericht waarin hij verklaart dat hij de mRNA vaccinatietechnieken heeft uitgevonden – en dat de beweringen van Dr. Bridle volkomen juist zijn.

PS

Even bedenken dat AIDS een gevolg van een HIV besmetting, veel gevaarlijker is dat een Griep, eender van welke stam of virus dan ook.

Mogen we dan vragen waarom mensen met AIDS vrij rond mogen lopen, of waarom men niet iedereen in Lock-down dwingt, om besmettingen en verspreiding van het virus te voorkomen.

Waar is de logica naartoe, wanneer men weet dat Corona een vorm van Griep is van een ander stam, zoals bleek na een jaren lange studie van 1960 tot aan de publicatie van de onderzoeken in 1967, en zoals in de besluiten der onderzoekers David Tyrrell en June Almeida werd opgetekend en gepubliceerd.

Waar houdt deze waanzin op, terwijl tot op heden, relatief gezonde mensen geen daadwerkelijk risico lopen of overlijden door Corona, of hetzij eender welke vorm van griep dan ook.

Als laatste:

De sociale netwerken “FaceBook” en “Messenger” dat onder “Face Book” valt, beletten hun  gebruikers om openlijk en grondig gefundeerd, tegen de Corona maatregelen berichten en bewijzen te publiceren, of commentaren op hun acties en blokkades te uiten. Hiermee tonen deze zogenaamde “Sociale platformen” dat ze slechts een dekmantel ten voordelen van overheden en het kapitalisme zijn, en door hun acties de berichtgeving tegen de belangen van hun leden manipuleren, om zo de totale berichtgeving te vervalsen.  

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...