zondag 24 oktober 2021

4 Europarlementariërs geven persconferentie, maar de media zwijgen: ‘Wij zullen vechten voor jullie rechten’

 

                                                Foto: Cristian Terhes (Prodocens Media CC BY 3.0)

4 Europarlementariërs geven persconferentie, maar de media zwijgen: ‘Wij zullen vechten voor jullie rechten’

Europarlementariërs hebben de handen ineengeslagen tegen verplichte vaccinatie en de coronapas, het zogeheten groene certificaat. Woensdag gaven leden van het Europarlement een persconferentie waarin ze aandacht vroegen voor de toenemende mensenrechtenschendingen in de EU.

De grondrechten van EU-burgers staan onder druk door verplichte vaccinatie en misbruik van de coronapas, aldus de Europarlementariërs. Honderden mensen die in het Europees Parlement werken, dreigen hun baan kwijt te raken omdat ze geen coronapas hebben.

De persconferentie werd gehouden door Christine Anderson, Francesca Donato, Ivan Vilibor Sincic en Cristian Terhes. Zij gaven een stem aan de miljoenen Europeanen die overal in de EU vechten voor hun grondrechten.

Bekijk de video via het kanaal van BLCKBX:

Een verschrikkelijke situatie

“Ik ben niet bang voor het virus. Ik ben wel bang voor overheden die welke crisis dan ook misbruiken om burgerrechten te schenden of af te nemen,” zei Europarlementariër Christine Anderson. “Wat we tijdens deze crisis hebben zien gebeuren, is dat burgerrechten en vrijheden zijn veranderd in privileges die overheden naar eigen goeddunken verstrekken of intrekken.”

“Ik roep alle Europeanen op om op te staan tegen elke overheid die probeert ons onze vrijheden en burgerrechten af te nemen!” zei ze.

Advocaat en Europarlementslid Francesca Donato zei dat er in Europa sprake is van ‘een verschrikkelijke situatie’ omdat de mensenrechten niet worden gerespecteerd en vreedzame protesten overal in Europa op gewelddadige wijze worden onderdrukt.

We moeten dat samen doen en we moeten dat nu doen

Ze zei ook dat mensen die na de coronavaccinatie last krijgen van ernstige bijwerkingen geen gratis hulp krijgen en dat het aantal meldingen van bijwerkingen wordt onderschat.

“We moeten de mensenrechten in Europa verdedigen,” zei Donato. “We moeten dat samen doen en we moeten dat nu doen.”

Dit is de absurde situatie

Europarlementariër Ivan Sincic zei: “Jullie zijn niet alleen en wij vechten voor jullie rechten! We vechten schouder aan schouder met jullie!”

Cristian Terhes wees erop dat honderden mensen die voor het Parlement werken, ontslagen dreigen te worden omdat ze geen coronapas hebben. “Maar ze hebben niets verkeerds gedaan. Dit is de absurde situatie. Dit is niet eerlijk. Wij zijn hier voor jullie en wij zullen voor jullie vechten.”

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...