zondag 17 oktober 2021

Massale protesten laten zien: wereld heeft buik vol van coronapas en vaccinatieplicht

 



Foto: Coronaprotest in Zagreb, Kroatië (Branko Radovanović CC BY-SA 4.0)

Massale protesten laten zien: wereld heeft buik vol van coronapas en vaccinatieplicht

in Buitenland 16 oktober 2021 06:00 78 Reacties

In allerlei landen gaan mensen massaal de straat op om te protesteren tegen de coronapas en vaccinatieplicht, zo laat presentatrice Kim Iversen zien in onderstaand filmpje. In heel Italië, waar de pas sinds vrijdag verplicht is voor werkenden, zijn al wekenlang enorme protesten.

Het is één van de strengste coronamaatregelen in Europa. Werknemers die zonder pas op het werk verschijnen, worden geschorst en riskeren dat ze geen loon meer ontvangen.

     LINK: https://youtu.be/tHpZ2vqJbMA

 

Drie prikken

In Zwitserland wordt al zes weken achtereen gedemonstreerd tegen de coronapas, die sinds 13 september verplicht is in horeca, sportgelegenheden en musea. De politie zette waterkanonnen en rubberen kogels in tegen de betogers.

Iversen gaat ook in op protesten in Nederland tegen de maatregelen. Daarnaast gaan mensen in Israël de straat op tegen de zogeheten groene pas. Israëliërs moeten drie prikken halen om ‘volledig gevaccineerd’ te zijn en in aanmerking te komen voor een pas.

Media geven er nauwelijks ruchtbaarheid aan

In Frankrijk wordt al maandenlang gedemonstreerd tegen de vaccinatiepaspoorten. En ook in Luxemburg, Griekenland, Roemenië, Slovenië en Australië zijn grote protesten geweest tegen de coronapas.

Iversen wijst erop dat de media nauwelijks ruchtbaarheid geven aan de enorme protesten. “In sommige landen gaan honderdduizenden mensen de straat op.”

 https://www.ninefornews.nl/massale-protesten-laten-zien-wereld-heeft-buik-vol-van-coronapas-en-vaccinatieplicht/ 

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...