donderdag 25 november 2021

Agoria en Prof. Devroey: “Na mensen de toegang te weigeren, gaan we ook hun job afnemen?”

               

    © Photo News

Pleidooi voor Covid Safe Ticket op het werk zorgt nu al voor verdeeldheid: “Na mensen de toegang te weigeren, gaan we ook hun job afnemen?”

Het voorstel van technologiefederatie Agoria om bedrijven de mogelijkheid te bieden het Covid Safe Ticket te verplichten op de werkvloer en weigeraars zonder loon naar huis te sturen, krijgt steun van andere werkgeversorganisaties. De socialistische vakbond ABVV is dan weer tegen, maar uiteindelijk moet het Overlegcomité de knoop doorhakken. Al wordt dat geen makkelijke beslissing, nu er onderling al verdeeldheid heerst. “We weigeren die mensen al de toegang tot horeca en fitnesszaken, en nu zouden we ook nog eens hun job afnemen?”

Luc Beernaert 28-10-21, 18:25 Laatste update: 28-10-21, 19:09


Bart Steukers, CEO van de werkgeversfederatie Agoria - die 315.000 werknemers vertegenwoordigt - betoogde donderdag in ‘Het Laatste Nieuws’ dat werkgevers moeten kunnen controleren of hun werknemers gevaccineerd, recent negatief getest of besmet zijn geweest. “Wie weigert, moet naar huis gestuurd kunnen worden zonder loon”, zei Steukers. 

NVDR.:

Wat een totalitair, facistisch denkpatroon van deze Steukers, maar natuurlijk, mensen kunnen ontslaan zonder loon of vergoeding is natuurlijk de ultieme natte droom van elke werkgever en zijn organisaties.  Verder, en niet in het minst, is dit een grove schending van de privacy van de werknemers.  Dit zijn medische persoonlijke gegevens waar werkgevers geen inzage mogen in hebben.  Een tweede schending van de grondrechten van de werknemers is de censuur die wordt opgelegd aan niet-gevaxx. Waarbij er een CST zou worden opgelegd waarbij er een niet goedgekeurde gen-therapie (vermomd als vaccin) dat enkel een Emergency Use only heeft gekregen als medisch experiment zou worden opgelegd.  Dit is tegen alle mensenrechten inclusief de code van Neurenberg van 1947.  Agoria sukkels ken uw geschiedenis en respecteer de grondrechten van uw aangesloten werknemers.  Ik denk dat er nog massa’s rechtzaken gaan volgen …

Trouwens zoals hierboven al toegegeven door Dr. Devroey werken de vaccins niet en zijn gevaxxten superverspreiders van de virusdeeltjes (uit een recent wetenschappelijk onderzoek blijkt tot 256 keer meer virusdeeltjes!) en werken hun vaccinaties niet erg goed tot niet …. dus waarom nog booster shots geven aan een bevolking die heel weinig kans heeft om er aan te overlijden.

------------------

     Professor Huisartsengeneeskunde Dirk Devroey (VUB). © Photo News

Professor Huisartsengeneeskunde Dirk Devroey (VUB) vraagt de regering dringend om strengere maatregelen te nemen om het groeiend aantal besmettingen in te dijken. "Zoals het nu loopt, verliezen we de controle over de situatie", stelt Devroey.

ADN 24-11-21, 15:01 Laatste update: 15:44 Bron: Belga

NVDR.:

Met deze vaccinaties zal men het zgn. virus en zijn besmettingen nooit indijken.  Strengere maatregelen helpen niet vermits het de gevaxxten zijn die als superverspreiders de virusdeeltjes (Spik eiwitten) onder de bevolking verspreiden.  Door te vaccineren met deze experimentele gen-therapie verzwakt men het goed werkend natuurlijk immuunsysteem van de bevolking.  Er zijn andere maatregelen nodig, zoals bvb. geneesmiddelen die er al van in het begin van deze griep voorhanden waren maar door het medisch en virologisch establishment volkomen genegeerd zijn omdat men enkel zijn heil ziet in het risicovolle vaccineren van de bevolking en hen te gebruiken als proefkonijnen van een wereldwijd medisch experiment met ziektemakende en dodelijke gevolgen van dien.  Wat is de drijveer van dit medisch-farmaceutisch kartel?  ‘Follow the money’ waarschijnlijk …

Er is een gezegde in de onderzoeken, waar ze zeggen: je kunt niet vinden wat je niet zoekt en je gaat niet op zoek naar dingen die je niet wilt vinden!

En dus willen ze niet weten hoe lang het nog duurt, want als ze het te weten zouden komen over de verschillende soorten spike-eiwitten die er zijn, dan zouden we ze letterlijk op heterdaad kunnen betrappen.  

Vele (internationale) immunologen zeggen en schrijven dat de gevaccineerden in de komende 3, 5 tot 10 jaar in de problemen komen door de lange termijn gevolgen van de vaccinaties.


Devroey: Bijna alle gemeenten in België, op twintig na, zitten de afgelopen week boven de 500 besmettingen per 100.000 inwoners. Devroey deelde een kaartje dat volledig rood kleurt op zijn Twitter om aan te tonen dat we naar een situatie gaan "die erger is dan de tweede golf". "En toch mag alles nog in ons land", aldus de professor Huisartsengeneeskunde.

We wachten het effect van de laatste verstrengde maatregelen nog af, maar volgens Devroey kwamen die al te laat. De huisartsen en apotheken worden intussen overstelpt met vragen en verzoeken om getest te worden.

De bescherming van het vaccin, blijkt niet te volstaan. "Het vaccin is niet krachtig genoeg om de versoepeling van de maatregelen die op dit moment gelden, te compenseren. Men heeft de kracht van het vaccin overschat, ook al zijn er minder overlijdens en opnames. Zoals het nu loopt, verliezen we de controle over de situatie", stelt Devroey.

NVDR.:

Dit is weer hetzelfde angst zaaien onder de bevolking dat we al gedurende 1 ½ jaar meemaken.

Dat het vaccin nooit krachtig genoeg zal zijn weten vele (internationale) wetenschappers al veel langer.  Sommigen spreken zelfs dat door het toedienen van deze gevaarlijke en experimentele gen-therapie de natuurlijke immuniteit van de bevolking met 15% (eerste prik) 35% (tweede prik) en + 50% (derde prik) en zo voort…. achteruit gaat! 

De covid-adviseur van het Witte Huis, Anthony Fauci, MD (hier haalt Devroey waarschijnlijk zijn mosterd) zei op 12 november het volgende hierover:

“we zien een afnemende immuniteit, niet alleen tegen infectie, maar ook tegen ziekenhuisopname en tot op zekere hoogte overlijden, die nu alle leeftijdsgroepen begint te omvatten. Het zijn niet alleen de ouderen,' zei Fauci. "Het neemt af tot het punt dat je steeds meer mensen doorbraakinfecties ziet krijgen, en steeds meer van die mensen die doorbraakinfecties krijgen, belanden in het ziekenhuis."

Zelfs deze groot-molloch van de farmacie geeft nu openlijk toe dat vaccins niet werken zoals geadverteerd en dat gevaccineerden vandaag in groot gevaar zijn.

Dus jullie vaccinaties werken niet en zijn een te groot risico om er mee verder te gaan. Dus STOP!

Al meer dan een jaar blokkeert dit heerschap echter alle succesvolle behandelingen en beloofde hij te veel ineffectieve vaccins. Maar ‘Big Pharma’ maakte in ieder geval recordwinsten!

 

Ingrijpen

En dus is ingrijpen nodig. Hij (Devroey) wil niet wachten nu de cijfers rood kleuren. Devroey ziet op enkele vlakken nog mogelijkheden om strenger te zijn. "Je wil niet weten hoeveel scholen momenteel problemen hebben", vertelt hij. "Daar moeten terug strengere maatregelen komen en we moeten scholen sneller durven sluiten. De grote massa-evenementen waar veel infecties kunnen optreden, moeten we een halt toeroepen. In Italië is het bijvoorbeeld al langer het geval dat je een Covid Safe Ticket moet hebben op het werk of voor het gebruik van het openbaar vervoer. Dit kan een maatregel zijn om de economie draaiende te houden", volgens Devroey.

Tot slot is er nog de herhalingsdosis, de derde prik die het immuunsysteem opnieuw moet versterken.

NVDR.:

En leg eens uit als je mensen hun werk gaat afpakken, hoe komt dit aan de economie ten goede? Jullie slagen er nog zelfs niet in om mensen aan het werk te houden in de ziekenhuizen!  Dus dit heerschap is blijkbaar ook voorstander, net als Agoria, om de mensen die niet gevaccineerd zijn (en dus geen risico vormen wegens a-symptomatisch) hun mobiliteit en hun werk af te pakken.  Dit zijn smerige facistoïde gedachten prof. De Vroey.  En niet erg slim, niet erg slim… U zit veilig en wel in uw leerstoeltje op de VUB nietwaar,  en u kan uw onzin elke week debiteren op radio (corona) 2. Maar beseft u wel wat u zegt?  Men moest u op staande voet ontslagen en/of van de media weghouden!

S.D. Wells van NaturalNews.com schreef hierover op 22 nov. 2021 het volgende:

Tientallen miljoenen Amerikanen die in vaccins geloven, werden bij de neus genomen en dachten dat er maar één vaccin zou komen, of een korte reeks, maar nu beginnen ze allemaal de diepe, donkere "wateren" van gentherapie-injecties te zien, en het ziet er echt somber uit.

Het plan is dat iedereen booster na booster na booster neemt, en voor Amerika, net als veel andere landen over de hele wereld, wordt het complot dikker en steekt de schade aan belangrijke lichaamsfuncties al zijn lelijke kop op, inclusief bloedstolsels, antilichaamafhankelijkheid enhancement syndroom (‘antibody-dependence enhancement syndrome’) en plotselinge "onverklaarbare" sterfgevallen. 

Er zijn veel redenen om nooit, maar dan ook nooit boostershots voor Covid te krijgen, maar we hebben het teruggebracht tot de top vijf.

#1. Het is niet echt een vaccin, maar eerder een gentherapie-injectie die bloedstolsels, myocarditis en kanker veroorzaakt.

#2. Je zult ze de rest van je verkorte leven elke 4 tot 6 maanden moeten blijven krijgen .

#3. Elke dosis verhoogt uw antilichaam afhankelijkheids versterkingssyndroom (ADE) (antibody dependence enhancement syndrome) dat begon met de eerste dosis, waardoor uw immuunsysteem elke keer meer en meer verzwakt.

#4. Werkelijke "veilige" en "effectieve" vaccins hebben jaren nodig om te creëren, te testen en een echte en volledige goedkeuring te krijgen, dus elke booster is een totale "shot in the dark", zoals het spelen van Russisch roulette.

#5. De CDC (ministerie van volksgezondheid i/d V.S.) blijft de ‘feiten’ over Covid-vaccins veranderen, inclusief hoe ze werken, hoe lang ze werken, voor welke virussen ze werken en de enge waarschuwingslabels.

Devroey gaat verder:

Dat kan allemaal nog sneller "We willen dat de groep van mensen die uitgenodigd kunnen worden ook gevoed wordt. We willen wel, maar kunnen niet, want de database van QVAX is niet voldoende gevuld. Elk vaccinatiecentrum breidt de vaccinatiecapaciteit uit, maar er is een administratief probleem. We willen opnieuw hard werken om de mensen bescherming aan te bieden", verklaart de VUB-professor.

NVDR.:

Dus een administratief probleem en meer bescherming bieden?! 

Het eerste is erg genoeg op te lossen het tweede is een loze belofte.


Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...