donderdag 25 november 2021

 BOMBSHELL: Gevaccineerde volwassenen onder de 60 sterven TWEEMAAL zo snel als niet-gevaccineerde … het vaccin VERDUBBELT het aantal sterfgevallen door alle oorzaken

Dinsdag 23 november 2021 door: Ethan Huff 


Tags: badhealth , badmedicine , COVID , death , deaths , English , genocide , heart attacks , mortaliteit , pandemie , Plandemic , spike protein , Study , unvaccinated , gevaccineerd , Vaccin deaths , vaccins

          

(Natural News) Het Office for National Statistics (ONS), een in het Verenigd Koninkrijk gevestigd overheidsrapportagebureau, heeft nieuwe gegevens gepubliceerd waaruit blijkt dat “volledig gevaccineerde” Engelse volwassenen onder de 60 jaar nu tweemaal zo snel overlijden als hun niet-gevaccineerde tegenhangers.

Op zijn Substack publiceerde Alex Berenson een grafiek die het verschil tussen de twee groepen laat zien. Hoewel het aantal niet-gevaccineerde sterfgevallen in de loop van de tijd afneemt , neemt het aantal volledig gevaccineerde sterfgevallen toe.

De originele dataset van ONS laat dit duidelijk zien voor iedereen die er eerlijk naar wil kijken - omdat we allemaal weten dat de reguliere media er nooit over zullen berichten.

“Ik heb zelf de onderliggende dataset gecontroleerd en deze grafiek klopt”, schrijft Berenson. “Gevaccineerde mensen onder de 60 jaar hebben twee keer zoveel kans om te overlijden als niet-gevaccineerde mensen. En de algemene sterfgevallen in Groot-Brittannië lopen ver boven normaal.”

"Ik weet niet hoe ik dit anders moet verklaren dan de door vaccins veroorzaakte sterfte," voegt hij eraan toe.

Hartproblemen rijzen de pan uit door mRNA-injecties

Een van de redenen waarom deze schoten mensen als een gek doden, is dat ze celweefsel vernietigen , vooral in en rond het hart.

De mRNA-prikken (messenger-RNA) zijn in dit opzicht bijzonder aanstootgevend, merkt Berenson op. Enkele maanden na de injectie is het risico op een hartaanval of een ander ernstig coronair probleem meer dan verdubbeld.

"Patiënten hadden een risico van 1 op 4 op ernstige problemen na de vaccins, vergeleken met 1 op 9 ervoor", schrijft Berenson.

Klinkt bekend? Datzelfde verdubbelde risico op overlijden bij gevaccineerden versus niet-gevaccineerden geldt ook voor hartproblemen. Het lijkt alsof gestoken worden een snelle en gemakkelijke manier is om het risico op vroegtijdig overlijden te versnellen.

Op de recente jaarlijkse conferentie van de American Heart Association (AHA) presenteerde Dr. Steven Gundry, een arts uit Nebraska en gepensioneerd hartchirurg, een studie die dit enorm verhoogde risico op hartproblemen na injectie aantoont.

De schoten verhogen de endotheliale inflammatoire markers aanzienlijk, legde hij uit. Op basis van deze markers krijgt een patiënt een score toegewezen die aangeeft hoe waarschijnlijk het is dat hij of zij binnen de komende vijf jaar een acuut coronair syndroom zal ontwikkelen.

"Acute coronair syndroom is een term die wordt gebruikt om een ​​reeks aandoeningen te beschrijven die gepaard gaan met een plotselinge, verminderde bloedtoevoer naar het hart", legt de Mayo Clinic uit over deze classificatie.

"Een dergelijke aandoening is een hartaanval (myocardinfarct) - wanneer celdood resulteert in beschadigd of vernietigd hartweefsel."

Bij Gundry's eigen patiënten zag hij een risicoverhoging van 11 procent naar 25 procent op de schaal van het acuut coronair syndroom. Deze toename hield aan gedurende ten minste 2,5 maand nadat de patiënten de tweede dosis hadden gekregen, zegt hij.

"We concluderen dat de mRNA [vaccins] de ontsteking op het endotheel en de T-celinfiltratie van de hartspier dramatisch verhogen en mogelijk de verklaring zijn voor de waarnemingen van verhoogde trombose, cardiomyopathie en andere vasculaire gebeurtenissen na vaccinatie," legde hij uit.

"Het is duidelijk dat er een huiveringwekkende synchroniciteit is tussen de VERDUBBELING VAN HET ACUTE CORONAIRE SYNDROOMRISICO dat in deze studie wordt aangetoond en de gegevensgrafieken die een VERDUBBELING VAN HET ALGEMENE sterftecijfer in Engeland laten zien dat u gisteren in uw post besprak", schreef een commentator over de twee artikelen van Berenson.

"Er zullen nog veel meer van deze onderzoeken en verhalen nodig zijn voordat de medische nazi's bij de FDA en CDC terugvallen vanwege 'milde myocarditis'", schreef een ander, verwijzend naar de valse bewering van CDC-directeur Rochelle Walensky dat gevallen van "milde myocarditis" -injectie zijn "zeldzaam".

“Hun doel is ontvolking en ze genieten nu van de resultaten omdat er geen terugslag is. Hun levensonderhoud wordt niet bedreigd en ze worden beschermd in hun politieke kringen. Niets minder dan totale niet-naleving van covid-mandaten zal deze tirannie doen afnemen.”

Ga naar ChemicalViolence.com om op de hoogte te blijven van de laatste berichtgeving over de "vaccin"-zwendel van het Chinese virus .

Bronnen voor dit artikel zijn onder meer:

AlexBerenson.substack.com

ONS.gov.uk

AlexBerenson.substack.com

NaturalNews.com

 

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...