dinsdag 16 november 2021

 Australische tirannen beloven het land te OVERSPOELEN met virusverspreidende gevaccineerden ... wereldwijde bio-oorlog heeft tot doel de mensheid te VERNIETIGEN …


43KKEER BEKEKEN

(Natural News) AUSTRALIE: Gezondheidsfunctionaris Jeannette Young in Queensland belooft nu het land te overspoelen met gevaccineerde superverspreiders die covid bij zich hebben, en beweert op video: “Elke Queenslander zal worden blootgesteld aan het covid-19-virus en zal besmet raken. ”   

Ze voegt eraan toe: "We zullen het virus binnenbrengen bij gevaccineerde mensen ..." en legt vervolgens specifiek uit dat ze zich richt op niet-gevaccineerde mensen met deze bio-oorlogsaanval door uit te leggen: "Maar als je gevaccineerd bent, is dat geen probleem."

Deze ondenkbare bekentenis van gecoördineerde criminele activiteiten door de regering van Queensland is slechts de laatste aanval op de mensheid die wordt uitgevoerd door Australische functionarissen die zo corrupt en slecht zijn dat het bijna lijkt alsof ze strijden om een ​​onderscheiding van Satan zelf.

Bekijk deze verbluffende opmerking in de volgende video. De tekstopmerking is door iemand anders aan de video toegevoegd en stond niet in de oorspronkelijke uitgezonden video:

Brighteon.com/8d554303-cd88-45d7-b6ad-2020c26075c9

     LINK: https://www.brighteon.com/8d554303-cd88-45d7-b6ad-2020c26075c9

 Australian tyrants PROMISE to flood the country with 

 virus-carrying vaccinated people!

      50610 views

Dr. Young is zich er volledig van bewust dat vaccins mensen doden. Ze waarschuwde eerder dat vaccins die bloedstolsels induceren niet mogen worden gegeven aan mensen onder de 50 jaar, en zei: "Zou het niet verschrikkelijk zijn dat onze eerste 18-jarige in Queensland die stierf aan deze pandemie stierf aan het vaccin ?”

Sindsdien is ze "gecorrigeerd" door het genocidale medische establishment en anti-menselijke nieuwsmedia die hun aanvallen coördineren op iedereen die vaccins in twijfel trekt. Dr. Young is in de rij gevallen en voert nu een daadwerkelijke biologische oorlogvoering tegen de mensheid, opscheppend dat gevaccineerde mensen de superverspreiders zijn die iedereen zullen infecteren.

Ze proberen hun agenda niet eens meer te verbergen .

Laten we allemaal de namen van deze criminelen onthouden nu de internationale tribunalen voor oorlogsmisdaden beginnen.                        

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...