donderdag 11 november 2021

Betogers bij Schoonselhof protesteren tegen coronamaatregelen en Covid Safe Ticket

 

De betogers hielden kartonnen borden op om hun standpunt kracht bij te zetten. Alles verliep vreedzaam. © JVDS

Betogers bij Schoonselhof protesteren tegen coronamaatregelen en Covid Safe Ticket, ondanks "succes" vaccinaties: “De facto worden we buiten de maatschappij gezet.”

ANTWERPEN/DEURNE  Ondanks het succes van het vaccinatieprogramma en ondanks de vierde Covid-golf die momenteel om zich heen slaat, zijn er nog steeds mensen die zich bewust niet laten inenten en gekant zijn tegen de coronamaatregelen. Een klein groepje van hen stelde zich donderdagmiddag op langs de Krijgsbaan, vlak naast het Schoonselhof, om hun ongenoegen te uiten en aan te klagen dat ze geleidelijk aan buiten de samenleving worden gezet.

Jasper Van Der Schoot 11-11-21, 21:02 in HLN.be

Vandaag werd op het Schoonselhof zoals gebruikelijk, na een jaar onderbreking, een plechtigheid gehouden ter ere van Wapenstilstand. Daar bracht onder meer burgemeester De Wever niet enkel hulde aan de gesneuvelde soldaten van de Eerste Wereldoorlog, maar sprak hij ook over die andere strijd die vandaag alle gemoederen beroert: die tegen het coronavirus.

Maar terwijl die plechtigheid plaatsvond, liet vlakbij een klein groepje betogers een heel ander geluid horen. Op de Krijgsbaan, tegenover de grote Antwerpse begraafplaats, verzamelden zich een tiental actievoerders langs de kant van de weg om te protesteren tegen de COVID-maatregelen en de tegen het vaccinatieprogramma.

Buiten de samenleving

“Wij willen graag mensen aan het denken zetten over de dwang die wij voelen om ons te laten inenten met een naar onze mening experimenteel product dat niet efficiënt, niet veilig en niet voldoende getest is,” vertelt een van hen ons. “En in tegenstelling tot wat altijd beweerd is, krijgen we niet de vrijheid om te doen en laten wat we willen. Want als we beslissen om niet ingeënt te worden, ervaren we dat we deels uit de maatschappij buitengesloten worden.”

De betogers zeggen zich beknot te voelen in hun keuzevrijheid. “Door het Covid Safe ticket mogen we niet meer binnen in restaurants, cafés, fitnesszalen en allerlei soorten evenementen. De facto staan we eigenlijk buiten de maatschappij. Hoe vrij ben je dan werkelijk nog? Hoewel er geen officiële vaccinatieplicht is, voelen wij ons toch gedwongen. Dat is een gevaarlijke ontwikkeling in onze ogen.”

                          © JVDS

Gevaccineerden op spoed

Met veel waren ze niet en de hele protestactie, die niet lang heeft geduurd, verliep vreedzaam. Tijdens de actie werd er met enige regelmaat getoeterd door voorbijgangers en leken de demonstranten bijval te vinden van sommige automobilisten (“Jullie hebben volkomen gelijk!” riep één van hen).

“Nu heb je een QR-code op je smartphone waar enkel je vaccinatiegegevens aan verbonden zijn, maar de bedoeling lijkt te zijn om uiteindelijk al onze persoonlijke gegevens daaraan te verbinden. Dat is de droom van bepaalde politici.” zo klinkt het.

En “De spoedafdelingen van ziekenhuizen worden niet overbelast door coronapatiënten. Dat hoor ik van verpleegkundigen die mij dat rechtstreeks vertellen. En het merendeel van de mensen dat nu op spoed ligt is gevaccineerd, dus ongevaccineerden zorgen helemaal niet voor een overbelasting.”


                                                                    -----

Dit wordt nog eens bevestigd door (niet gecensureerde) onderzoeken zoals Peter A. McCullough, M.D., MPH  in een artikel in childrenshealthdefense heeft gepubliceerd (zie link hieronder) Dr. McCullough is board certified in internal medicine, cardiovascular diseases, and clinical lipidology.

https://childrenshealthdefense.org/defender/vaccinated-healthcare-workers-threat-unvaccinated-patients-co-workers/

Uit een preprint paper van de prestigieuze Oxford University Clinical Research Group, gepubliceerd op 10 augustus in The Lancet, bleek dat gevaccineerde personen 251 keer zoveel COVID-19-virussen in hun neusgaten hebben dan niet-gevaccineerde personen.

Wijdverbreid falen vaccins en overdracht van vaccins

Een baanbrekend preprint paper door de prestigieuze Oxford University Clinical Research Group, gepubliceerd 10 augustus '21 in The Lancet, bevat alarmerende bevindingen verwoestend voor de COVID vaccin uitrol. 

Uit de studie bleek dat gevaccineerde personen 251 keer zoveel COVID-19- virussen in hun neusgaten dragen als niet-gevaccineerde personen.

Hoewel de prik de symptomen van infectie matigt, stelt de prik gevaccineerde personen in staat om ongewoon hoge virale lasten te dragen zonder eerst ziek te worden, waardoor ze mogelijk in presymptomatische superspreaders worden getransformeerd. 

Dit fenomeen kan de oorzaak zijn van de schokkende stijgingen na vaccinatie in zwaar gevaccineerde populaties wereldwijd. 

Gevaccineerde personen blazen geconcentreerde virale explosies uit in hun gemeenschappen en voeden nieuwe COVID-pieken. Gevaccineerde gezondheidswerkers besmetten vrijwel zeker hun collega's en patiënten en veroorzaken enorme nevenschade. 

De auteurs van het artikel, Chau et al, toonden wijdverbreid falen en overdracht van vaccins aan onder streng gecontroleerde omstandigheden in een gesloten ziekenhuisafdeling in Ho Chi Minh-stad, Vietnam.

Peter A. McCullough, MD, MPH 

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...