donderdag 11 november 2021

Intraveneuze chloordioxyde toepassingen

Intraveneuze chloordioxyde toepassingen



Volgens Andreas Kalcker is intraveneuze toediening van chloordioxide-oplossingen uiterst doeltreffend gebleken voor intensive care-patiënten.

Hiervoor gaven de artsen 10 ml van de 3.000 ppm chloordioxide-oplossing per dag gedurende 4 dagen. De dosis werd verdeeld in twee doses van 5 ml ‘s morgens en ‘s avonds.

De 5 ml chloordioxide-oplossing werd toegevoegd aan een infuuszak met 500 ml isotone zoutoplossing. Aangezien elke chloordioxide-oplossing na verloop van tijd kan omslaan naar het pH-zuurgebied, werd vervolgens nog eens 3 tot 5 ml bicarbonaatoplossing (8,4%) toegevoegd aan dezelfde infuuszak en werd dit mengsel vervolgens intraveneus toegediend via het infuus.

Het was belangrijk dat het infuus heel langzaam loopt.  Op die manier kan de tijd waarin chloordioxide aan het lichaam wordt toegediend, aanzienlijk worden verlengd. Na 1-2 dagen verbeterden bijna alle patiënten en waren ze in staat om extra orale doses van chloordioxide-oplossingen in te nemen. In meer dan 95% van de gevallen zouden de levensbedreigende symptomen na 4 dagen volledig voorbij zijn.

Dringende waarschuwingen!

 

1.   Alleen artsen, dierenartsen en andere opgeleide gezondheidswerkers mogen en moeten infusen toedienen!

2.   De patiënt moet onder constante observatie staan!

3.   Zelfbehandeling, vooral door leken, wordt ten strengste afgeraden!

4.   De meeste in de handel verkrijgbare chloordioxideproducten zijn NIET geschikt voor infusie! De klassieke MMS (1 fles NaCLO2 en 1 fles HCl) levert een oplossing op die veel te pH zuur is. De kant-en-klare CDS/CDL-oplossingen en ook CDSplus zijn hiervoor niet zuiver genoeg. Hier kunnen de kleinste lucht- en stofdeeltjes leiden tot allergische schokken.

5.   Alleen een ultrazuivere nanogefilterde chloordioxide-oplossing kan en mag worden gebruikt. In geval van twijfel, altijd de oplossing met een nano-voorfilter opzuigen en in de infuuszak doen.

6.   De pH-waarde van de chloordioxide-oplossing kan fluctueren, zelfs in de zuiverste nanogefiltreerde vorm. Voeg daarom ALTIJD een alkalische buffer met 3-5 ml bicarbonaatoplossing (8,4%) toe aan de infuuszak vóór gebruik!

7.   Het infuus moet in een zeer langzaam tempo worden toegediend!



Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...