dinsdag 23 november 2021

 Dr. Fauci geeft toe dat vaccins niet werkten zoals voorgesteld en dat gevaccineerden vandaag in groot gevaar zijn (VIDEO)

Door Jim Hoft
Gepubliceerd op 14 november 2021 om 7:45 uur
5965 Reacties

Het moet nu duidelijk zijn dat de pandemie niet zal eindigen totdat Dr. Fauci is verwijderd en vervangen.                                      
Al meer dan een jaar blokkeert Dr. Fauci succesvolle behandelingen en beloofde hij te veel ineffectieve vaccins. Maar Big Pharma maakte in ieder geval recordwinsten. 

Op vrijdag vertelde Dr. Fauci aan de podcast The New York Times dat de vaccins niet werkten zoals geadverteerd en dat Amerikanen in gevaar zijn vanwege hun afnemende immuniteit.


Als oplossing voor dit probleem promoot Dr. Fauci natuurlijk meer shots.

Wanneer zal dit eindigen?

Op 12 november ging de COVID-adviseur van het Witte Huis, Anthony Fauci, MD, op de podcast The Daily van The New York Times om de huidige toestand van het coronavirus in de VS te bespreken. Volgens Fauci beginnen functionarissen nu een afnemende immuniteit te zien tegen beide. infectie en ziekenhuisopname enkele maanden na de eerste vaccinatie. De infectieziekte-expert wees op binnenkomende gegevens uit IsraĆ«l, die volgens hem ongeveer een maand tot anderhalve maand voorlopen op ons in termen van de uitbraak.

“Ze zien een afnemende immuniteit, niet alleen tegen infectie, maar ook tegen ziekenhuisopname en tot op zekere hoogte overlijden, die nu alle leeftijdsgroepen begint te omvatten. Het zijn niet alleen de ouderen,' zei Fauci. "Het neemt af tot het punt dat je steeds meer mensen doorbraakinfecties ziet krijgen, en steeds meer van die mensen die doorbraakinfecties krijgen, belanden in het ziekenhuis."

Als gevolg van deze bevindingen waarschuwde Fauci dat gevaccineerde mensen hun booster-injectie zouden moeten krijgen, omdat het misschien belangrijker is dan gezondheidsfunctionarissen zich eerst realiseerden. "Als je hier op terugkijkt, kun je zeggen, weet je, het is niet alsof een booster een bonus is, maar een booster kan eigenlijk een essentieel onderdeel zijn van het primaire regime dat mensen zouden moeten hebben," zei hij op The Daily.

Fauci vervolgde: "Ik denk... dat het stimuleren een absoluut essentieel onderdeel van onze reactie zal zijn, geen bonus, geen luxe, maar een absoluut essentieel onderdeel van het programma."

 

Beluister de podcast hier:


https://www.thegatewaypundit.com/2021/11/dr-fauci-admits-vaccines-not-work-advertised-vaccinated-great-danger-today/

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...