dinsdag 23 november 2021

 Top 5 redenen om nooit een Covid-boostervaccin te krijgen

Maandag 22 november 2021 door: SD Wells
Tags: slechte gezondheid , booster gevaar , booster dood , booster shots , boosters , covid boosters , Fauci , pandemie , spike eiwit , giftige boosters , vaccin dood , vaccin letsel , vaccin oorlogen , vaccins


Natuurlijk nieuws ) Sommige mensen doken er meteen in, en anderen waadden de vaccin-onderwereld in. Nu sleept de onderstroom van vaccin-boosters iedereen verder de immuungecompromitteerde afgrond in. Tientallen miljoenen Amerikanen die in vaccins geloven, werden gesnookerd en dachten dat er maar één vaccin zou komen, of een korte reeks, maar nu beginnen ze allemaal de diepe, donkere "wateren" van gentherapie-injecties te zien, en het ziet er echt somber uit.

Het plan is dat iedereen booster na booster na booster neemt, en voor Amerika, net als veel andere landen over de hele wereld, wordt het complot dikker en steekt de schade aan belangrijke lichaamssystemen al zijn lelijke kop op, inclusief bloedstolsels, antilichaamafhankelijkheid enhancement syndroom (‘antibody-dependence enhancement syndrome’) en plotselinge "onverklaarbare" sterfgevallen. Er zijn veel redenen om nooit, maar dan ook nooit boostershots voor Covid te krijgen, maar we hebben het teruggebracht tot de top vijf.

Top 5 redenen om elke Fauci-stolselinjectie te VERMIJDEN die op je af komt

#1. Het is niet echt een vaccin, maar eerder een gentherapie-injectie die bloedstolsels, myocarditis en kanker veroorzaakt.

#2. Je zult ze de rest van je verkorte leven elke 4 tot 6 maanden moeten blijven krijgen .

#3. Elke dosis verhoogt uw antilichaamafhankelijkheidsversterkingssyndroom (ADE) (antibody dependence enhancement syndrome) dat begon met de eerste dosis, waardoor uw immuunsysteem elke keer meer en meer verzwakt.

#4. Werkelijke "veilige" en "effectieve" vaccins hebben jaren nodig om te creëren, te testen en een echte en volledige goedkeuring te krijgen, dus elke booster is een totale "shot in the dark", zoals het spelen van Russisch roulette.

#5. De CDC blijft de ‘feiten’ over Covid-vaccins veranderen, inclusief hoe ze werken, hoe lang ze werken, voor welke virussen ze werken en de enge waarschuwingslabels.

Als jij of sommige dierbaren zijn ingeënt tegen Covid, heb je misschien nog steeds een goede kans om te ontsnappen aan de dodelijke "stromingen" (“currents”) die iedereen te wachten staat. Frauduleuze Fauci, de heer Covid zelf, heeft onlangs in een podcast van de New York Times toegegeven dat de vaccins erg snel slijten en niet meer in staat zijn mensen te beschermen tegen infectie, ziekenhuisopname en overlijden. Toch zijn het nieuwe vaccins. Dus wie maalt er om?

Ten eerste zeiden de CDC en Fauci dat de vaccins voor 95 procent effectief en 100 procent veilig waren. Toen zeiden ze later dat ze infectie niet voorkomen, ze minderen alleen de ernst van Covid als je het krijgt.

Vervolgens gaven ze alle niet-gevaccineerden de schuld voor het voortdurend verspreiden naar de gevaccineerden, maar gaven toen toe dat de vaccins de overdracht onder de gevaccineerden NIET stoppen. Nu zeggen ze dat ze na een paar maanden overdracht niet stoppen, symptomen, erge gevallen, ziekenhuisopname of overlijden. Dus waarom overweegt iemand nog boosters?

De heer Fauci, de 'expert' op het gebied van infectieziekten, gebruikte Israël als het perfecte voorbeeld om zijn punt te maken, waar ze een superhoge vaccinatiegraad hebben onder de bevolking (meer dan 80 procent), en nu heeft een enorm deel van die gevaccineerde “sheeple” Covid opgelopen, zijn gehospitaliseerd, en sterven. Nogmaals, het effect van de onderstroom is volledig van kracht.

En vervolgens is hier Fauci die toegeeft dat de vaccins nu al totaal nutteloos zijn, en dat is omdat het tijd voor hem is om de dodelijke boosters te pushen:

“Ze zien een afnemende immuniteit, niet alleen tegen infectie, maar ook tegen ziekenhuisopname en tot op zekere hoogte overlijden, die nu alle leeftijdsgroepen begint te omvatten. Het zijn niet alleen de ouderen,” vervolgde hij om zijn punt te maximaliseren, zodat hij iedereen boosters kan verkopen: “Het neemt af tot het punt dat je steeds meer mensen doorbraakinfecties ziet krijgen, en steeds meer van die mensen die doorbraakinfecties krijgen, belanden in het ziekenhuis.”

‘Boosten’ is een essentieel onderdeel om de pandemie in stand te houden en het immuunsysteem van Amerikanen voor eens en voor altijd te verlammen

Big Food en Big Pharma doodden gewoon niet snel genoeg mensen met hun giftige bewerkte voedingsmiddelen, dodelijke voorgeschreven medicijnen en kwikrijke griepprikken, dus moesten ze een oplichterij uitvinden om iedereen nieuwe "vaccins" te verkopen die elke vier jaar nodig zouden zijn. maanden. Wie weet? Maak je klaar voor boosters om de vier maanden en miljoenen "onverklaarbare" sterfgevallen onder de ‘sheeple’ die er als eerste in "duiken".

Voor het beste nieuws op uw internet, surf naar  Pandemic.news,  want er is geen wetenschapper of arts voor nodig om te zien dat Covid-vaccins , Remdesivir, maskers, ventilatoren en slecht CDC-advies een eigen pandemie veroorzaken.

Bronnen voor dit artikel zijn onder meer:

Pandemic.news

WaarheidWiki.org

NaturalNews.com

ZeroHedge.com

TheGatewayPundit.com

 

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...