zaterdag 13 november 2021

 "Kill The Bill" - Duizenden Australiërs marcheren tegen Victoria's COVID-bevoegdheden 

DOOR TYLER DURDEN

ZATERDAG 13 NOV 2021 - 09:55 UUR

Om de viruspandemie op afstand te houden, heeft de Australische regering haar burgers draconische lockdowns en vaccinmandaten opgelegd. De harde maatregelen worden een onhoudbare manier voor politici om het land te besturen, aangezien de onvrede onder Australiërs wordt gezien als ze de straat op gaan in Melbourne.

De politie van Victoria heeft de grootte van de menigte niet bekendgemaakt, maar te oordelen naar foto's en video's op sociale media stonden zaterdag duizenden demonstranten langs de straten van het centrale zakendistrict (CBD) van Melbourne, vreedzaam protesterend tegen de nieuwe, voorgestelde pandemische bevoegdheden en vaccinmaatregelen van de Victoriaanse regering. 


Volgens  The Epoch Times zou de voorgestelde COVID-wet premier Daniel Andrews "ongekende macht" geven om een ​​pandemie uit te roepen en lockdowns op te leggen. Hij zou zich dan gedurende maximaal drie maanden de noodbevoegdheden kunnen laten dicteren. Er was geen limiet op hoe lang de noodbevoegdheden konden worden verlengd. 

In een liberale democratie hebben Australiërs dit soort controle nog nooit in hun leven gezien en zijn ze verontwaardigd. Vandaag scandeerde de menigte "kill the bill" en "ontsla Dan Andrews" terwijl ze delen van het CBD tot stilstand brachten door wegen en openbaar vervoer te blokkeren. Lange rijen demonstranten strekten zich uit van de Victorian State Library tot het Parliament House in Spring Street.


LINK: https://twitter.com/i/status/1459332272042041349


LINK: https://twitter.com/i/status/1459432915759206402

 

 

                    LINK: https://twitter.com/i/status/1459327594118012934


                  LINK: https://twitter.com/i/status/1459327594118012934

Rebel News zei dat "tienduizenden zich hebben verzameld" in het protest van vandaag.  

                    LINK: https://twitter.com/i/status/1459503849509687305

Craig Kelly, een United Australia Party MP voor de Division of Hughes, NSW, kwam op voor vrijheid en sloot zich aan bij landgenoten in de demonstratie. Hij twitterde: "Verenigd staan ​​we, tegen tirannie, dictators, tegen mensenrechtenschenders en tegen degenen die ons onderdrukken", en voegde eraan toe: "Tijd om het wetsvoorstel te schrappen."


Een andere politicus, de liberale leider van het hogerhuis David Davis, noemde de pandemiewet van de premier een 'greep naar de macht'.

“Ik zou Victorianen willen aanmoedigen om op elk niveau te vechten tegen de verschrikkelijke pandemiewet van Daniel Andrews … maar ze moeten hun mening op een vreedzame, kalme en verstandige manier bekendmaken”, vertelde Davis aan verslaggevers.

Het protest van zaterdag is het laatste in een reeks van protesten in Melbourne sinds begin 2020. 

De huidige noodtoestand loopt in december af. Als de noodtoestand opnieuw wordt verlengd, zal de onvrede jegens de overheid blijven koken.



https://www.zerohedge.com/political/kill-bill-thousands-australians-march-against-victorias-covid-powers

 

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...