vrijdag 19 november 2021

Regering bereikt dan toch akkoord rond

 verplichte vaccinatie voor zorgpersoneel

 (19/11/2021)

Er is een akkoord over de verplichte prik in de zorg. Als een niet-gevaccineerde tussen 1 januari en 1 april een coronavaccin weigert, zal hij of zij op tijdelijke werkloosheid gezet worden. Wie daarna nog weigert om zich te laten vaccineren, kan ontslagen worden.

Niet-gevaccineerde zorgverstrekkers mogen blijven werken tot 1 april mits ze elke 72 uur een PCR-test ondergaan. Daarna worden ze in principe ontslagen, met recht op een werkloosheidsuitkering. Dat ontslag kan wel aangevochten worden, waardoor de zorgverstrekker zijn contract behoudt, maar zonder wedde valt. Neemt de zorgverstrekker daarna zelf nog ontslag, dan vervalt het recht op een werkloosheidsuitkering.

Hier kan wel nog verzet tegen ingediend worden worden. Dan volgt er een schorsing zonder loon of uitkering. 

De late beslissers krijgen dankzij de PS nog een kans. Wie pas op het einde van maart een eerste prik laat zetten, kan op een verlenging van de tijdelijke werkloosheid rekenen.


Nvdr.: Dat zal dus procederen worden voor de (internationale) rechtbanken, er is geen informed consent voor een experimentele gen-therapie (vermomd als een zogezegd vaccin).  Het zgn. vaccin is de ziekte!  Schending van de code van Nuerenberg, de verklaring van de rechten van de mens en de Grondwet.  Voer voor juristen.  Onze politiekers en viroliegers zitten niets met u in, Niets, nada, niente, nothing, rien du tout ...  Jullie zijn het slachtoffer van gemene politieke steekspelletjes!  Verenig U allen. Iedereen is baas in eigen lijf !  Weet goed dat eens gevaxxed met deze zgn. vaccins, men dit niet meer ongedaan kan maken, denk na en volg niet de weg van de 'sheeple'.  Zo ga je niet met ons zorgpersoneel om, eerst gejuig en geklap voor alle (ongevaccineerde) zorgmedewerkers en nu hun ontslag.  Stank voor dank. 


Vaccinweigeraars uit zorgsector: “Ze gaan de zorg helemaal kapot maken”

In de zorg werken zonder coronavaccin is vanaf april een ¡No pasarán! In sommige ziekenhuizen maar vooral in Brusselse woonzorgcentra zullen harde noten moeten worden gekraakt. Een veertiger uit het Brusselse heeft na 24 jaar haar verpleegsterstenue aan de haak gehangen en kiest voor een andere carrière waar een vaccin niet hoeft. “Mensen op die manier onder druk zetten, is zo verkeerd. Ze gaan de zorg helemaal kapot maken”, zegt ze. Zorgnet-Icuro, een Vlaams netwerk van zorgorganisaties, vraagt intussen om het vaccin ook verplicht te maken voor ondersteunend personeel in de sector.

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...