donderdag 30 december 2021

Iedereen geboosterd én toch een uitbraak, hoe kan dat?

 

Archiefbeeld  — ©  Le Soir

Iedereen geboosterd én toch een uitbraak, hoe kan dat? Onderzoek naar feestje waarop 21 mensen besmet raakten

Iedereen had een boosterdosis gekregen en toch raakten 21 van de 33 aanwezigen besmet. Een onderzoek naar een feestje op de Faeröer eilanden (ten noorden van Schotland)  werpt vragen op over de bescherming van het vaccin tegen besmetting door de omikronvariant.

Anton Goegebeur

30/12/22 om 06:13

NVDR.:

Hoe komt het als iedereen geboosterd is ( Dus reeds 3 experimentele gen-therapie vaccins heeft gekregen) er toch mensen besmet geraken?

1)      Mensen die gevaccineerd zijn dragen sowieso een hoge lading virus deeltjes in zich tot wel 251 % méér dan niet gevaccineerden.

2)      Eens gevaccineerd wil niet zeggen dat je niet meer ziek kan worden van de zgn. covid varianten.  Gevaccineerden zijn ‘superverspreiders’ geworden van alle Covid-varianten.

3)      Door de drie achtereenvolgende vaccinaties gaat het natuurlijk afweersysteem (de natuurlijke immuniteit) grotendeels achteruit en de geprikten niet meer in staat zijn om afdoende te reageren tegen om het even welk virus of bacterie of … enz.

4)      We zitten in een straatje zonder eind: onze viroliegers zeggen dat we steeds maar nieuwe prikken moeten krijgen om ons zgn. “te beschermen” tegen het (en andere) virus(sen).  Echter echte wetenschappers en immunologen, virologen en vaccinologen waarschuwen ons dat als men tijdens een pandemie op massa-vacinatie van de bevolking  inzet, het virus steeds maar weer muteert in nieuwe varianten (en dit gebeurd niet sequentieel zoals met het domweg te eenvoudig voorstelt) en deze varianten kunnen zowel mild zijn als muteren naar iets ongeziens gevaarlijk.  We moeten dus stoppen met deze nutteloze vaccinaties waarschuwen internationale wetenschappers zoals Nobelprijs winnaar en ontdekker van het HIV virus Dr. Luc Montagnier,  Dr Geert Vanden Bossche en vele anderen met hen.  

x       De van nationaliteit Belgische immunoloog, viroloog & vaccinoloog Dr. Geert Vanden Bossche luidde reeds 9 maanden geleden de noodklok bij de WHO en intussen zijn al zijn beweringen uitgekomen. “Massavaccinatie heeft de pandemie niet bedwongen maar dominante varianten hebben de zaak keer op keer verergert waardoor we feitelijk de pandemie in stand houden met terugkerende golven”, aldus Dr. Geert Vanden Bosche

  

A        Alleen dringt dit nog niet door bij de Gems in België… het ontbreekt ons in de Gems aan een globale visie op het probleem door mensen met bewezen ervaring in alle drie gebieden van virologie, vaccinologie en immunologie!

5)  De ‘milde’ Omikron variant wordt niet vermeden door de boosterprik.  Deze laatste is geënt op de Delta-variant, terwijl de omikron geënt is op de Alpha variant. Dus nutteloos die boosterprik!

6)  Het vaccin is de ziekte, spike proteïns, graffeen oxide, het neutraliseren van anti-lichamen, enz… (zoek het maar eens op, alvorens u te laten vaccineren met een experimentele gen-therapie).

7)  Voor meer details: zie in deze blog of elders, en stop met het blind geloof in wat het medisch-politiek-farmaceutisch-media kartel u voorliegt! Het is uw leven en lijf.


Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...