maandag 13 december 2021

De Echte Redenen voor Lockdown

9 mei 2021

 


Vernietig kleine en middelgrote onafhankelijke bedrijven om de macht van de grote bedrijven te versterken, het privébezit te vergroten en uiteindelijk de kloof tussen arm en rijk te verbreden.

 

~ Verschuiving van het detailhandelslandschap naar online om het monopolie van grote online detailhandelaren (zoals Amazon) te vergroten en tegelijkertijd onafhankelijke detailhandelszaken te vernietigen. Het ‘gemak’ van online winkelen vanuit het comfort van thuis betekent dat mensen minder aandacht zullen schenken aan (of bezwaar zullen maken tegen) de sluiting van lokale winkels of diensten, schrijft thetruthseeker.co.uk.

~ Banen vernietigen, waardoor mensen afhankelijk worden van giften van de overheid. Het uitdelen van stimuleringscheques/uitkeringen/subsidies, om de illusie van overheids’steun’ te geven, in een poging om het vertrouwen in de staat te vergroten.

~ Drijf grotere aantallen mensen in armoede, die dan afhankelijk worden van het Universeel Basisinkomen om te overleven. Deel dit in het begin uit zonder voorwaarden (om vertrouwen en zelfgenoegzaamheid te creëren), maar eis dan sociale naleving (bewijs van medische vergiftiging etc.) om toekomstige uitbetalingen te behouden.

~ Heb een excuus om enorme hoeveelheden geld in de economie te pompen (door stimuleringscheques/uitkeringen/subsidies, reddingsoperaties voor bedrijven, etc.), waarmee de weg wordt vrijgemaakt voor ongekende hyper-inflatie, die onvermijdelijk de wereldwijde reservevaluta (de dollar) waardeloos zal maken. Gebruik dit als een excuus om hele economieën te herstructureren met een Centrale Bank Digitale Valuta, die volledig zal worden gecontroleerd, gereguleerd en bewaakt (een opstapje naar een wereldwijde één globale digitale valuta).

~ Vernietig de gemeenschap – pubs, coffeeshops, cafés, restaurants, sportclubs/wedstrijden, vrijetijds-/recreatiefaciliteiten, bioscopen, winkelcentra en kerken vormen het hart van de gemeenschapscultuur en plaatsen waar mensen samenkomen, genieten en uiteindelijk hun vrijheid uitdrukken.

~ Beperk vormen van vrijetijdsbesteding die niet digitaal zijn, waardoor face-to-face communicatie vermindert, gemeenschap vernietigd wordt en actieve vormen van vermaak beperkt worden.

~ Mensen thuis laten werken om directe sociale interactie te beperken en mensen ‘dankbaar’ te laten voelen bij hun uiteindelijke terugkeer naar kantoorslavernij.

~ Het gevoel van isolement doen toenemen, zodat mensen zich minder verbonden en minder verenigd voelen met hun medemensen.

~ Elimineer massabijeenkomsten/rebellie tegen draconische maatregelen.

~ Beperking van religieuze erediensten en communie, als onderdeel van de agenda om spiritualiteit te vernietigen en de nieuwe religie van het sciëntisme te bevorderen.

~ Houd mensen voor de tv en videospelletjes uit verveling, en creëer zo een meer passieve, luie en afgestompte bevolking. Gebruik deze gelegenheid om door de staat gesponsorde propaganda uit te zenden, om het mainstream narratief te bestendigen en mensen geïndoctrineerd/angstig te houden (en dus gemakkelijker controleerbaar).

~ Laat mensen steeds meer verslaafd raken aan streaming platforms zoals Netflix, Amazon Prime en Disney plus. Gebruik dit als een kans om de massa’s te controleren met subliminale boodschappen en predictive programmering.

~ Klantendiensten in toenemende mate digitaliseren, waarbij persoonlijke/menselijke interacties verschuiven naar onpersoonlijke/robotische webchatdiensten.

~ Beperken van face-to-face communicatie en ons steeds meer verschuiven naar digitale communicatie (Zoom, sociale media etc.)

~ De verslaving aan en afhankelijkheid van digitale platforms vergroten. Gebruik van de mainstream media en de steun van beroemdheden om social media platformen zoals Tiktok te promoten, om mensen afgeleid te houden en huisarrest draaglijker te maken.

~ Bevorderen van een meer sedentaire levensstijl, waar mensen passief, lui en zwak worden en minder in staat zijn om voor zichzelf en hun rechten op te komen.

~ Het beperken van zonlicht, frisse lucht en beweging, waardoor een ziekere bevolking ontstaat die afhankelijk is van het medisch establishment en de zakken van de farmaceutische industrie verder vult.

~ Op de ouderen richten die gezien worden als “vervangbaar” en een aanslag op de middelen/financiën. Ze opgesloten houden, wat leidt tot een slechte gezondheid (en dood) en ze buitensluiten van de maatschappij en hun familieleden (wat leidt tot verdere dood).

~ De macht en aanwezigheid van de politie vergroten, de weg vrijmaken voor een Orwelliaanse politiestaat, die spanning creëert tussen het publiek en de autoriteiten. Gebruik dit als een excuus om meer vrijheden en rechten af te nemen, in naam van ‘veiligheid en beveiliging’.

~ Het installeren van steeds meer bewakingscamera’s in steden, waarmee de weg wordt vrijgemaakt voor een totale Big Brother-monitoring van bevolkingen, onder het mom van ‘veiligheid’. Het doel is om ons in de richting van het Chinese model te bewegen, waar bijna elke actie en beweging wordt gecontroleerd en vastgelegd.

~ Ongemerkt en onbetwist installeren van schadelijke vijfde generatie mobieltelefoons telefoonmasten/lantaarnpalen.

~ Herstructureren van het stedelijk landschap om het meer gesystematiseerd, robotachtig en onpersoonlijk te maken (eenrichtingsystemen, glazen schilden, enz.), waardoor een beweging in de richting van een meer losgekoppelde en synthetische samenleving wordt vergemakkelijkt.

~ Beweren dat lockdowns hebben bijgedragen aan een vermindering in de uitstoot van broeikasgassen, wat een excuus is voor verdere verwijdering van vrijheden, allemaal in de naam van ‘het redden van de planeet’.

~ Normaliseren van de vermindering van passagiersvluchten, ter voorbereiding van de geplande vermindering (en mogelijke afschaffing) van passagiersvluchten (gerechtvaardigd op basis van het bereiken van de 2050-doelstelling van ‘absolute nul’-uitstoot).

~ De menselijke geest zodanig breken dat mensen gewillig in de rij staan om niet geteste en niet goedgekeurde medische procedures te ondergaan, met de ‘belofte’ van een terugkeer naar ‘normaliteit’.

~ Het water testen voor gehoorzaamheid. Kijk hoeveel mensen zich vrijwillig onder huisarrest stellen en daardoor overgeleverd zijn aan de controle van de regering.


Het establishment is het virus

 Dankzij PCR-test bedrog: pandemie voor de machtsuitbreiding van de elites



https://www.frontnieuws.com/de-echte-redenen-voor-lockdown/ 





Lockdown, één jaar later – Het werkt niet, het heeft nooit gewerkt en het was niet de bedoeling dat het zou werken

24 maart  2021

 


Steek de eenzame kaars aan op de treurigste verjaardagstaart ter wereld. Het meest destructieve overheidsbeleid van de eeuw wordt volwassen en het ziet er niet naar uit dat het minder wordt.

 

En zo komen we aan op 24 maart, en de eerste verjaardag van Lockdown. Of, zoals wij het hier noemen, de langste twee weken in de geschiedenis, schrijft auteur Kit Knightly op Off-Guardian.

Eén jaar. 12 kalendermaanden. 365 nog steeds slopende dagen.

Het is lang geleden sinds “2 weken om de curve af te vlakken” een duidelijke leugen werd. Ergens in juli veranderde het in een zieke grap. De curve was afgevlakt, de National Health Service beschermd en het geklap was hartelijk en betekenisvol.

…en niets van dit alles maakte enig verschil.

Dit was geen opoffering voor het “grotere goed”. Het was geen lastige beslissing met argumenten aan beide kanten. Het was geen risico-baten scenario. De “risico’s” waren in feite zekerheden, en de “voordelen” geheel fictief.

Omdat lockdowns niet werken. Het is echt belangrijk om dat te onthouden.

Zelfs als je gelooft dat “Sars-Cov-2” een unieke afzonderlijke entiteit is (wat verre van bewezen is), of dat het ongelooflijk gevaarlijk is (wat aantoonbaar niet waar is), heeft de lockdown niet gewerkt om deze vermeende dreiging op enigerlei wijze te beperken.

Lockdowns. Werken. Niet.

Ze maken geen verschil, de curven vlakken niet af en het R0-nummer daalt niet en er worden geen levens gered (integendeel, zoals we allemaal hebben gezien).

Kijk maar naar de grafieken.

Deze, die de “Covid-doden” in het VK (lockdown) en Zweden (geen lockdown) vergelijkt:



Of deze, met een vergelijking van “Covid-doden” in Californië (lockdown) en Florida (geen lockdown):



Van Wit-Rusland tot Zweden tot Florida tot Nicaragua tot Tanzania, het bewijs is duidelijk. “Covid’, wat dat in reële termen ook moge betekenen, wordt niet beïnvloed door lockdowns.

De hele bevolking onder huisarrest plaatsen is niet goed voor de volksgezondheid. In feite is het (nogal voorspelbaar) ongelooflijk contraproductief.

De schade die wordt aangericht door bedrijven te sluiten, de toegang tot de gezondheidszorg te beperken, behandelingen en diagnoses uit te stellen, operaties uit te stellen, depressies te doen toenemen, de werkloosheid en massale armoede te doen stijgen, is al tot vervelens toe besproken. De omvang van de gevolgen kan niet genoeg worden benadrukt.

Dr. David Nabarro, speciaal gezant van de Wereldgezondheidsorganisatie voor Covid-19, zei in oktober dit over de lockdowns:

Wij van de Wereldgezondheidsorganisatie zijn geen voorstander van lockdowns als het voornaamste middel om het virus onder controle te krijgen[…] kijk maar naar wat er gebeurd is met de toeristenindustrie… kijk wat er gebeurt met kleine boeren[…] het lijkt erop dat we volgend jaar een verdubbeling van de armoede in de wereld zullen hebben. Het ziet ernaar uit dat we op zijn minst een verdubbeling van de ondervoeding bij kinderen hebben […] Dit is een vreselijke, afschuwelijke globale catastrofe.

Een afschuwelijke globale catastrofe. Een verdubbeling van ondervoeding bij kinderen.

De “pandemie” heeft dat niet gedaan, lockdowns hebben dat gedaan. Ze zouden nooit de gestelde doelen bereiken. En wat meer is, ze waren nooit bedoeld om die doelen te bereiken.

Maar al te vaak wordt er in de media zachtjes gesproken over “verkeerde inschattingen” of “fouten” of “onbekwaamheid”. Vermeende critici beweren dat de regering “in paniek raakte” of “overreageerde”. Dat is onzin. Het makkelijkste, flauwste excuus dat er ooit is geweest.

“Oeps”, zeggen ze, met een nadrukkelijke schouderophaal en een strontvretende grijns “we hebben het zeker verknald!”. Niet vleiend, maar beter dan de waarheid.

Want de waarheid is dat de regering zich niet vergist of bang of dom is… ze zijn kwaadaardig. En oneerlijk. En wreed.

Al het leed van de lockdown was volledig voorspelbaar en opzettelijk opgelegd. Om redenen die niets te maken hebben met het helpen van mensen en alles met het controleren ervan.

Het is de afgelopen tweeënvijftig weken meer dan duidelijk geweest dat de agenda van de lockdown niet volksgezondheid was, maar het leggen van de basis voor het “nieuwe normaal” en de “Great Reset“.

Een reeks programma’s die zijn ontworpen om de burgerlijke vrijheden overal ter wereld volledig te ondermijnen, waarbij tientallen jaren (zo niet eeuwen) van sociale vooruitgang worden teruggedraaid. Een re-feodalisering van de samenleving, waarbij de 99% vrolijk hun boerenkiel aantrekt “om de kwetsbaren te beschermen”, terwijl de elite preekt over de waarde van regels waarvan zij vrolijk toegeeft dat ze niet op hen van toepassing zijn.

En iedereen zijn leven is geruïneerd en een jaar van kostbare tijd verspild. Voor niets. Je bent twee weken opgesloten geweest die 365 dagen duurden. Voor niets.

…of liever, voor alles. Want dat is wat ze van ons proberen af te pakken. Alles. En de enige manier om ze te stoppen is ze het niet toe te laten. Om simpelweg toestemming te weigeren.

Laten we niet toestaan dat lockdown een tweede verjaardag krijgt.

 

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...