maandag 13 december 2021

Proberen meer dan 100 dode Amerikaanse piloten ons een boodschap te sturen over de veiligheid van vaccins?

piloten
Foto: Pixabay

 Proberen meer dan 100 dode Amerikaanse piloten ons een boodschap te sturen over de veiligheid van vaccins?

13 december  2021


Uit een lijst van sterfgevallen die is gepubliceerd in het tijdschrift van de Air Line Pilot Association blijkt dat de meeste sterfgevallen in 2021 plaatsvonden nadat de vaccins waren uitgerold. Proberen dode piloten ons iets te vertellen? schrijft Steve Kirsch.

Gisteren ontving ik het volgende SMS-bericht verwijzend naar een artikel in de Air Line Pilot Association (ALPA) magazine:



Oke, dus op het eerste gezicht ziet dat er behoorlijk belastend uit, nietwaar? Vooral het enorme aantal sterfgevallen in juli (39) in vergelijking met een voor-de-prik-maand zoals januari of maart.

Merk op dat je niet naar voorgaande jaren kunt kijken, omdat ze alleen de “nieuwe” sterfgevallen vermelden waarover ze in het tijdschrift van voorgaande jaren hoorden.

Maar de sterfgevallen in 2021 zijn misschien al in een eerder nummer vermeld, dus laten we nog geen overhaaste conclusies trekken.

Het lijkt erop dat deze piloten ons iets proberen te leren over vaccin veiligheid. We hebben een team van 40 mensen die alle oude nummers van het tijdschrift bekijken en alle sterfgevallen onderzoeken. Blijf op de hoogte van wat ze vinden.




Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

 





Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...