zaterdag 11 december 2021

Professor die eerste mRNA-coronavaccins bestudeerde: ‘Volkomen belachelijk wat er gebeurt’

professor

Foto: Byram Bridle (Videostill Rumble/Free Speech Media)

in Buitenland 11 december 2021 12:50 0

Het is volkomen belachelijk wat er gebeurt, zei professor Byram Bridle van de Universiteit van Guelph in Canada in het tv-programma The Ingraham Angle. Bridle zit in een groep die de eerste mRNA-coronavaccins bestudeerde.

Deze vaccins zijn volstrekt ineffectief, en door een oneindig aantal doses toe te dienen denkt men dat ze opeens effectief worden. Er ligt inmiddels genoeg bewijs waaruit blijkt dat we met de vaccins nooit groepsimmuniteit gaan bereiken, aldus professor Bridle.

Net zo makkelijk

De nieuwe varianten kunnen de vaccins volgens hem gemakkelijk omzeilen. Daarnaast is het welhaast onmogelijk geworden om de schade die de vaccins veroorzaken te verbergen.

Mensen die ‘volledig gevaccineerd’ zijn, kunnen nog steeds besmet raken. Ze kunnen nog steeds corona krijgen. Ze kunnen nog steeds sterven aan corona. En ze verspreiden het virus minstens net zo makkelijk als mensen zonder immuniteit, benadrukte de immunoloog.

Tirannie

Er wordt zelfs al gesproken over een vierde dosis. Dit draait allemaal om geld, het heeft niets te maken met wetenschap, zei professor Bridle. “Dit is belachelijk.”

De meeste mensen hebben de vaccins niet nodig, laat staan een derde of vierde dosis, zei de professor, die sprak van ‘tirannie’.

5
Beoordeel dit artikel

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...