zondag 12 december 2021

Dr. Tenpenny (V.S.) met een WAARSCHUWING: Wees mentaal en spiritueel voorbereid om MILJOENEN dode kinderen te zien!

december 10, 2021

Is Dr. Tenpenny iemand die we volgens onze regering moeten vertrouwen? Of is zij een van die artsen die we niet moeten vertrouwen?

Een nodeloze vraag. Zij is de dokter naar wie je moet luisteren en wiens advies je moet opvolgen.

De laatste twee jaar heeft zij haar stem verheven tegen de plandemie en tegen vaccins en als gevolg daarvan gecensureerd.

Iedereen die een andere mening heeft dan de regering en de globalisten wordt gecensureerd.

De gecensureerde dokter geeft een waarschuwing aan de wereld. Ze waarschuwt de kinderen en de ouders.

Luister naar haar waarschuwing in de video hieronder.

 

LINK:  https://tv.gab.com/media/61ae2a392054dff71dc13dfe?viewKey=5c06b5d7-ecf8-41b4-90f3-db6138e867d4&r=1080p



 

Dr. Sherri Tenpenny: “Dit is een perfect ontworpen moordmachine”

april 29, 2021

r. Sherri Tenpenny heeft tien werkingsmechanismen in kaart gebracht van hoe het mRNA-vaccin mensen gaat doden. Zij zegt: “Wanneer je het mRNA injecteert, begint het boodschapper-RNA te coderen voor het spike-eiwit… de NIH vecht nu met Moderna over patentrechten, omdat je geen patent kunt nemen op iets dat in de natuur voorkomt, dus moesten zij het spike-eiwit manipuleren, om het te kunnen patenteren en vervolgens een antilichaam tegen het spike-eiwit te maken”, bericht Forbiddenknowledgetv.net.

LINK naar : https://www.frontnieuws.com/dr-sherri-tenpenny-dit-is-een-perfect-ontworpen-moordmachine/

“Wel, dit anti-spike proteïne antilichaam is dodelijk. Het is absoluut dodelijk. En bij de eerste drie documenten die ik doornam, ontdekte ik dat een van de dingen die het spike-eiwit doet, is dat het longweefsel direct aanvalt en het afbreekt”.

“Het tweede dat het doet is het remmen van je M2 macrofagen, die je anti-inflammatoire macrofagen zijn, dus je krijgt cytokine storm [fatale immuunreactie, red.] en je sterft”.

“Het derde is dat wanneer dat boodschapper-RNA naar binnen gaat en een antilichaam maakt tegen het spike-eiwit, het zich er losjes aan bindt, het meeneemt naar een cel en permanente replicatie veroorzaakt. Dus het is alsof je een “aan” knop hebt zonder “uit” knop. Je zorgt er constant voor dat dit kleine stukje eiwit meer spike-eiwitten ontwikkelt, meer vernietiging veroorzaakt”.

“En dan, met dit document dat ik gisteravond las, van dit anti-spike-eiwit, valt het de astrocyten en de oligodendrocyten aan, dat zijn twee verschillende soorten cellen in je hersenen. Twee verschillende soorten van het centrale zenuwstelsel [cellen]. Het valt het binnenste mitochondria membraan aan, in twee verschillende mechanismen en het valt het neurofilament eiwit aan, wat de motorische zenuwen zijn, die plotseling – we hebben die mensen gezien [met sterke tremoren], het is omdat het spike-eiwit antilichaam hun motorische neuronen en hun centrale zenuwstelsel aantast”.

Insider tip: Tegen OPC en vitamine C lijkt het Coronavirus gammel - de media zwijgen!

 

“En dan is het belangrijkste symptoom nummer één dat mensen hebben nadat ze dit vaccin hebben gekregen, slopende vermoeidheid, dat ze in het grootste deel van hun dagelijkse leven niet eens kunnen functioneren. Wel, het is omdat het spike-eiwit antilichaam de mitochondriën aanvalt en het GAD 65 aanvalt, het intracellulaire antigeen in je mitochondriën en het kan ook je alvleesklier aanvallen”.

“Als je diabeet bent, zal het je diabetes verergeren. Als je geen diabetes hebt, kan het ervoor zorgen dat je diabetes krijgt, het stiff-person syndroom, cerebellaire ataxie, dat is waar je naar kijkt [massale tremoren]; mensen die niet kunnen lopen”.

“In het experiment dat ze deden, namen ze verschillende weefsel-antigenen, zoals huid en longen en al die andere dingen, en lieten het serum met het antilichaam er overheen vallen. 27 van de 55 weefseltypen reageerden negatief op het spike-antilichaam”.

“In het meest recente VAERS-rapport, dat deze week is verschenen, zijn al 181 sterfgevallen gemeld [inmiddels duizenden, red.]. Als je ze doorleest, kun je zien wat deze antilichamen doen, je kunt het zien in het VAERS-rapport, wat er met deze mensen is gebeurd en het zijn de anti-spike antilichamen die hen aanvallen. Daarom vielen de meeste sterfgevallen ongeveer 19 dagen na de injectie, omdat het een tijdje duurt voordat de antilichaamsrespons zich ontwikkelt. Het gebeurt niet zomaar”.

“Tenzij je een anafylactische reactie hebt – waarschijnlijk op de polyethyleenglycol – [waarin de mNRA verpakt is, red.] tenzij je er onmiddellijk op reageert, zal de vertraagde reactie beginnen – het duurt een tijdje – ik sprak met een aantal epidemiologen in Europa en zij zeiden dat het ongeveer 48 weken duurt voordat je echt de meest ingrijpende effecten van auto-immuunziekte ziet”.

Italiaanse soldaat overleed na AstraZeneca vaccinatie, 10 verdachten beschuldigd van doodslag

 

“Toen ik de eerste vier werkingsmechanismen vond, zei ik tegen een paar vrienden van me: ‘Dit is een perfect ontworpen moordmachine'”.

“Perfect ontworpen, omdat – het andere ding is met dat replicerende ding, want met het vaccin, ga je mutanten zien [van Covid-19]. Dus nu hebben we het allemaal over de mutanten. Het enige wat ze niet vragen aan deze mensen, die gediagnosticeerd zijn met deze gemuteerde stam, is: ‘Heeft u een van de niet-goedgekeurde vaccins gehad?” Niemand voegt dat samen'”.

“Dus, ja, 48 weken – dus het is ergens tussen 48 weken, dus het is ongeveer een jaar en 6 tot 7 maanden en een paar jaar in de toekomst”.

“Dus, zoals je het had over het meisje met meningitis vaccin? Dit gaat nog erger worden. Dus mensen moeten hier serieuze spirituele beslissingen over nemen… Ga je zeggen, ‘Oh, ik wil het vaccin krijgen zodat ik in een vliegtuig kan stappen,’ of ‘Zodat ik uit eten kan gaan,’ of ‘Ik mijn baan kan houden”. Dat wordt een beetje moeilijker. Of ‘Zodat ik door kan gaan op de beroepsschool’, dat wordt een beetje moeilijker.

“Mensen zullen hier echt moeilijke spirituele beslissingen over moeten gaan nemen”.

4 REACTIES

  1. Dus het wordt ook lekker moeilijk om na 48 weken nog eens de bewijslast op tafel te gooien. Zo’n killer is zeker handig. De nazi’s draaien zich om in hun graf.

  2. Hoe het in Nederland gebeurt weet ik niet, maar hier in België worden de ‘experimentele vaccins’ gezet in grote vaccinatiecentra en niet door de huisarts.
    Zoek en bewijs na 48 weken maar eens wie in dat vaccinatiecentrum dat vaccin juist toegediend heeft en dat dit vaccin zou verantwoordelijk zijn voor de ziektesymptomen en/of doodsoorzaak. Veel succes..!




  3. https://www.frontnieuws.com/dr-sherri-tenpenny-dit-is-een-perfect-ontworpen-moordmachine/


Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...