woensdag 22 december 2021

Minister Beke pleit voor vaccinatieplicht, je houdt het niet voor mogelijk!

  

     ©  BELGA

Vaccinatieplicht

Minister Beke pleit voor vaccinatieplicht en weet al hoe hij die regel wil afdwingen

Vlaams minister Wouter Beke (CD&V) pleit voor een verplichte vaccinatie tegen corona. “We moeten dit debat snel durven voeren, temeer omdat Europa zo’n verplichting wettelijk toelaat”, zegt Beke.

Yves Lambrix en Liliana Casagrande  22/12/2021 om 08:01

 

Beke: “Vaccinatie verplichten voor mij geen taboe”

Voor Vlaams minister van Volksgezondheid Wouter Beke (CD&V) is een verplichte vaccinatie “geen taboe”. Dat zei hij vrijdag tijdens een bezoek aan het vaccinatiecentrum van Kampenhout-Sas in Vlaams-Brabant.


“De laatste weken hebben we gemobiliseerd, gesensibiliseerd en aangemoedigd, met succes. Verplicht vaccineren ligt op tafel maar er moeten nog veel vragen beantwoord worden”, zei Beke tijdens het wekelijkse persmoment over de vaccinatiecampagne. “Er is over verplichting gepraat bij het interministerieel overleg. Voor mij is de vaccinatie verplichten alleszins geen taboe.”

Negentig procent van de Vlaamse volwassenen kreeg intussen al één spuit. Zestig procent is al volledig gevaccineerd. Van de 16- en 17-jarigen hebben al 100.000 van de 140.000 een eerste prik gekregen. De jongeren tussen 12 en 15 hebben allemaal hun uitnodiging gekregen en dertig procent van hen heeft al een eerste dosis gehad. De mensen die aanvankelijk twijfelden of weigerden zouden alsnog in augustus aan bod kunnen komen, aldus Beke.

De Vlaamse “prikminister" Wouter Beke …. “prikspijt” is wat zal volgen!


Reacties 13

1.      KillTheSystem

New World Order

2.      Elio Di Corrupto

Het hoeft niet te verbazen dat een CDnV er nu ook op Vlaams niveau spreekt van verplichten aangezien het federaal de laatste tijd niet op kan met Open Bld! Repressie is het eerste signaal van een dictatuur die op zijn einde aan het lopen is!

3.      Nancy Dhont

Verplichten is dan ook de verantwoordelijkheid nemen voor alle bijwerkingen en schade die de vaccinaties nadien meebrengen. Persoonlijke verantwoordelijkheid welteverstaan.

o    Willy meert

Groot gelijk maar da durven ze ni


4.      Geineken288

Wouter Beke hoe jij als zelfverklaarde christen nog met een gerust gemoed kan gaan slapen begrijp ik niet. Eerst ben je bij het beging van de corona-crisis zwaar uit de bocht gegaan en heb je honderden, zelfs duizenden bejaarden een eenzame dood laten sterven. Nu ga je gezonde kinderen aanzetten om zich te laten vaccineren ! Walgelijke vent die je bent. Wanneer ga je de leugens van topwetenschapper Pierre Van Damme eens officieel rechtzetten in de media ? Ik hoop dat je partij in 2024 tot onder de kiesdrempel zal verschrompelen. Tot nooit meer !

o    Dadan

Beter kan je het niet verwoorden.


6.      Sonny

90%van de Vlamingen? Ik ken er anders maar 5 in heel mijn kennissen groep die gevaccineerd zijn.

7.      Luc Lamine

En Beke, als het misgaat, is de overheid dan aansprakelijk ?

8.      Alessio Savelkoel

Voor een virus met de mortaliteit van een seizoensgriep, niet te geloven. Het polio vaccin is ook verplicht geeft men als argument, dit is appelen en peren vergelijken, het polio virus muteert niet en het vaccin is 100% beschermd.

9.      Angelique


1     Pieter

 Individualisme = lichaam en geest zijn van het individu

Collectivisme = lichaam is van het individu, geest van het collectief

Fascisme = lichaam en geest zijn van het collectief

Vaccin verplichten = fascisme

 

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...