woensdag 22 december 2021

Thomas Renz: Alles over de plandemie is gebaseerd op angst en manipulatie

Zaterdag 18 december 2021 door: Ethan Huff


Tags: Big Pharma , DoD , Angst , genocide , Hysterie , waanzin , medisch fascisme , Medische tirannie , Neurenberg 2.0 , gehoorzamen , pandemie , farmaceutica , Amerika wakker maken , Thomas Renz , vaccin oorlogen , vaccins

16KKEER BEKEKEN


(Natural News) Niets over het Wuhan-coronavirus (COVID-19) is gebaseerd op feiten en reden, zo blijkt. Advocaat Thomas Renz zei dat de hele zaak een oefening is in angst en manipulatie .

Tijdens een recent Reawaken America-tourevenement presenteerde Renz een diavoorstelling waarin hij uitlegde hoe het hele systeem, inclusief overheidsinstanties, de reguliere media en Big Pharma, tegen het publiek heeft gelogen om meer tirannie te forceren en meer drugs te verkopen.

De onderstaande clip van Brighteon.com bevat een deel van de toespraak van Renz - kijk zeker :

LINK: https://www.brighteon.com/ad09bdc9-0d8f-4147-b897-d52e5fc358e2


Als advocaat weet Renz dat er veel meer nodig is om deze misdaden tegen de menselijkheid aan te pakken dan een enkele rechtszaak.

"Als je misdaden hebt op zo'n grote schaal dat het een hele bevolking treft, moet je naar iets groters kijken dan een enkelvoudige rechtbank", zei hij.

"Daarom moeten we iets op internationale schaal bekijken en moeten we veel mensen in de gevangenis stoppen."

Renz noemt dit streven Neurenberg 2.0 naar de eerste processen van Neurenberg die plaatsvonden na de Tweede Wereldoorlog.

"Dit hele ding is bedrog", zegt Renz over de plandemic . “Angst, manipulatie en uiteindelijk fraude en dood zijn de drijvende krachten. We hebben onafhankelijke onderzoeken nodig van mensen met de bevoegdheid om strafrechtelijk te vervolgen.”

Omicron is het resultaat van deze vaccins: het is de vaxx-variant

Het nieuwste segment van de zwendel is de zogenaamde "omicron" of idiote variant. Net als de vorige variant 'delta' wordt moronic gebruikt om nog meer mensen bang te maken om hun rechten op te geven.

En dit alles is lang geleden in kaart gebracht door onder meer de Centers for Disease Control and Prevention (CDC), die vrijwel dezelfde tactieken gebruiken om griepvaccins te verkopen.

Door voortdurend angst te zaaien voor ernstig letsel of overlijden, zijn de CDC en haar partners bij Big Pharma en Big Media in staat miljoenen te overtuigen om seizoensinjecties te nemen die geen voordelen bieden - alleen schade.

Dat kleine kabaal is al tientallen jaren aan de gang, en nu verhoogt het systeem de ante met Tony Fauci Griepprikken, die snel net griepprikken worden met een eindeloze reeks "booster" -injecties.

De CDC werkt actief samen met Big Pharma om deze angstcampagne voor zowel griepprikken als COVID-prikken te stimuleren. Renz leverde hiervan het bewijs in zijn diavoorstelling waarin hij de tactieken van de CDC in eigen woorden uitbeeldde. (Gerelateerd: Amerika's Frontline Doctors-advocaat dient een rechtszaak aan tegen de Amerikaanse regering voor 45.000 sterfgevallen door covid-vaccins .)

"Je kunt op elk moment van griep wisselen voor COVID", zei Renz over hoe de tactieken hetzelfde zijn voor zowel griepprikken als COVID-prikken.

De media spelen ook hun rol door een "grote mate van bezorgdheid en angst" te creƫren over de griep, COVID of wat voor ziekte dan ook.

Zoals we nu weten, is alles een COVID-dode geworden. Dit is hoe ze het aantal hebben kunnen verhogen en miljoenen mensen bang hebben gemaakt om te maskeren, afstand te nemen, te vaccineren en nu te stimuleren - allemaal zonder twijfel.

Renz presenteerde andere opmerkelijke informatie op zijn website, waaronder:

• Documenten van het Ministerie van Defensie (DoD) waaruit blijkt dat de regering de vaccinatiestatus volgt op basis van ras
• Gegevens van klokkenluiders die aantonen dat COVID-prikken veel dodelijker zijn dan de regering toegeeft
• Cijfers die aantonen dat sterfgevallen door COVID-prikken buiten de hitlijsten liggen

"Advocaat Thomas Renz roept op tot een speciale onafhankelijke officier van justitie om strafrechtelijke en civiele schendingen te onderzoeken door Dr. Anthony Fauci, FDA, CDC, DHHS en anderen, zoals de reguliere media, die mogelijk schuldig zijn aan het op de markt brengen en autoriseren van deze dodelijke injectie," de website vermeld.

Ga voor meer verhalen over de plandemie naar Corruption.news .

Bronnen zijn onder meer:

Renz-Law.com

Brighteon.com

NaturalNews.com


Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...