vrijdag 24 december 2021

Wetenschappelijk artikel van Lancet VERNIETIGT vals verhaal over covid-vaccins, onthult dat gevaccineerden de pandemie BESTENDIGEN

Dinsdag 21 december 2021 door: Ethan Huff


Tags: badhealth , badmedicine , badscience , Big Pharma , biologisch wapen , COVID , Gunter Kampf , infecties , uitbraak , pandemie , farmaceutische fraude , Plandemic , research , spike protein , The Lancet , unvaccinated , gevaccineerd , vaccinschade , vaccinletsel

19KKEER BEKEKEN


 

(Natural News) Sinds het begin van de plandemie werd de wereld verteld dat het “genezen” van het Wuhan-coronavirus (Covid-19) ging gebeuren door “ingeënt” te worden met een “operatie Warp Speed-injectie”. Er zijn echter bijna twee jaar verstreken en precies het tegenovergestelde blijkt waar te zijn.

Een nieuwe brief van onderzoeker Günter Kampf die in The Lancet werd gepubliceerd, blaast enkele grote gaten in het reguliere injectieverhaal, waarvan een van de grootste is dat Covid-19-griepprikken de verspreiding niet stoppen, zoals wordt beweerd.

In feite lijkt er een grotere verspreiding van ziekte en sterfte te zijn onder degenen die de prikken namen in gehoorzaamheid aan de richtlijnen van de overheid in vergelijking met degenen die hun immuunsysteem met rust lieten om ziekte op natuurlijke wijze te bestrijden.

Volgens Kampf neemt de epidemiologische relevantie van volledig gevaccineerde mensen "toe", op basis van de laatste gegevens. In het beste geval bieden de prikken geen enkele bescherming. In het slechtste geval maken ze de mensen die ze gebruiken vatbaarder voor een negatief gezondheidsresultaat.

"In het VK werd beschreven dat secundaire aanvalspercentages onder gezinscontacten die werden blootgesteld aan volledig gevaccineerde indexgevallen vergelijkbaar waren met gezinscontacten die werden blootgesteld aan niet-gevaccineerde indexgevallen (25% voor gevaccineerd versus 23% voor niet-gevaccineerd)", schrijft Kampf.

“[Twaalf] van de 31 infecties in volledig gevaccineerde huishoudelijke contacten (39%) waren het gevolg van volledig gevaccineerde epidemiologisch gekoppelde indexgevallen. De Peak viral load verschilde niet per vaccinatiestatus of varianttype.”

In Duitsland, voegt hij eraan toe, neemt het aantal symptomatische covid-besmettingen onder gevaccineerden toe. In juli was het ongeveer 16,9 procent bij patiënten van 60 jaar en ouder. Op 27 oktober schoot dat cijfer omhoog naar 58,9 procent, "een duidelijk bewijs leverend van de toenemende relevantie van volledig gevaccineerde als mogelijke bron van overdracht."

CDC: De meest gevaccineerde provincies zijn ook de meest zieke provincies

Een soortgelijk fenomeen doet zich ook voor in het Verenigd Koninkrijk. Symptomatische covid-gevallen onder volledig gevaccineerden nemen toe, net als in Israël en elders waar Covid-19-griepprikken op grote schaal worden toegediend.

De Amerikaanse Centers for Disease Control and Prevention (CDC) hebben onlangs aangekondigd dat vier van de top vijf staten met het hoogste percentage volledig gevaccineerde bevolking (84,3-99,9 procent) "hoge" transmissielanden zijn.

Dit alles zou erop wijzen dat het krijgen van een prik waarschijnlijk betekent dat je ziek wordt of dat je anderen ziek maakt. En toch is het officiële verhaal dat de volledig gevaccineerde mensen niet eens als een potentiële bron van overdracht mogen worden geteld.

"Het lijkt grove nalatigheid om de gevaccineerde bevolking als mogelijke en relevante bron van overdracht te negeren bij het nemen van beslissingen over maatregelen voor de volksgezondheid", zegt Kampf.

De huidige situatie een "pandemie van niet-gevaccineerden" blijven noemen is gewoon onjuist , waarschuwt Kampf. In werkelijkheid is dit een pandemie van de gevaccineerden , aangezien de plandemie al voorbij zou zijn als iedereen ervoor had gekozen niet-gevaccineerd te blijven.

"Ik buig niet voor pestkoppen die me proberen te 'stigmatiseren'", schreef een Natural News- lezer over deze oneerlijke miskenning van niet-gevaccineerde mensen. "En gestigmatiseerd worden in een zieke samenleving is een ereteken, terwijl goed aangepast zijn het tegenovergestelde is."

"De 'gevaccineerden' zijn degenen die je moet vermijden", schreef een ander. “Het zijn de zieken. Zij zijn de verspreiders van ziekten. Ze hebben een gecompromitteerd immuunsysteem. Ze hebben 251x de virale lading in hun neusholtes en keel. Stop met ineenkrimpen en ga in de aanval.”

Deze schrijver zou er verder aan toevoegen dat, ja, het is tijd voor de niet-gevaccineerden om moedig en onbeschaamd op te staan, en zichzelf uit te rusten met dit soort kennis om de constante onwaarheden van de media en de overheid tegen te gaan.

Als je dit verhaal met plezier hebt gelezen, vind je er meer op Pandemic.news .

Bronnen voor dit artikel zijn onder meer:

TheLancet.com

NaturalNews.com

 


Brief in ‘The Lancet’ zegt dat stigmatisering van niet-gevaccineerden in de samenleving "niet gerechtvaardigd is"

Zaterdag 18 december, 2021 by: Ethan Huff


Tags: Apartheid , badhealth , badmedicine , badscience , COVID , discriminatie , fascisme , Gunter Kampf , Lancet , medische ethiek , Plandemic , gestigmatiseerd , niet-gevaccineerde , vaccin oorlogen , vaccins

11KKEER BEKEKEN


Natural News ) De Duitse onderzoeker Günter Kampf schreef een correspondentie gepubliceerd in The Lancet waarin de wetenschap wordt gepresenteerd als bewijs ter ondersteuning van het recht van alle niet-gevaccineerde mensen om hun leven normaal te leven en niet te worden gestigmatiseerd door de overheid en volledig gevaccineerde mensen.

Het gebruik van de uitdrukking "pandemie van niet-gevaccineerden" door functionarissen in Duitsland, de Verenigde Staten en elders is volledig ongerechtvaardigd en ongepast, zegt Kampf. De waarheid is dat we nu te maken hebben met een pandemie van volledig gevaccineerde mensen , hoe politiek incorrect dat voor sommigen misschien ook klinkt.

"Er is steeds meer bewijs dat gevaccineerde personen een relevante rol blijven spelen bij de overdracht", schrijft Kampf.

“In Massachusetts, VS, werden in totaal 469 nieuwe COVID-19-gevallen ontdekt tijdens verschillende evenementen in juli 2021, en 346 (74%) van deze gevallen waren bij mensen die volledig of gedeeltelijk waren gevaccineerd, 274 (79%) van die symptomatisch waren.”

Kampf legt verder uit dat de cyclusdrempelwaarden onder volledig gevaccineerde, niet-gevaccineerde en gedeeltelijk gevaccineerde, althans op dat moment, allemaal ongeveer hetzelfde waren, "wat wijst op een hoge virale belasting, zelfs bij mensen die volledig gevaccineerd waren."

Discriminatie van niet-gestoken personen is geen goede blik

Zelfs al in april, tijdens de vroege uitrol van de injecties, was het al duidelijk dat de volledig gevaccineerde het grootste deel van alle nieuwe symptomatische gevallen van het Wuhan-coronavirus (Covid-19) omvatte.

“In de VS waren tegen 30 april 2021 in totaal 10-262 gevallen van COVID-19 gemeld bij gevaccineerde mensen, van wie 2725 (26,6%) asymptomatisch waren, 995 (9,7%) in het ziekenhuis werden opgenomen en 160 (1,6%) overleden”, legt Kampf uit.

“In Duitsland was 55,4% van de symptomatische COVID-19-gevallen bij patiënten van 60 jaar of ouder volledig gevaccineerde personen, en dit aandeel neemt elke week toe.”

Het is nog steeds nooit bewezen dat volledig gevaccineerde mensen minder kans hebben op ernstige symptomen, dit is het enige officieel beweerde voordeel van het krijgen van een prik. Ervan uitgaande dat dit waar is, zijn er nog steeds veel meer volledig gevaccineerde mensen die ziek worden en sterven dan ons werd verteld.

Zoals Kampf uitlegt, zijn gevaccineerde mensen “nog steeds een relevant onderdeel van de pandemie”, wat het “verkeerd en gevaarlijk maakt om te spreken van een pandemie van niet-gevaccineerden”.

"Historisch gezien hebben zowel de VS als Duitsland negatieve ervaringen veroorzaakt door delen van de bevolking te stigmatiseren vanwege hun huidskleur of religie", stelt Kampf verder.

“Ik roep hoge ambtenaren en wetenschappers op om een ​​einde te maken aan de ongepaste stigmatisering van niet-gevaccineerde mensen, waaronder onze patiënten, collega’s en andere medeburgers, en om extra inspanningen te leveren om de samenleving samen te brengen.”

Als de volledig gevaccineerde mensen werkelijk worden beschermd tegen ernstige ziekten, zoals beweerd wordt, wat maakt het dan uit dat niet-gevaccineerde mensen hun leven in vrede en vrijheid blijven leiden?

Waarom geven de volledig gevaccineerden er zoveel om dat ze in de buurt zijn van de niet-gevaccineerden als ze nu zijn "geïmmuniseerd" tegen het Tony Fauci-virus? Is een van deze wetenschappelijk of zelfs gezond verstand?

"Er is niets gedetecteerd", schreef een commentator bij Natural News over de nieuwe zogenaamde "Omicron" ( Moronic ) variant. “Dit is gewoon weer een poging om vaxx-schade te verdoezelen. De vaxx IS de variant.”

"Er werd niets ontdekt behalve gescripte bullshyte", schreef een ander. “OmiCON, zoals je stelt, is er geen Covid-19 (of zijn varianten) virus, het is gewoon de standaard hoax met kleine hoed om de proles in de armen van de dodelijke griezels te drijven.”

Anderen herhaalden het feit dat dit hele gebeuren op dit moment een voor de hand liggende en verschrikkelijke grap is, en dat de meeste mensen nu duidelijk kunnen zien dat de scamdemie niets te maken heeft met een vermeend virus.

Meer gerelateerd nieuws over het Fauci-virus en het massa-injectieprogramma is te vinden op Genocide.news .

Bronnen voor dit artikel zijn onder meer:

TheLancet.com

NaturalNews.com


Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...