vrijdag 24 december 2021

ZIJN ZE NU HELEMAAL HUN VERSTAND KWIJT?



 ©  AFP/ Walter Saenen

Antwerpen gaat kinderen van 5 tot 11 jaar vaccineren in de Zoo: “We willen een comfortabele omgeving creëren”

We willen ouders kunnen informeren en een omgeving creëren waar kinderen zich op hun gemak voelen. Je moet er dus meer geduld voor hebben”, zegt schepen Els van Doesburg.

“Voor de kinderen wordt er ook voor afleiding gezorgd: we projecteren dieren op de muren, en dan kunnen ze die aanwijzen met een lichtpen”, aldus van Doesburg.

Een laatste reden waarom er voor de Zoo gekozen werd, was om de wachttijd na de prik zo aangenaam mogelijk te maken. “In de Zoo kan je tijdens die 15 minuten nog wat rondwandelen in de vlindertuin of tussen de apen, zodat de kinderen geen kwartier moeten stilzitten op een stoel. Zo willen we ervoor zorgen dat de kinderen én de ouders zich goed voelen.”

MISLEIDIEND

Blijkbaar scheelt er toch wat aan het inlevingsvermogen van onze politiekers.  Sommigen zijn duidelijk hun verstand en inlevingsvermogen kwijt in deze vooruit met-de-prik tijden.  Deze maatregel is niet kindvriendelijk maar misleidend. Dus helemaal geen goed idee.

Kinderen van 5 tot 11 jaar, waarvoor de corona griep geen enkel gevaar vormt (0,15 %  sterftekans voor corona griep tegen 0,28 % voor influenza, zeg maar de jaarlijkse griep) worden nu gevaccineerd met een risicovol zgn. ‘vaccin’ is geen goed idee en misleidend.  Voor een gevaarlijke en overbodige prik met als toetje een bezoekje aan het apenkot, wie zijn nu  eigenlijk de echte apen? 

Is er nu niemand die het belang van deze jonge kinderen behartigd en deze bende vaccinatie criminelen een halt toe roept?  

 NVDR:  Eerst prikpret 😀 maar daarna ....... PRIKSPIJT 😔




Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...