vrijdag 10 december 2021

Zorgminister bevraagd over explosie in aantal volledig geprikte vrouwen dat miskraam krijgt

minister

Foto: Rick Nicholls (Videostill Legislative Assembly of Ontario)

in Buitenland 10 december 2021 16:30 0

Rick Nicholls, lid van het provinciale parlement van Ontario, confronteerde minister van Volksgezondheid van Ontario Christine Elliott met de scherpe stijging in het aantal volledig gevaccineerde vrouwen dat een miskraam krijgt.

Nicholls zei dat zijn dochter een gezonde baby op de wereld heeft gezet op een moment dat artsen zwangere vrouwen nog waarschuwden om de nieuwe mRNA-coronavaccins niet te nemen. Enkele maanden later zeiden artsen opeens dat zwangeren de experimentele vaccins gerust kunnen nemen.

86 miskramen

“In en rond Waterloo hebben zich van januari tot juli 86 miskramen voorgedaan,” zei Nicholls, waarna andere politici zich begonnen te roeren. “En normaal is dat één miskraam per twee maanden. De moeders van de doodgeboren baby’s waren volledig gevaccineerd en u heeft meerdere keren gezegd dat de vaccins veilig zijn.”

“Wat zegt u tegen de artsen die tegen zwangere vrouwen hebben gezegd dat ze zich gerust konden laten vaccineren en wat zouden ze moeten zeggen tegen de moeders die zijn bevallen van een doodgeboren baby?” vroeg Nicholls aan de minister.

Hoogst ongebruikelijk

Minister Elliot beweerde – zonder daarbij te verwijzen naar data of statistieken – dat coronavaccins veilig zijn en worden aanbevolen voor vrouwen die in verwachting zijn.

Arts Daniel Nagase zegt in een video die in november is gepubliceerd dat in Waterloo in zes maanden tijd 86 miskramen zijn gemeld. “Dat is hoogst ongebruikelijk,” stelt hij.

[Infowars]


arts
Foto: Daniel Nagase (Videostill Rumble/BLNewsMedia)

Arts trekt aan de bel: aantal doodgeboortes explodeert in Canada

Het aantal doodgeboortes bij volledig gevaccineerde vrouwen explodeert in Canada. In Waterloo in de provincie Ontario zijn in zes maanden tijd 86 gevallen gemeld, terwijl dat er normaal gesproken vijf tot zes per jaar zijn, zegt arts Daniel Nagase. “Dat is hoogst ongebruikelijk.”

In het Lions Gate Hospital in Vancouver, Brits-Columbia zijn in 24 uur 13 doodgeboortes geregistreerd, aldus de arts, die werkte in een ziekenhuis in Alberta, maar naar eigen zeggen is ontslagen na het aanprijzen van ivermectine.


Vancouver Coastal Health doet de beweringen over doodgeboortes af als ‘geruchten’ en ‘desinformatie’. De gevallen worden onder de mat geveegd door de overheid en gezondheidsagentschappen, schrijft Bright Light News.

Twitteraar bcraig schreef op zondag dat haar kleinzoon na 8,5 maand zwangerschap doodgeboren was, in het Lions Gate. “Mijn dochter heeft een maand geleden die vervloekte gifprik gehaald omdat ze niet naar het restaurant kon en mensen flipten omdat ze niet gevaccineerd was. Ik wil de overheid aanklagen.”


Het hele interview met arts Nagase zie je hieronder:

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...