woensdag 15 december 2021

Pepijn van Houwelingen (NL) : ‘Deze regering is verantwoordelijk voor de vernietiging van onze samenleving’

van houwelingen

Foto: Pepijn van Houwelingen (Videostill Tweede Kamer der Staten-Generaal CC BY-NC-ND 2.0)

Pepijn van Houwelingen: ‘Deze regering is verantwoordelijk voor de vernietiging van onze samenleving’

Na bijna twee jaar is het hoog tijd de balans op te maken van deze zogenaamde coronapandemie. Weet u het nog? Na twee prikken zouden we weer vrij zijn. Op 1 november zouden zelfs alle maatregelen opgeheven worden, merkte Pepijn van Houwelingen (FVD) woensdag op in de Tweede Kamer.

Dertien september tweette Hugo de Jonge nog: ‘De sleutel naar onze vrijheid is vaccinatie’. Degenen die toen dachten dat we aan het eind van het jaar in een lockdown zouden zitten, werden voor wappies uitgemaakt, aldus Van Houwelingen.

“Maar hoe staat het er nu voor met onze vrijheid? Niet goed, vreselijk zelfs. We zitten weer in een strenge lockdown, net zoals een jaar geleden, maar met één belangrijk verschil: onze vrijheid is een privilege geworden. Alleen degenen die een QR-code kunnen laten zien, hebben recht op hun vrijheid. Zonder coronapas kan men niet meer reizen, naar een restaurant en straks zelfs niet meer naar het werk. Om die vrijheid te kunnen behouden, moeten we ons, zeker als straks 2G wordt ingevoerd, regelmatig laten injecteren. Op 1 februari is het coronapaspoort alleen geldig als men een boosterprik heeft.”

Het zijn inmiddels complotfeiten

“Dit waren een jaar geleden stuk voor stuk allemaal complottheorieën, maar het zijn inmiddels complotfeiten. Zelfs de vaccinatieplicht wordt niet langer uitgesloten. Met de invoering van een coronapas is artikel 1 van onze Grondwet de facto buiten werking gesteld. Artikel 7, de vrijheid van meningsuiting, is ook op sterven na dood,” sprak het Kamerlid.

‘Een arts die kritisch is op de richtlijnen, moet op zijn vestje worden gespuugd en worden vervolgd door de Inspectie en de tuchtregeling’, aldus de minister. 

Ook artikel 11 van onze Grondwet, de vrijheid van lichaam, is voor deze regering niets waard. Sterker nog, deze minister bedreigde gisteren tijdens de persconferentie miljoenen Nederlanders toen hij zei: ‘Ik hecht niet zo vreselijk aan je recht op vrijheid om nee te zeggen tegen vaccinatie, daar leg ik me niet bij neer’. Dat is dezelfde minister die eerder dit jaar nog liet weten: ‘Vrijwillig is vrijwillig, dus vrijwillig is niet stiekem alsnog verplicht, maar dan via een andere route’. En: ‘Het vaccin mag niet verplicht worden, er komen ook geen voordelen voor mensen die wel een vaccin hebben gebruikt’. En waarom? Waarom zijn onze fundamentele vrijheden privileges geworden? Waarom zijn onze grondrechten verdwenen? 

Het antwoord: vanwege een virus dat met een sterftekans van 0,15 procent volledig vergelijkbaar is met een gewone seizoensgriep, zei Van Houwelingen.

“Kortom, op basis van een gigantische, wereldwijde zwendel die zijn weerga niet kent. Daarom raken we langzaam maar zeker al onze vrijheden en grondrechten kwijt en wordt ons een experimenteel vaccin opgedrongen, waarvan de bijwerkingen steeds duidelijker worden. Met, als we de regering mogen geloven, 85 procent gevaccineerd is de oversterfte nu drie keer – ik herhaal: drie keer! – zo groot als op dit tijdstip vorig jaar. Uitvaartorganisaties moeten extra koelcellen plaatsen. Van een forensisch rechercheur begrijpen we dat de forensische recherche hetzelfde moet doen vanwege het enorme aantal dodelijke ongelukken de laatste tijd. De ene na de andere topsporter wordt plotseling getroffen door hartfalen. Hoe kan dit?” vroeg hij.

Ronduit misdadig

“Wellicht heeft het iets te maken met de bevindingen die Pfizer zelf heeft opgeschreven in de documentatie die moest worden aangeleverd bij de Amerikaanse gezondheidsautoriteiten. Daaruit blijkt dat voor elke coronadode die het vaccin op korte termijn bespaart, vier mensen extra overlijden aan hartfalen. Misschien verklaart dit de enorme oversterfte". 

"Wellicht heeft Japan daarom onlangs te kennen gegeven dat er absoluut geen sprake mag zijn van vaccinatiedwang en dat een geïnformeerde keuze essentieel is voordat een vaccin mag worden toegediend,” zei hij.

En waarom zouden we onze kinderen, die zelf geen enkel risico lopen, in hemelsnaam een dergelijk experimenteel vaccin toedienen? Dit, volgens vele deskundigen gevaarlijke en experimentele, vaccin opdringen aan de bevolking en het wellicht zelfs verplicht stellen, is ronduit misdadig, benadrukte Van Houwelingen.

Wij verwerpen dit regime

“Deze regering is verantwoordelijk 

voor de vernietiging van onze samenleving, 

voor de gijzeling van en de aanslag op de gezondheid van miljoenen Nederlanders 

en voor de aantasting van onze grondrechten. 

Een coronaregime dat in stand wordt gehouden 

met dank aan de gelijkgeschakelde massamedia, 

met dank aan de door coronazwendel gehypnotiseerde rechterlijke macht, die weigert recht te spreken 

en met dank aan collaborerende universiteiten die wegkijken

Wij verwerpen dit regime daarentegen en wel uit naam van de vrijheid, de rede en het recht,” besloot Van Houwelingen.


van houwelingen
Foto: Hugo de Jonge (Videostill Tweede Kamer der Staten-Generaal CC BY-NC-ND 2.0)

Van Houwelingen komt met analyses over sterfte na vaccinatie en wat zegt De Jonge? ‘Desinformatie’

Kamerlid Van Houwelingen (FVD) zei woensdag tegen zorgminister De Jonge dat er steeds meer bekend is over de bijwerkingen rond vaccinaties. “Zo heeft Ronald Meester van de Vrije Universiteit onlangs een onderzoek afgerond waaruit blijkt dat er vooral bij ouderen tussen de 65 en 80 kans is op directe sterfte.”

“Theo Schetters – dat is een immunoloog – heeft deze week in de podcast De Nieuwe Wereld gezegd dat het erop lijkt dat mensen tussen 65 en 80 jaar die gevaccineerd worden een kans lopen van 1 op 3000 dat zij daaraan direct – binnen twee weken na de injectie – overlijden.

Van Houwelingen vroeg De Jonge of er ook aandacht wordt besteed aan die bijwerkingen. De minister antwoordde dat we vaccins ‘ongelofelijk nodig hebben’. “Wij zitten op dit moment met een geweldige druk op de zorg, die voor een belangrijk deel voor rekening komt van mensen die niet zijn gevaccineerd,” beweerde hij.

Blijkbaar vindt u dat ook desinformatie

“We staan aan de vooravond van een omikrongolf, die in potentie heel schadelijk kan zijn en een enorme zorgbelasting tot gevolg heeft,” aldus De Jonge.

Hij beschuldigde Van Houwelingen van het verspreiden van desinformatie. “Dat is voor sommige mensen gewoon reden voor twijfel. Die twijfel leidt gewoon tot ziekenhuisopnames.”

“Ik krijg geen duidelijk antwoord op mijn vraag,” klaagde Van Houwelingen. “Ik gaf zojuist een citaat van een immunoloog. Blijkbaar vindt u dat ook desinformatie.”

Wie legt deze man het verschil uit tussen ‘des’ en ‘ongewenst’?

Neuroloog Jan Bonte zegt: “Dan komt Van Houwelingen met een goede analyse van Ronald Meester, hoogleraar waarschijnlijkheids rekenen. En wat zegt onze paboloog? ‘Desinformatie’. Wie legt deze man het verschil uit tussen ‘des’ en ‘ongewenst’?”

“Alles wat niet in het narratief past is ‘desinformatie’. Het is een tactiek uit de oorlog om je tegenstanders uit te schakelen. Vanaf het begin van corona werden critici voor complotdenker uitgemaakt. En er wordt hard gewerkt om desinformatie tegen te gaan,” voegt huisarts Els van Veen toe.

--------------  

de jonge
Foto: Hugo de Jonge (European People's Party CC BY 2.0)

De Jonge (NL) maakt 34,5 miljoen euro per MAAND vrij voor handhaving QR-code

VVD-Kamerlid Aukje de Vries vroeg woensdag in de Tweede Kamer aan coronaminister Hugo de Jonge of het extra geld dat het kabinet beschikbaar wil stellen, ook ingezet kan worden voor de handhaving van QR-codes.

De Jonge zei dat er al meer is opgetreden door burgemeesters dan in voorgaande weken. “Dat zie je aan het aantal sluitingen en het aantal lasten onder dwangsom. Het aantal ingrijpende maatregelen is gewoon aanzienlijk hoger dan daarvoor,” zei hij.

Beveiligers en controleurs

“Tegelijkertijd zien we ook dat de grootste winst die we nog kunnen behalen, in de controle op de QR-codes zit door ondernemers. Daarom zijn we met de sector en de koepelorganisaties uitgebreid in gesprek gegaan over wat we zouden kunnen doen om die controle te verbeteren,” aldus De Jonge.

De minister voegde toe dat hij 34,5 miljoen euro per maand gaat vrijmaken. “Dat is inderdaad in te zetten voor de handhaving. Bijvoorbeeld beveiligers en controleurs. Dat is juist de reden dat we die 34,5 miljoen beschikbaar stellen,” zei De Jonge.

1,42 miljard euro na drie jaar

Podcaster Yorien van den Hombergh van Opiniez.com becijferde: “34,5 miljoen euro per maand voor handhaving. Dat is 12 keer 34,5 = 414 miljoen euro per jaar. Voor handhaving? Dat is na drie jaar Rutte IV 1,42 miljard euro. Voor handhaving??”

Het nieuwe kabinet is daarnaast van plan om structureel ruim 4,5 miljard euro per jaar minder uit te geven aan de zorg. Dat is volgens het coalitieakkoord nodig om ‘met het oog op de lange termijn’ de overheidsuitgaven niet te ver te laten stijgen.



Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...