zondag 9 januari 2022

Autopsie-analyse: 93% van de sterfgevallen na vaccinatie wordt veroorzaakt door de prikken

 Autopsie-analyse: 93% van de sterfgevallen na vaccinatie wordt veroorzaakt door de prikken ... "killer-lymfocyten" vallen organen aan zoals het hart en de longen

Zondag 2 januari, 2022 by: Ethan Huff
Tags: autopsie , COVID , sterfgevallen , genocide , lymfocyten , pandemie , Plandemic , spike-eiwit , Vaccine sterfgevallen , vaccin verwonding , vaccin oorlogen , vaccins

27KKEER BEKEKEN


Natural News ) Onafhankelijk onderzoek uitgevoerd door Drs. Sucharit Bhakdi en Arne Burkhardt suggereren dat de overgrote meerderheid van de sterfgevallen die optreden na "vaccinatie" voor het Wuhan-coronavirus (Covid-19) in feite wordt veroorzaakt door de prikken.

Voor hun onderzoek namen de twee artsen 15 overleden lichamen onder de loep die volgens lijkschouwers of officieren van justitie niets met vaccinatie te maken hadden. Het blijkt dat 14 van de 15 gevallen, of 93 procent, daadwerkelijk stierven door de prikken.

Alle personen stierven tussen zeven dagen en zes maanden na de injectie. Hun leeftijden varieerden van 28 tot 95 jaar.

"Het meest aangevallen orgaan was het hart (bij alle mensen die stierven), maar ook andere organen werden aangevallen", schrijft Steve Kirsch.

“De implicaties zijn potentieel enorm en resulteren in miljoenen doden. De vaccins moeten onmiddellijk worden stopgezet.”

Dit is echter onwaarschijnlijk, aangezien het werk van Bhakdi en Burkhardt niet is gepubliceerd in een peer-reviewed tijdschrift. Hierdoor zal het waarschijnlijk worden genegeerd door de wetenschappelijke gemeenschap.

Is het het risico echt waard?

Tegelijkertijd krijgt het artikel , getiteld "Over COVID-vaccins: waarom ze niet kunnen werken en onweerlegbaar bewijs van hun oorzakelijke rol bij sterfgevallen na vaccinatie", online veel aandacht.  

De bevindingen zijn gewoon te schokkend om te negeren, peer-reviewed of niet. Bij alle 14 sterfgevallen als gevolg van een prik werden dezelfde onderliggende gezondheidsproblemen waargenomen. Deze omvatten:

• Ontstekingsverschijnselen in kleine bloedvaten (endotheliitis), gekenmerkt door een overvloed aan T-lymfocyten en afgezonderde, dode endotheelcellen in het lumen van het bloedvat

• Uitgebreide perivasculaire accumulatie van T-lymfocyten

• Massale lymfocytische infiltratie van omliggende niet-lymfatische organen of weefsel met T-lymfocyten

Een videopresentatie van de resultaten is hieronder (of bij Bitchute ) beschikbaar:

https://www.naturalnews.com/2022-01-02-93percent-post-vaccination-deaths-caused-by-jabs.html

Peter Schimacher voerde trouwens zijn eigen onafhankelijke analyse uit die tot een vergelijkbare conclusie kwam. Hij ontdekte dat 30-40% van de sterfgevallen na injectie direct door het vaccin worden veroorzaakt. (GERELATEERD: Zelfs de Amerikaanse centra voor ziektebestrijding en -preventie geven toe dat covid-injecties ontstekingen en hartaandoeningen veroorzaken.)

Zelfs het Vaccine Adverse Event Reporting System (VAERS) staat vol met gevallen van mensen die stierven aan dezelfde soort cardiale gebeurtenissen die werden waargenomen in de Bhakdi en Burkhardt-analyse.

“Als de autopsiebevindingen worden bevestigd door andere pathologen met aanvullende monsters, en als ze worden gecombineerd met de bevindingen van Dr. Hoffe (>60% ontvangers van inoculant hebben verhoogde D-dimeertesten en bewijs van stolling) en Dr. Cole (verhoging van kankers na inenting, waaronder een twintigvoudige toename van baarmoederkanker), zien we een ramp van onvoorstelbare proporties”, waarschuwde een niet nader genoemde wetenschapper die wordt aangehaald door Kirsch die ervoor koos anoniem te blijven voor zijn eigen bescherming.

“De conclusie (indien ondersteund door verdere gegevens) is dat in wezen ELKE ontvanger van inoculant schade lijdt, met meer schade na elke injectie. Gezien de ernst van de soorten schade (auto-immuunziekten, kanker, opnieuw optredende slapende infecties, stolling/beroertes, hartschade, enz.), zullen deze effecten zich vertalen in een verkorting van de levensduur, die moet worden geteld als sterfgevallen door de inentingen.”

Op basis van de cijfers die momenteel aan VAERS zijn gerapporteerd, die enorme onderschattingen zijn, wordt gespeculeerd dat zodra deze jab-genocide volledig uitspeelt, tientallen miljoenen gevaccineerde Amerikanen zullen sterven.

Verwondingen en sterfgevallen na injectie, zo blijkt, zijn niet de zeldzaamheid die de media beweren te zijn. Ze komen eigenlijk veel vaker voor dan de wereld wordt verteld.

"Ze kunnen in feite universeel zijn, waarbij de ernst en schade voor elke ontvanger anders is", voegde de naamloze wetenschapper eraan toe.

"Gaan we af naar de situatie waarin de ~30% unvaxxed hun leven zullen wijden aan het exploiteren van wat er nog over is van de economische infrastructuur en dienen als verzorgers voor de vaxxed?"

Meer van het laatste nieuws over injecties met het Wuhan-coronavirus (Covid-19) is te vinden op ChemicalViolence.com .

Bronnen voor dit artikel zijn onder meer:

SteveKirsch.substack.com

Doctors4CovidEthics.org

Bitchute.com

NaturalNews.com

 

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...