zondag 9 januari 2022

Opnieuw coronabetoging in Brussel meer dan 5.000 deelnemers

 

© Marc Baert

Opnieuw coronabetoging in Brussel: politie telt 5.000 deelnemers

In Brussel vindt opnieuw een betoging tegen de coronapas en de coronamaatregelen plaats. Het initiatief gaat uit van ‘Samen voor Vrijheid’, een samenwerkingsverband van verschillende organisaties zoals Viruswaanzin, Vecht Voor Vrijheid, The Human Side, Belgians for Freedom en nog tientallen andere. Volgens de Brusselse politie telde de betoging zo’n 5.000 deelnemers, zo werd gemeld rond 15.15 uur. De betoging heeft intussen haar eindpunt in het Jubelpark bereikt, waar verschillende sprekers het woord zullen nemen.

HR 09-01-22, 07:29 Laatste update: 15:39 Bron: Belga

  “Ik ben blij hier zoveel mensen verzameld te zien”, zei organisator Ezra Armakye. “Mensen van alle afkomsten en overtuigingen, die samenkomen om duidelijk te maken dat we geen coronapas zullen dulden.”

“Samen voor vrijheid brengt organisaties en individuen samen uit de hele samenleving”, klinkt het nog. “Zowel gevaccineerden als ongevaccineerden, van links tot rechts, om een boodschap te brengen dat er een politiek moet komen die kiest voor verbinding in plaats van verdeeldheid en polarisatie. Een overheid die kiest voor ondersteunende maatregelen in plaats van repressieve maatregelen. Een samenleving waar er geen onderscheid gemaakt wordt tussen A- en B- burgers.”

Een spandoek van ‘Samen voor Vrijheid’ op de betoging van vandaag. 

© BELGA

 Volgens de organisatoren heerst er ook een buitenproportionele angst voor het coronavirus, die weggenomen moet worden: “Ook andere wetenschappelijke visies moeten aan bod komen, zodat de coronamaatregelen zowel kunnen winnen aan evenwicht én aan draagvlak. Het huidige narratief is al meermaals wetenschappelijk achterhaald en kritische stemmen worden weggefilterd. Het is tijd dat burgers het vertrouwen dat ze de afgelopen tijd verloren bij de politiek weer terugvinden bij elkaar en samen voor een toekomst gaan waar iedereen zich thuisvoelt.”

Bekijk ook: Wie zijn de mensen op de coronabetoging? 



De betoging startte om 12.30 uur bij het Noordstation (Starbucks, aan het kruispunt Simon Bolivarlaan en Vooruitgangstraat). De betoging heeft intussen haar eindpunt in het Jubelpark bereikt, waar verschillende sprekers het woord zullen nemen. Boegbeeld Sarah Melis sprak daar de menigte daar toe. ‘Bij de start van het nieuwe jaar nemen wij onze vrijheid terug’, zei ze.


https://www.hln.be/binnenland/opnieuw-coronabetoging-in-brussel-politie-telt-5-000-deelnemers~aafdf47f/

En wat zegt Alexander De Croo (premier van dit landje, lid van de Young Global leaders van de obscure beweging van Klaus– you own nothing and will be happy- Schwab, samen met collega globalist Macron, de man die zijn volk wil ‘kloten’)  over de  betogingen ?


Ten eerste “Wat daar gezegd wordt is klinkklare onzin.”

Nvdr.: Dit is te dom om op te antwoorden. 

             Ik verwijs hier graag naar de 1113 posts van deze blog.


Ten tweede “Er zijn miljoenen die doen wat ze moeten doen,  zich laten vaccineren,”

Nvdr.: zich laten innoculeren met een gevaarlijke gen-therapie (geen vaccin!),  niet goedgekeurd zowel in België als door Europa, maar enkel te gebruiken zo er geen ander ‘geneesmiddel’ voorhanden zou zijn, één groot en gevaarlijk medisch experiment

De grote leugen is dat o.a. de Belgische bevolking nooit door de overheid ingelicht is over echte geneesmiddelen en nutraceuticals die dit Covid griepje van in den beginne hadden aangepakt.  Maar zowel Europa als de Wereld Gates Gezondheids Organisatie hebben hierin een vuil spelletje gespeeld.  Waarbij reeds lang bekende en veilige geneesmiddelen plots niet meer mochten gebruikt worden.  Ook onze artsen mochten plots niets meer!

De beste verdediging is nog altijd goede voeding is en immuun versterkende supplementen zoals vitamine D, zink, quercetine, artemisinine enzovoort. Een volledig functionerend immuunsysteem is absoluut de sleutel om dit alles te overleven. Het zou ook geen kwaad kunnen om meer te weten over ivermectine, chloordioxide (CDS), hydroxychloroquine en andere medische noodmaatregelen (zie elders in deze blog en op het WWW.)


 Ten derde, “anderen beschermen.”

Nvdr.: De Croo heeft niet goed opgelet.  Ten eerste laat je je niet vaccineren voor een ander, dit is klinkklare onzin. Maar door je te laten vaccineren met deze gevaarlijke gentherapie (“vaccin”) maak je het alleen maar erger voor jezelf en voor anderen.

Zoals we sinds het begin van deze p(l)andemie hebben geleerd, is de echte bedreiging voor de mensheid zelf niet 'covid', maar eerder de covid vaccins De vaccins bevatten het spike-eiwit, ttz. een biowapen (of de instructies voor het lichaam om die giftige nanodeeltjes te vervaardigen), en dus is de voortdurende injectie van mensen met vaccins de echte bedreiging voor de mensheid.  Zo blijkt o.a. uit studies dat gevaccineerden tot wel 251% meer virusdeeltjes in hun luchtwegen hebben dan niet-gevaccineerden.  En zijn dus super-verspreiders geworden (zeker met hun Ausweiss-covid pas) en niet de a-symptomatische ongevaccineerden!  

Er zijn zo maar lieft een 40-tal “methods of injury” (zoals Dr. S. Tenpenny uit de V.S. het benoemd)  gekoppeld aan deze vaccinaties. Enz…enz…

Het wordt dan ook hoog tijd om gans het GEMS virologen clubje (Van Ranst, Van Gucht, Vlieghe, Molenberghs, Van Damme …) te vervangen door immunologen, virologen en vaccinologen die in staat zijn het totaal plaatje te overzien i.p.v. als kippen zonder kop maar wat te doen en foutieve signalen te geven (suggestie Dr. Geert VandenBossche ...)

Trouwens het Omicron virus is een unieke kans om de hele pandemie en vaccinatie-oorlog te stoppen.  Mensen mogen gerust besmet geraken door Omicron (het gebeurt nu zelfs op het eigenste moment).   Omdat Omicron naar verluidt veel efficiënter is in het verspreiden - maar schijnbaar niet gevaarlijker dan verkoudheid - verspreid het over de bevolking en verdringt het Delta en andere soorten die een veel groter gevaar voor de mensheid vormden.

Belangrijk is dat een Omicron-infectie een natuurlijke immuunrespons oproept die mensen beschermt tegen alle andere stammen, wat betekent dat een eenvoudige blootstelling en infectie van Omicron covid de vaccins verouderd maakt en natuurlijke immuniteit opbouwt om Delta en andere stammen te weerstaan.

Met andere woorden, het beëindigt zowel de pandemie als de rechtvaardiging van het vaccin allemaal tegelijk.

In wezen functioneert Omicron als een soort zelfverspreidend vaccin - of tegengif - dat een wijdverbreide immuniteit creëert en de covide-plandemie sluit.

 

En tenslotte  “Dat is een stille, grote meerderheid”.

Nvdr.: Deze grote stille meerderheid is blijkbaar héél stil en nog geen meerderheid genoeg, dat ze ook nog kleine kinderen gaan vaccineren, dit is gewoon afschuwelijk en zal als deze meerderheid tot besef is gekomen, zeker tot gerechtelijke repercuties leiden.

“In vijfjarige kinderen die in ontwikkeling zijn, ga je beschadigingen aanbrengen die niet meer terug te draaien zijn? Het is verschrikkelijk,” zegt o.a. Prof. Capel uit Nederland.  Stop deze waanzin!

Oh ja, waarom is er in België zo een grote meerderheid (85- 90 %), denkt u?.  Dit komt omdat België op nummer 1 staat op de lijst van de meest volgzame (van het beleid/regering) landen binnen de E.U.  En dit komt aardig overeen met de vaccinatiecijfers.

Echter vertrouwd(e) onze bevolking zijn Politici.  Ik hou mijn hart vast wat er gaat gebeuren als met de volgende jaren zal blijken wat vele wetenschappers voorspeld hebben.   Zal onze bevolking dan nog braafjes mee gaan als goedgelovige schaapjes?  Ik denk het niet.

Nog voor de betoging is gestart heeft De Croo via de pers de  betogers bekritiseert en onderuit gehaald door hun voor te stellen als leugenaars.  Alleen omdat zij een wel gefundeerde maar andere mening erop nahouden.  Het enige dat de media van de betoging melden is de reactie van premier De Croo die zegt dat het niet gevaccineerde deel van de bevolking onwaarheden en nonsens debiteert. Dit kan alleen maar zijn omdat hij er zich door bedreigt voelt. Nu de Croo, door zijn beleid, de grip op de bevolking aan het verliezen is, speelt hij het anders door de betogers in het hoekje te drummen!  De betogers verspreiden ‘nonsens’ volgens De Croo, maar de censuur speelt ook hier weer want deze mensen hun stem wordt weer eens niet gehoord, pure politieke persmanipulatie.  Dus beste media, waar wordt de gefundeerde stem van de kritische burger weergegeven?  Vaarwel vrije meningsuiting! 


(wordt ongetwijfeld vervolgd)

 

 

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...