maandag 10 januari 2022

Dr. Geert Vanden Bossche zet Marc Van Ranst vriendelijk maar doortastend op zijn nummer!

 Dr. Geert Vanden Bossche zet Marc Van Ranst vriendelijk maar doortastend op zijn nummer!

 


NVDR: Volg deze LINK,  heel interessant ook Marc Van Ranst kan liegen, Dr. Geert Vanden Bossche blijft er kalm en vriendelijk bij en geeft Van Ranst antwoord door zijn CV’s en benoemingen en diploma’s voor te schotelen:  https://www.voiceforscienceandsolidarity.org/scientific-blog/voor-marc-van-ranst-vanwege-een-aardige-en-vriendelijke-kerel

Dr. Geert Vanden Bossche schrijft:

Volgende commentaar van dhr. Marc Van Ranst werd onder mijn aandacht gebracht.

Ik, vriendelijk als ik ben, stuur graag een antwoord hierop de wereld in.


Antwoord (van Dr. Geert VandenBossche)


Qua vriendelijkheid en aardigheid zijn de lofbetuigingen alles behalve wederzijds. In bijlage vindt het kereltje alvast een paar getuigschriften die zijn denigrerende grootspraak tegenspreken. Indien hij de getuigschriften niet begrijpt sturen we hem ook graag een vertaling in het Nederlands. Of misschien wenst hij nog verdere getuigschriften en ‘bewijs’ van mijn opleiding in de virologie te ontvangen? Over zijn eigen kennis van de vaccinologie of immunologie zullen we het maar best niet hebben… Toch weet hij als geen ander hoe we een pandemie moeten aanpakken.

Toch ook wel merkwaardig dat het departement Microbiologie, Immunologie, Klinische & Epidemiologische Virologie van de KU Leuven mensen als medewerker engageert en tot hun ‘Bijzonder Academisch Personeel’ rekent louter en alleen op basis van hun ‘vriendelijkheid en aardigheid’ (zie bijlagen). En wij die dachten dat de lat daar zo hoog lag...

 

NVDR.: VOLGT dan een imposant PDF met alle Diploma’s en aan de instellingen van Dr. G. Vanden Bossche) (https://uploads-ssl.webflow.com/616004c52e87ed08692f5692/61db3f33a6930ceaea687417_61db20da13953d9f92b673c0_vanwege_een_aardige_en_vriendelijke_kerel_0001-compressed.pdf)

Subscribe to our Substack Newsletter


Geert Vanden Bossche behaalde zijn DVM aan de Universiteit van Gent, België, en zijn doctoraat in de Virologie aan de Universiteit van Hohenheim, Duitsland. Hij bekleedde adjunct-faculteitsbenoemingen aan universiteiten in België en Duitsland. Na zijn carrière in de academische wereld trad Geert toe tot verschillende vaccinbedrijven (GSK Biologicals, Novartis Vaccines, Solvay Biologicals) om verschillende rollen te vervullen in de R&D van vaccins en in de late ontwikkeling van vaccins.

Geert stapte vervolgens over naar het Global Health Discovery-team van de Bill & Melinda Gates Foundation in Seattle (VS) als Senior Program Officer; Daarna werkte hij bij de Global Alliance for Vaccines and Immunization (GAVI) in Genève als Senior Ebola Program Manager. Bij GAVI volgde hij de inspanningen om een ​​ebolavaccin te ontwikkelen. Hij vertegenwoordigde GAVI ook op fora met andere partners, waaronder de WHO, om de voortgang in de strijd tegen ebola te evalueren en plannen op te stellen voor de voorbereiding op een wereldwijde pandemie.

In 2015 nam Geert de veiligheid onder de loep van het ebolavaccin dat werd gebruikt in ringvaccinatieproeven die werden uitgevoerd door de WHO in Guinee. Zijn kritische wetenschappelijke analyse en rapport over de gegevens die in 2015 door de WHO in de Lancet werden gepubliceerd, werden verzonden naar alle internationale gezondheids- en regelgevende instanties die betrokken zijn bij het ebolavaccinatieprogramma. Na voor GAVI te hebben gewerkt, trad Geert toe tot het Duitse Centrum voor Infectieonderzoek in Keulen als hoofd van het Vaccine Development Office. Hij is momenteel voornamelijk werkzaam als Biotech / Vaccin-adviseur, terwijl hij ook zijn eigen onderzoek doet naar op Natural Killer-cel gebaseerde vaccins.

Email: info@voiceforscienceandsolidarity.org

January 6, 2022

Q&A #010 : Unvaccinated and fearless

By  Geert Vanden Bossche


Vraag:


Vraag aan Geert van de niet-gevaccineerden:

- Wat moeten we doen tijdens de golven?

- Is mijn niet-gevaccineerde kind veilig bij andere gevaccineerde leerlingen op school?

- Moeten we profylaxe gebruiken?

Antwoord:

De situatie voor niet-gevaccineerden wordt nu steeds moeilijker door ongerechtvaardigde discriminatie. Ik blijf echter zeggen dat niet-gevaccineerden zich nu steeds minder zorgen moeten maken over hun gezondheid. Op voorwaarde dat ze geleidelijk hun contacten zouden uitbreiden, zou hun aangeboren immuunsysteem nu goed getraind moeten zijn. Trainen loont alleen als je in goede gezondheid verkeert en je de regels (!) van een gezonde levensstijl (die inmiddels bekend zouden moeten zijn) respecteert.

Dus, 'ja', zelfs contacten met GEZONDE gevaccineerden zouden minder een probleem moeten worden. Het is echter van cruciaal belang dat mensen hun supplementen (zeker vit C, zink) innemen zodra ze zich niet 100% fit voelen. En blijf je vitamine D innemen in de winter. Regelmatig gebruik van gember en kurkuma is ook een goed idee! Vermijd grote en frequente bijeenkomsten, maar zorg ervoor dat je immuunsysteem getraind blijft (dus regelmatige contacten zijn essentieel!).

Last but not least: geestelijke gezondheid is van cruciaal belang, zorg ervoor dat u zich in goed gezelschap bevindt en wordt niet het slachtoffer van angst!

 

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...