donderdag 27 januari 2022

Israël staat nu op nummer 1 in covid-gevallen per hoofd van de bevolking

 Israël staat nu op nummer 1 in covid-gevallen per hoofd van de bevolking, wat bewijst dat alle draconische vaccinaties, lockdowns en beperkingen volkomen waardeloos en dom zijn

Woensdag 26 januari 2022 door: JD Heyes
Tags: boostervaccins , gevallen , coronavirus , coronavirusvaccins , covid-19 , infecties , Israël , lockdowns , medisch fascisme , medische tirannie , omicron , uitbraak , pandemie , post-vaccinatie-uitbraak , vaccin sterfgevallen , vaccinfalen , vaccinbeschadiging , vaccins

8.870KEER BEKEKEN

 

(Natural News) Ondanks het feit dat Israël enkele van de meest draconische COVID-19 pandemische maatregelen ter wereld heeft doorgevoerd, staat het land nu volgens lokale rapporten op nummer één in de wereld in nieuwe gevallen.

Volgens de Times of Israel zei een vooraanstaande gezondheidsexpert in het land dat 0,6 procent van de bevolking dagelijks positief testte op het virus – hoogstwaarschijnlijk de nieuwste variant, omicron, die zeer besmettelijk maar ook erg mild is.

Prof. Eran Segal van het Weizmann Instituut zei in dat tempo dat Israël momenteel de wereld leidt in infectiepercentages per hoofd van de bevolking, ook al moet de bevolking de nieuwste versie van vaccins beschikbaar hebben en ondanks zware quarantaine- en lockdown-regimes.

Segal probeerde echter het hoge infectiepercentage te excuseren:

Maar Segal merkte op dat het waarschijnlijk was dat Israël niet echt het land was met het hoogste infectiepercentage. In plaats daarvan schreef hij de cijfers toe aan het feit dat Israël een leidend land is in het aantal tests dat elke dag wordt uitgevoerd, in verhouding tot de bevolkingsomvang.

Israël wordt in de hoogste dagelijkse gevallen wereldwijd gevolgd door Mongolië, Peru, Canada en Georgië.

Het is een feit, of je bent het nummer één land, per hoofd van de bevolking, in dagelijkse infecties - of je bent het niet. En op dit moment is Israël nummer  1 punt, ongeacht hoe je naar de gegevens kijkt.

Maar in plaats van te beseffen dat dit nieuwe coronavirus niet de wereldverbeteraar is die de wereld gepropageerd heeft te geloven, verviervoudigt de Israëlische premier Naftali Bennett het idiote beleid dat nog niet heeft gewerkt en nooit zal werken (omdat  virussen virus  – dat is wat ze doen en niets dat mensen doen, zal hen ervan weerhouden zich te verspreiden).

De premier “kondigde donderdag aan dat de verplichte quarantaine voor schoolkinderen die waren blootgesteld aan coronavirusdragers volledig zou worden geschrapt”, meldde de Times of Israel. “Volgens het plan hoeven vanaf aanstaande donderdag kinderen tot 18 jaar niet meer geïsoleerd te worden na blootstelling.

"In plaats daarvan moeten alle studenten - zowel gevaccineerd als niet-gevaccineerd - twee antigeentests per week uitvoeren - op zondag en woensdag - en negatieve resultaten presenteren bij het betreden van onderwijsinstellingen", vervolgde de outlet. “Kinderen die positief testen op COVID-19, moeten zich nog steeds isoleren totdat ze negatief testen.”

Bennett zei dat de regering zal beginnen met het verspreiden van "miljoenen" testkits zodat het testen thuis kan worden gedaan, een onderneming die tientallen miljoenen dollars kost om uit te voeren.

Het bevel van Bennett komt omdat 146.000 schoolgaande kinderen al in quarantaine zaten vanwege een positieve test op het virus, terwijl nog eens 142.000 in quarantaine werden gedwongen omdat ze waren ‘blootgesteld’ aan het virus (wat niets betekent aangezien het virus letterlijk  overal aanwezig is ).

“Overal waar we het het publiek makkelijker kunnen maken, doen we dat. We nemen Omicron serieus, maar kijken ook naar het grotere geheel', zei minister van Volksgezondheid Nitzan Horowitz.

Minister van Onderwijs Yifat Shasha-Biton noemde het bevel van Bennett "een moedige beslissing", terwijl hij verder opmerkte dat "het gemakkelijker zou zijn geweest om het onderwijssysteem te sluiten, maar het is onze plicht om elke jongen en elk meisje te redden" van de schade van herhaalde quarantaines - zelfs terwijl ze ze  in herhaalde quarantaine plaatsen .

Deze gekken hebben letterlijk helemaal geen zelfbewustzijn als het gaat om hun pandemische beslissingen.

Maar dat is niet alles. Met betrekking tot de algemene toestand van de pandemie voorspelde Segal dat de huidige uitbraak die het land overspoelt binnenkort zal eindigen. "We zijn heel dicht bij de hoogte, of zelfs op het hoogtepunt van de Omicron-golf", vertelde hij aan Channel 12-nieuws.

Hoe zit het met de volgende variant? En de volgende? En die daarna?

Waarom is er nooit een van deze maatregelen genomen voor griep, die jaarlijks de wereld overspoelt en als een andere soort verschijnt?

Virussen... gaan virussen . 'De wetenschap' laat ons dat al eeuwen zien. Waarom beschaafde democratieën dit elementaire wetenschappelijke principe niet lijken te begrijpen als het gaat om COVID-19, is verbijsterend.

Bronnen zijn onder meer:

TimesOfIsrael.com

Vaccins.news

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...