zaterdag 1 januari 2022

Meer en meer ziekenhuisverpleegkundigen zijn klokkenluiders over het "overweldigend" aantal hartaanvallen, optreden van bloedstolsels in volledig gevaccineerden

Woensdag 29 december 2021 door: Ethan Huff


Tags: bijwerkingen , badhealth , badmedicine , Bloedstolsels , COVID , ontvolking , hartaanval , hartaanvallen , hartschade , gezondheid van het hart , Ziekenhuizen , verpleegkundigen , overweldigend , pandemie , bijwerkingen , spike eiwit , beroerte , vaccinschade , vaccinverwondingen , vaccins

32KKEER BEKEKEN


(Natural News) Er is een golf van door vaccins veroorzaakte ziekten die ziekenhuizen in Zuid-Californië (VS) overspoelt, en een paar dappere verpleegsters zijn naar voren gekomen om erover te praten.

In Ventura County, gelegen in het noorden van Los Angeles, schieten de gevallen van "onverklaarbare" hartproblemen, beroertes en bloedstolsels omhoog in ziekenhuizen in de regio. En veel lokale artsen weigeren deze gebeurtenissen te koppelen aan injecties met Wuhan coronavirus (Covid-19).

Een intensive care-verpleegkundige op een ICU van Ventura County kwam naar voren om de Conejo Guardian te vertellen dat hij "moe is van alle BS die er gaande is", omdat het medische establishment weigert de olifant in de kamer te erkennen.

"Het is gek dat niemand meer iets in twijfel trekt", citeerd deze persoon, Sam genaamd.

Sam zegt dat er een merkbare toename is van jonge mensen die dit soort ernstige gezondheidsproblemen ervaren nadat ze zijn geprikt met de injecties van Operatie Warp Speed (Covid-19 vaccinaties).

'Er komen veel jongere mensen binnen,' voegde Sam eraan toe. "We zien veel beroertes, veel hartaanvallen."

In één geval kwam een ​​38-jarige vrouw naar de eerste hulp met occlusies, of blokkades van de bloedstroom, in haar hersenen.

"Ze [dokters] zochten naar alles onder de zon en documenteerden dit in de grafiek, maar nergens zie je of ze was ingeënt of niet," voegde Sam eraan toe.

“Eén ding dat het vaccin veroorzaakt, is trombose, stolling. Hier heb je een 38-jarige vrouw die dubbel is ingeënt en ze heeft beroertes die ze niet kunnen verklaren. Geen van de artsen brengt het in verband met het vaccin. “It’s garbage. It’s absolute garbage.”

De door de vaccins beschadigden zijn degenen die de ziekenhuizen overspoelen

In een ander geval kreeg een 63-jarige vrouw zonder eerdere hartgeschiedenis een hartaanval. Uit tests bleek dat haar kransslagaders schoon waren, maar ze had net een Moderna-injectie gekregen.

"Eén arts trok het vaccin in twijfel, maar ze vermeldden het niet in de tabel omdat je het niet kunt bewijzen," zei Sam.

Sam zegt dat ziekenhuizen in het hele gebied een significante piek zien in myocarditis, een bekend nadelig effect veroorzaakt door Covid-19 griepprikken.

"Iedereen wil het bagatelliseren - 'Het is zeldzaam, het is zeldzaam'", Sam klaagt over het feit dat de medische wereld dit allemaal niet serieus neemt.

“Artsen willen er niet aan twijfelen. We hebben deze massale vaccinaties en we zien vaker myocarditis en niemand wil de rode vlag hijsen. Als we de zaak bespreken, praten ze er niet eens over. Ze noemen het niet. Ze doen alsof ze geen reden hebben, dat het spontaan is.”

Een andere ICU-verpleegster met de naam Dana vertelde de Conejo Guardian dat het in haar faciliteit "nog nooit zo druk is geweest" en dat "niets daarvan Covid-19 is".

"Normaal zien we dit aantal beroertes, aneurysma's en hartaanvallen niet allemaal tegelijk gebeuren", zegt Dana.

'Normaal zien we zes tot tien aortadissecties per jaar. We hebben er de afgelopen maand zes gezien. Het is gek. Die hebben een zeer hoog sterftecijfer.”

Bijna nooit denken de artsen in Dana's ziekenhuis er zelfs maar aan dat de covid-19 griepprikken hiervoor verantwoordelijk kunnen zijn. In plaats daarvan geven ze dingen als 'de feestdagen' de schuld van deze plotselinge stijging, wat nergens op slaat.

"Ik begrijp niet hoe je naast kunt kijken naar wat er aan de hand is en alleen maar komt met: 'Ja, het is vakantie.' Er is een grote verandering in ieders leven geweest, en het is het vaccin.”

De overgrote meerderheid van de opgenomen patiënten is volledig gevaccineerd, en toch is een ongekend aantal van hen, zegt Dana, “aan apparatuur  om hun bloeddruk op peil te houden, mensen aan ventilatoren, stollingsproblemen, dus we hebben veel heparinedruppels nodig om ervoor te zorgen dat ze geen aanval krijgen.”

Meer van het laatste nieuws over Fauci Griep-injecties is te vinden op ChemicalViolence.com .

Bronnen voor dit artikel zijn onder meer:

ConejoGuardian.org

NaturalNews.com

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...