zaterdag 29 januari 2022

Schokkend interview: balsemers ontdekken vreemde, rubberachtige proppen in lichamen van geprikte mensen

balsem

Foto: Mysterieuze proppen (Videostill Rumble/Stew Peters Show)

Schokkend interview: balsemers ontdekken vreemde, rubberachtige proppen in lichamen van geprikte mensen

Jane Ruby sprak donderdag voor de Stew Peters Show met balsemer Richard Hirschman over ‘vreemde, rubberachtige’ proppen die worden gevonden in de aderen van overleden Amerikanen. Hirschman maakte een aantal foto’s van de proppen, die tijdens het interview worden getoond.

Veel gevaccineerde mensen die bij Hirschman op de snijtafel belanden, zijn gestorven aan een hartaanval of een beroerte. Uit één van de lichamen haalde hij een lange, vezelachtige prop. Het rode gedeelte lijkt op een normale bloedprop, maar het witte vezelachtige materiaal is niet normaal, aldus Hirschman.

De balsemer zei dat een bloedprop normaal gesproken ‘glad’ is en bij aanraking gemakkelijk uit elkaar valt. “Maar dit witte spul is vrij sterk,” legde hij uit. “Het is heel plooibaar, het is heel hard. Het is niet normaal.”

Grote zorgen

“Ik heb contact opgenomen met collega’s en zij zien hetzelfde,” zei hij tegen dr. Ruby. Hirschman voegde toe dat het aantal mensen met dit soort proppen in de afgelopen tijd met 50 tot bijna 80 procent is gestegen. “Ik maak me grote zorgen over de toekomst.”

Hirschman probeert nu te achterhalen waar het materiaal uit bestaat. “Mijn gevoel zegt me dat het wordt veroorzaakt door het vaccin. Ik kan dat niet bewijzen, maar als dit wordt veroorzaakt door het vaccin, stel je dan eens voor hoeveel mensen in de toekomst zullen sterven,” zei hij.

20-24 van de 35

“Als dit weefsel in je brein terechtkomt, krijg je een beroerte. Als het in je hart komt, krijg je een hartaanval. Mensen moeten dit weten,” benadrukte hij.

Op de vraag hoe vaak hij deze mysterieuze proppen tegenkomt, antwoordde hij: “Bij 20-24 van de 35 mensen die ik deze maand heb gebalsemd.”

------ 

Exclusief wereldwijd: balsemers vinden aders en slagaders gevuld met nooit eerder geziene rubberachtige stolsels

Stew Peters Show                  gepubliceerd26 januari 2022            392.244 weergaven

 

 

Rumble In deze wereldwijde exclusieve ontmoeting ontmoet Dr. Jane Ruby de door het bestuur gecertificeerde Embalmer en begrafenisondernemerRichard Hirschman, die voor de eerste keer ooit slagaders en aders onthult die gevuld zijn met onnatuurlijke combinaties van bloedstolsels met vreemde vezelachtige materialen die de vasculaire systeem. Veel van de slachtoffers stierven naar verluidt aan hartaanvallen en beroertes. De heer Hirschman meldt dat hij weerstand vond toen hij probeerde deze geprikte patiënten te balsemen, en vervolgens deze vreemde materialen vond en ze uit de grote vaten van de lichamen trok. Hij meldde ook dat hij van het zien van 50% van zijn gebalsemde gevallen met dit soort blokkades is gestegen tot bijna 80%.



Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...