zondag 16 januari 2022

Uit gegevens van de Britse overheid blijkt dat de verspreiding van COVID-19 vooral plaatsvindt onder gevaccineerde burgers

 Uit gegevens van de Britse overheid blijkt dat de verspreiding van COVID-19 vooral plaatsvindt onder gevaccineerde burgers

Vrijdag 14 januari 2022 door: JD Heyes


Tags: leeftijdsgroepen , bedrog , dubbele prik , volledig gevaccineerd , ziekenhuisopnames , leugens , drievoudige prik , VK , Verenigd Koninkrijk , vaccinmandaat , vaccins , virus

7,930KEER BEKEKEN

 

(Natural News) Het Verenigd Koninkrijk heeft strikte COVID-19 pandemische mandaten en vereisten, hetzelfde als veel andere westerse ‘democratieën’, ​​om regels op te nemen die voorkomen dat burgers volledig deelnemen aan hun eigen samenleving, tenzij ze ‘volledig zijn gevaccineerd’.

Dat komt omdat, zo wordt aan Britse burgers verteld, het een kwestie is van "volksgezondheid en veiligheid"; de enige manier om een  einde te maken aan de pandemie is dat landen zich een uitweg uit de pandemie vaccineren.

Alleen, dat werkt niet zo goed, en de eigen gegevens van de Britse regering bevestigen dit, wat betekent dat vaccinatie-eisen over de hele wereld niets doen om het vaccin te beëindigen, alleen burgerlijke vrijheden.

Volgens het meest recente Vaccine Surveillance Report van de regering zijn het aantal gevallen waarbij de omicron-variant betrokken was dramatisch gestegen, zelfs "terwijl de niet-aangepaste effectiviteit van het vaccin tegen infectie (berekend op basis van de onbewerkte gegevens) in alle leeftijdsgroepen in de maand eindigend op 2 januari 2022 keldert" , Dat meldt Daily Skeptic .

Het rapport voegde toe:

De (werkzaamheid) opleving in sommige leeftijdsgroepen vanaf de derde dosis is nu bijna volledig teniet gedaan, aangezien alle leeftijdsgroepen boven de 18 jaar weer negatief worden. Degenen van in de veertig bereikten een nieuw dieptepunt van minus -151% (negatieve vaccineffectiviteit betekent dat de gevaccineerden meer kans hebben om geïnfecteerd te raken dan de niet-gevaccineerden; een vaccineffectiviteit van minus-100% betekent dat de gevaccineerden twee keer zoveel kans hebben om geïnfecteerd te raken als de niet-gevaccineerden). niet gevaccineerd).

Er is ook voor het eerst een scherpe daling voor onder de 18 jaar, waarbij de niet-gecorrigeerde effectiviteit van het vaccin meer dan gehalveerd is in twee weken, van 79% naar 38% (er was vorige week geen melding vanwege de kerstvakantie).

De dramatisch dalende werkzaamheidspercentages van vaccins laten opnieuw zien hoe zinloos vaccinmandaten, paspoorten en andere vereisten zijn als het doel is om 'de verspreiding van het virus te voorkomen'. Het is duidelijk dat, volgens de eigen surveillancegegevens van de Britse regering, het verdrievoudigen en verviervoudigen van eerdere vaccinvereisten het niet vermindert, en toch, net als de meeste andere westerse bureaucraten, blijven die in het VK hetzelfde beleid voeren.

Volgens een andere grafiek die door de Daily Sceptic is gepubliceerd, is het aandeel infecties onder degenen die zijn gevaccineerd en niet-gevaccineerd gedurende het bovengenoemde tijdsbestek ("gevaccineerd" inclusief degenen die ten minste één dosis hebben gekregen; "gevaccineerd" in andere grafieken betekent ten minste 14 dagen na een tweede dosis): uit de grafiek blijkt dat bijna driekwart (72 procent) van de infecties tijdens de rapportageperiode van vier weken werd gevaccineerd (en daarvan was 65 procent dubbel- of drievoudig gevaccineerd), terwijl slechts 22 procent, of minder dan een kwart, behoorden tot de niet-gevaccineerde categorie. Dat betekent dat de bewering dat de voortdurende verspreiding van COVID-19 te wijten is aan de "niet-gevaccineerde" een regelrechte leugen is. In feite lijkt het duidelijk dat de voortdurende verspreiding van het virus, althans in het VK, een 'epidemie van gevaccineerden' is.

De omicron-variant, hoewel naar verluidt zeer gemakkelijk te verspreiden, is veel minder krachtig en veroorzaakt lang niet dezelfde dodelijkheid of ziekenhuisopnames als eerdere varianten. Dat gezegd hebbende, heeft de variant "ook een impact gehad op de niet-aangepaste vaccineffectiviteit tegen ziekenhuisopname, met scherpe dalingen die vooral plaatsvonden in de jongere leeftijdsgroepen met een lagere boosterdekking", meldde de Daily Skeptic.

De gegevens tonen met name aan dat een daling onder 18-29-jarigen zeer uitgesproken is, tot slechts 50 procent, wat betekent dat dubbele prikken het risico op ziekenhuisopname slechts met de helft verminderen "(houd er echter rekening mee dat dit een niet-gecorrigeerde vaccineffectiviteit is gebaseerd op onbewerkte gegevens, zonder rekening te houden met mogelijke confounders in beide richtingen), "vervolgde de outlet.

Dit alles komt nadat de Britse regering afgelopen herfst de definitie van "volledig gevaccineerd" heeft gewijzigd in een boosterprik.

"Het is heel duidelijk dat het krijgen van drie prikken, het krijgen van je booster, een belangrijk feit zal worden en het je leven op allerlei manieren gemakkelijker zal maken", merkte premier Boris Johnson medio november op tijdens een persconferentie. "We zullen ons concept van wat een volledige vaccinatie is om daarmee rekening te houden moeten aanpassen, en ik denk dat dat steeds duidelijker wordt."

Nee, wat "steeds duidelijker" wordt, is dat de vaccins  niet effectief zijn in het voorkomen van de verspreiding van COVID-19, zoals ons werd verteld dat ze zouden zijn.

Bronnen zijn onder meer:

LifeSiteNews.com

NaturalNews.com

 

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...