woensdag 12 januari 2022

Voormalig Pfizer VP Mike Yeadon verklaart dat covid-vaccins "giftig van opzet" zijn

 Voormalig Pfizer VP Mike Yeadon verklaart dat covid-vaccins "giftig van opzet" zijn - het zijn wapens om de wereldbevolking te verminderen

Maandag, januari 10, 2022 by: Ethan Huff
Tags: badhealth , badmedicine , Big Pharma , samenzwering , covid-19 , ontvolking , volkerenmoord , grote reset , Michael Yeadon , pandemie , Pfizer , vaccin schade , Vaccine sterfgevallen , vaccin letsel , vaccins

28KKEER BEKEKEN


(Natural News) Het Corona-onderzoekscomité in Duitsland hield een online sessie die werd bijgewoond door Dr. Michael Yeadon, een voormalig vice-president bij Pfizer, die het laatste vernietigende bewijsmateriaal over Wuhan coronavirus (Covid-19) ‘vaccins’ deelde.

Yeadon is een soort 'samenzweringstheoreticus' geworden, althans in de ogen van het establishment. Ondanks dat hij al meer dan drie decennia bij Pfizer in een leidinggevende functie heeft gewerkt, gelooft Yeadon niet dat de injecties van zijn voormalige werkgever veilig of effectief zijn.

In feite is Yeadon er niet per se van overtuigd dat de Fauci-griep zelfs bestaat zoals wordt beweerd. Als het toevallig iets meer is dan alleen een vervelende seizoensgriep, dan is het nog steeds niet zo dodelijk als de media en regeringen beweren dat het is.

“Het blijkt geen bijzonder dodelijk virus te zijn, als het al bestaat”, zei Yeadon tijdens het symposium. "Of het is ongeveer hetzelfde als een ernstige seizoensgriep."

Alles, van de PCR-tests tot de maskers tot het idee van "asymptomatische verspreiding" is frauduleus, waarschuwt Yeadon. PCR-tests "vertellen je niets", zegt hij, en stoffen maskers "als iets je meer kans maakt om een ​​ongewone bacteriële longontsteking op te lopen omdat je door een vuile doek ademt."

Wat betreft de blauwe maskers, dit zijn niets meer dan spatschermen. Hun doel, zegt Yeadon, is "om te voorkomen dat bloed en lichaamsvloeistof in de neus en mond van de behandelende werknemer terechtkomen" in het ziekenhuis.

"Ze zijn er nooit geweest om je adem te filteren, en dat doen ze natuurlijk ook niet", zegt Yeadon over de blauwe maskers - bekijk het interview hieronder:

LINK: https://www.brighteon.com/f879d865-e078-4dab-9f88-e8d1f348b14f


Covid-prikken zijn een ontvolkings- en destabilisatieplan om een ​​geweldige reset in te luiden

De zogenaamde "vaccins" zijn misschien wel het meest aanstootgevende onderdeel van de schijnvertoning. Deze, zegt Yeadon, "gingen altijd mensen schade toe" vanwege de vreselijke manier waarop ze waren ontworpen.

Niet alleen is de messenger RNA (mRNA)-technologie volledig nieuw en experimenteel, maar de codering die werd gebruikt om de schoten net buiten het spike-eiwit te laten richten, maakt ze uitzonderlijk gevaarlijk.

"Door voor dit ontwerp te kiezen, is het bereik van de resultaten waarschijnlijk 1000 keer slechter dan voor een conventioneel vaccin", zegt Yeadon over de mRNA-prikken.

Een ander ding is het feit dat niet elke injectieflacon met vermeend vaccin dezelfde verhouding van componenten of zelfs helemaal dezelfde componenten bevat. Sommige mensen lijken uitzonderlijk dodelijke brouwsels te krijgen, terwijl anderen een placebo lijken te krijgen.

Yeadon zegt ook dat twee mensen die exact dezelfde injectie krijgen, verschillende uitkomsten kunnen ervaren. De ene persoon heeft misschien geen negatieve effecten, terwijl de andere uiteindelijk sterft - denk aan Russische roulette.

Yeadon sprak zich eerder uit tegen de veiligheids- en werkzaamheidsclaims voor de prikken van zijn voormalige werkgever en waarschuwde dat er "duidelijk bewijs van fraude" is.

Niet alleen bieden de prikken geen echte bescherming tegen covid, maar ze zijn ook zeer gevaarlijk. Ze voorkomen geen infectie of verspreiding, en in het beste geval, zo wordt ons verteld, helpen ze alleen de symptomen te verminderen.

Als dit echte vaccins waren, zouden gevaccineerde mensen een lagere virale belasting ervaren dan niet-gevaccineerde mensen. De realiteit is echter dat virale ladingen in beide groepen hetzelfde zijn - dus wat doen de prikken eigenlijk?

Volgens Yeadon lijkt de hele zaak een wijdverbreid complot te zijn van degenen die de financiële systemen van de wereld beheersen om economieën, toeleveringsketens en de samenleving als geheel te vernietigen om een ​​nieuw tijdperk in te luiden.

Een deel van dit complot omvat het massaal ontvolken van de planeet, wat grotendeels zal worden bereikt door de injecties. Er zullen andere gevolgen zijn van gebroken toeleveringsketens die ook leiden tot massale hongersnood en maatschappelijke chaos.

"Dit is een samenzwering onder leiding van de centrale bankkliek en hun klanten om de wereld over te nemen", zegt Yeadon.

“Als ze dat eenmaal hebben gedaan, hebben ze de economie vernietigd … een geweldige financiële reset waardoor we onze vax-passen en digitale ID en digitale valuta van de centrale bank zullen gebruiken … die zul je niet leuk vinden, echt niet. Het zal het einde zijn van contant geld en enige privacy voor alle transacties."

Yeadon zegt dat als ontvolking van de planeet een van de doelen is, "de opzet zo perfect is".

"De huidige zogenaamde 'goede' batches kunnen batches zijn met code om bijwerkingen op de lange termijn te activeren," suggereerde een commentator bij Brighteon over de mogelijk verschillende resultaten van prikken van verschillende productieloten. "Je kunt er niet zeker van zijn dat een goede batch een goede batch is?"

Een ander vroeg God om Dr. Yeadon te beschermen en anderen zoals hij die hun leven riskeren door naar voren te komen om de waarheid over dit kwaadaardige complot te vertellen.

Zorg ervoor dat u het volledige symposium hierboven bekijkt om meer te horen van Dr. Yeadon en de anderen die deelnamen aan de lezing.

Het laatste WuFlu-nieuws is te vinden op Pandemic.news .

Bronnen voor dit artikel zijn onder meer:

Brighteon.com

NaturalNews.com

 

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...