woensdag 12 januari 2022

De Dr. Ardis Show: Dr. Vladimir Zelenko zegt dat hysterie van de omicronvariant overdreven is – Brighteon.TV

 

De Dr. Ardis Show: Dr. Vladimir Zelenko zegt dat hysterie van de omicronvariant overdreven is – Brighteon.TV

zondag 09 januari 2022 door: Mary Villareal
Tags: badhealth , badscience , bloedstolsel , Brighteon , coronavirus , covid-19 , Dangerous Medicine , dr. bryan ardis , infecties , ivermectine , omicron , pandemie , Plandemic , The Dr. Ardis Show , vaccinatie , vaccin , varianten , Vladimir Zelenko

5,790KEER BEKEKEN

 

Natural News ) De bekende arts Dr. Vladimir Zelenko bagatelliseerde de betekenis van de nieuw ontdekte IHU-variant van het Wuhan-coronavirus (COVID-19) tijdens de aflevering van 5 januari van "The Dr. Ardis Show" met Dr. Bryan Ardis op Brighteon. televisie .

"Er is niets om je zorgen over te maken," zei Zelenko, verwijzend naar de variant die voor het eerst in Frankrijk werd gevonden. "Ik maak me geen zorgen omdat ik de biologie achter deze virussen begrijp, en ik begrijp de behandelingsbenaderingen en de werkingsmechanismen."

Zelenko moedigde mensen aan om vroeg behandeld te worden en te voorkomen dat de infectie uit de hand liep. “Als iemand kanker heeft, wachten we niet tot het uitgezaaid is, overal, voordat we het behandelen. We geven er de voorkeur aan om het te behandelen terwijl het klein en gelokaliseerd is, je krijgt veel betere resultaten,” zei hij.

Nieuwe variant betekent niet altijd gevaar

Experts waren er ook snel bij om aan te kondigen dat de aanwezigheid van een nieuwe variant niet noodzakelijkerwijs betekent dat deze net zo besmettelijk kan zijn als andere stammen . Van de IHU-variant is bekend dat deze 12 mensen heeft besmet die in het zuidoosten van Frankrijk wonen, waarbij het eerste geval verband houdt met een persoon die onlangs naar Kameroen, West-Afrika reisde.

Onderzoekers hebben al 46 mutaties van de ziekte gevonden, die in andere landen niet zijn gesignaleerd en ook niet door de Wereldgezondheidsorganisatie  (WHO) als variant zijn bestempeld .

Eric Feigl-Ding, een epidemioloog en fellow bij de Federation of American Scientists, schreef in een Twitter-thread dat de nieuwe variant nu wordt gecontroleerd en geëvalueerd om beter te begrijpen hoe besmettelijk of gevaarlijk het kan zijn. Er worden voortdurend vele varianten ontdekt, maar die betekenen niet noodzakelijk dat ze gevaarlijk zullen zijn.

Feigl-Ding merkte op dat het vermogen van een variant om zich te vermenigvuldigen vanwege het aantal mutaties dat het heeft in relatie tot het oorspronkelijke virus, het een "zorgwekkende variant" maakt, vergelijkbaar met omicron. Het is echter nog even afwachten in welke categorie de nieuwe IHU-variant zal vallen.

Zelenko legt COVID-mutaties en behandelingen uit

Tijdens zijn optreden in "The Dr. Ardis Show" zei Zelenko dat het vroegtijdig behandelen van COVID-patiënten complicaties zoals longschade en bloedstolsels kan voorkomen. Hij voegde eraan toe dat hoogrisicopatiënten agressief moeten worden behandeld met een combinatie van betaalbare, veilige en zeer effectieve antivirale en ontstekingsremmende medicijnen. (Gerelateerd:  COVID-19-vaccins zijn genocide, zegt de legendarische arts .)

Hij merkte op dat de verschillende COVID-varianten mutaties hebben op hun spike-eiwitten, en deze informatie is klinisch belangrijk. Dit komt omdat ze op een unieke en nieuwe manier de cellen binnendringen en de bestaande verdediging van eerdere antilichamen niet effectief is als het gaat om het herkennen van de nieuwe dreiging.

Zelenko zei dat hoewel het hem niet kan schelen hoe het virus de cel binnenkomt, het belangrijk is dat het virus de cellen en hun metabolische machinerie niet kaapt en vervolgens kopieën maakt van het genetische materiaal.

“Als het virus geen kopieën kan maken van zijn genetisch materiaal, kan het zich niet verspreiden. En als je je niet kunt verspreiden, zorgt je immuunsysteem ervoor', legde hij uit. "Door het enzym RNA, afhankelijke RNA-polymerase met zink, te blokkeren, is het de kogel om de fabriek te sluiten die het virus nodig heeft om kopieën van zijn genetisch materiaal te maken."

De arts legde uitgebreid uit wat hij zijn patiënten voorschrijft. Hij zei dat ontstekingsremmende medicijnen cruciaal werden omdat de ontstekingscomponent van de ziekte iedereen doodt. Bloedverdunners zijn ook belangrijk omdat de ziekte bloedstolsels veroorzaakt. Zelenko moedigde het gebruik van ivermectine aan, een wondermiddel dat over de hele wereld wordt gebruikt, omdat het zowel antivirale als ontstekingsremmende eigenschappen heeft. (Gerelateerd:  de medische raad van Minnesota valt arts lastig voor het voorschrijven van ivermectine .)

Hij benadrukte ook het aanpassen van protocollen op basis van de behoeften van de patiënten, omdat het niet voor elke persoon hetzelfde is en elk moet worden geëvalueerd.

Bekijk de volledige aflevering van 5 januari van “The Dr. Ardis Show” hieronder.


LINK: https://www.brighteon.com/9fb04bf8-7174-4757-93a6-c011deb85dff

Je kunt "The Dr. Ardis Show" op woensdag van 10-11 uur bekijken op Brighteon.TV .

Volg  Pandemic.news voor meer updates over het COVID-19-virus.

Bronnen zijn onder meer:

Brighteon.com

Independent.co.uk

 

COVID-19-vaccins zijn genocide, zegt de legendarische dokter

Vrijdag 20 augustus, 2021 by: Mary Villareal
Tags: badhealth , badmedicine , badscience , Big Pharma , bloedstolsel , coronavirus , covid-19 , Dangerous Medicine , genocide , hydroxychloroquine , ivermectine , pandemie , inenting , vaccin , vaccin schade , vaccin letsel , Vladimir Zelenko , Zelenko-protocol

19KKEER BEKEKEN


Natural News ) Dr. Vladimir Zelenko, een gecertificeerde New Yorkse arts in de voorhoede van de strijd tegen de pandemie, haalde de krantenkoppen met zijn overweldigende succes bij de behandeling van coronaviruspatiënten (COVID-19) met een protocol dat het gebruik van hydroxychloroquine omvatte .

Zijn slagingspercentages zijn indrukwekkend: 100 procent voor patiënten met een laag risico en 99,3 procent voor patiënten met een hoog risico.

Het "Zelenko-protocol" omvat niet dure, veilige en efficiënte medicijnen, maar de  Centers for Disease Control and Prevention  (CDC) hebben voorkomen dat de informatie naar buiten kwam.

Zelenko is van mening dat COVID-19-vaccins de levensverwachting met tientallen jaren kunnen verkorten, afhankelijk van verschillende factoren, waaronder of u boosters moet krijgen. Michael Yeadon, voormalig vice-president en hoofdwetenschapper van allergie- en ademhalingsonderzoek bij Pfizer, denkt er net zo over. Hetzelfde geldt voor de wereldberoemde viroloog Luc Montagnier, die de Nobelprijs won voor zijn ontdekking van het humaan immunodeficiëntievirus (hiv).

Zelenko: Vaccins zijn "poison death shots"

In zijn recente getuigenis verwees Zelenko naar de COVID-19-vaccins als ‘poison death shots’. Hij zei dat vaccins meer kwaad dan goed doen en dat ze niet veilig, effectief of noodzakelijk zijn. Hij merkte op dat het dwingen van iemand om experimentele injecties te nemen gelijk staat aan genocide. (Gerelateerd:  Moderna-vertegenwoordiger: iedereen die het COVID-19-vaccin gebruikt, maakt "vrijwel" deel uit van een klinische proef. )

In zijn getuigenis zei Zelenko dat het belangrijk is om deze experimentele injecties te evalueren en dat het  stellen van de juiste vragen absoluut cruciaal is voordat je je laat vaccineren. Volgens Zelenko moet je weten of de stof die in je bloedbaan wordt geïnjecteerd veilig is, overtuigend bewijs zien dat de vaccins werken en weten of je het vaccin echt nodig hebt.

Uit gegevens bleek dat de belangrijkste doodsoorzaak na het ontvangen van COVID-19-vaccins bloedstolsels zijn, die in 40 procent van de gevallen binnen drie tot vier dagen na vaccinatie optreden. Zelenko legde uit dat het lichaam, eenmaal ingeënt, een eiwitproducerende fabriek wordt, die biljoenen van dit virale eiwit maakt die naar het endotheel migreren - de binnenbekleding van je bloedvaten.

Terwijl bloedcellen door de bloedvaten stromen, beschadigen kleine "doornachtige" spikes ze en veroorzaken bloedstolsels. Ze komen meestal voor in het hart en kunnen leiden tot een hartaanval. Als ze in de hersenen voorkomen, kunnen bloedstolsels leiden tot een beroerte.

Bloedstolsels zijn niet de enige bijwerkingen van de COVID-19-vaccins . Er zijn meldingen geweest van myocarditis bij jonge volwassenen en miskramen bij zwangere vrouwen. Deze complicaties traden op binnen enkele dagen na ontvangst van het vaccin.

Zelenko zei dat onderrapportage een deel van het probleem is. Het werkelijke aantal bijwerkingen is onmogelijk vast te stellen, gezien het feit dat de Food and Drug Administration (FDA) niet aandrong op een robuust systeem voor het verzamelen van gegevens na vaccinatie.

Bij het beschouwen van feitelijke gegevens is massale vaccinatie niet nodig. Zelenko merkte op dat angst een uiterst nuttig instrument is om het gedrag van mensen te manipuleren. Hij zei dat angst is gebruikt om psychologische motivatie te creëren om een ​​vaccin te krijgen dat niet medisch noodzakelijk is, veel potentiële risico's met zich meebrengt en een zeer twijfelachtige werkzaamheid heeft.

Zelenko merkte op dat regeringen over de hele wereld COVID gebruiken om de ultieme misdaad tegen de menselijkheid te plegen door menselijke experimenten met hun eigen mensen toe te staan .

Uw gezondheid beschermen na vaccinatie

Personen die spijt krijgen van hun vaccinatie, kunnen nog steeds hun gezondheid beschermen. Na de eerste drie maanden na ontvangst van het vaccin nemen de risico's op stolling en andere bijwerkingen af.

Zinksuppletie is belangrijk om infecties vroegtijdig te voorkomen of te behandelen, omdat het de virale replicatie schaadt. Het is ook noodzakelijk om het supplement in te nemen met een zinkionofoor zoals quercetine, hydroxychloroquine of ivermectine.

Ga voor meer nieuws en updates met betrekking tot de coronaviruspandemie naar  Pandemic.news .

Bronnen zijn onder meer:

NaturalHealth365.com

VerveTimes.com

 

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...